Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MVM
Man sidder lidt med fornemmelsen, at det sagtens kunne være Chelsea der førte 4-0. Måske er jeg ved at tabe sutten
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
MVM- scorede Abraham ved 0-0 havde vi vundet kampen ... United kan intet i etableret spil, men istedet kommer vi til at få kniven på en håndfuld store fejl
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
United har fået to mål ved at dommeren tillader hvad der virkelig lignede United-frispark på en Chelsea-spiller og lader dem få omstillingen. Grimt som ind i helvede at se på, men nok gode lærepenge.

Dertil er der vel nogle gode lektioner i ikke at have forventninger til at Azpi kan følge med hurtige spillere, ikke skubbe midterforsvarere langt frem på dødbolde, og ikke forvente neutralitet fra dommeren, så begynder det at ligne top 6.

Men vi mangler en angriber og vi mangler en højre back med mere fart end Ivan på sine ældre dage.
Skrevet af MVM
Slut.

Videre til næste kamp.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af maarkap
Jeg synes nu Abraham gjorde det fint. Både i sammenspillet med de andre og pressede godt. Generelt var det de unge som så bedst ud. Pedro, Azpi, Jorginho og Zouma så ikke for godt ud. Emerson virker til at have lagt endnu mere på og er vel noget der minder om kampens spiller for Chelsea.

Reece James må meget gerne snart komme tilbage fra sin skade. Det samme med CHO. Og Rüdiger, hvis det her er Zoumas niveau.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jax Lothbrok
Well, inden tråden (forhåbentlig ikke) flyder over i dommedags-tanker.

Det virker vildt at sige efter at have tabt 0-4, men jeg er faktisk positivt overrasket over vores præstation ifht. mine forventninger før kampen.
Vi skaber chancer nok til at vinde kampen. Vi har to på træværket. I princippet føler jeg faktisk vi spiller bedre på bolden end United, vi har mange folk med i feltet, vi angriber med fart, osv.
Desværre var/er United bare hamrende effektive idag, og scorer næsten på alt de har omkring vores felt. Øv.

Mount, Barkley, Kova, Jorginho, AC og Emerson synes jeg faktisk var gode. Især når vi havde bolden.

Zouma virkede desværre rystende nervøs.

Tammy kunne have scoret både på stolpeskuddet og hvis han havde haft rutinen til at placere sig rigtigt på det flade indlæg i 1.halvleg, men generelt var han en stor hæmsko for os i opspillet.

Azpi ser desværre efterhånden overmatchet ud på det her niveau, og han er generelt en hæmsko når vi er på bolden, men efterhånden ligeså vel når han skal forsvare. Øv, men håber Reece er så god som folk taler ham op til at være.

Pedro - gider jeg ikke engang bruge tid på, jeg fatter ikke han har spillet for os i hvad? 4 sæsoner. Kører vel en fejlprocent på over 80%.

Generelt er min fornemmelse overvejende positiv - så videre til næste kamp og lad os angribe den på samme opportunistiske måde.
Skrevet af maarkap
Lampard:

“We have some top players out injured coming back soon. Reece James is going to be a big player for us in our squad.”
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Tammy gjorde det okay´ish, men han var nu ikke specielt imponerende. En masse boldtab, ikke rigtig nogen trussel (ud over på stolpeskuddet) og ude af stand til at holde bolden.

Emerson gjorde det fint. AC gjorde det okay, Mount var god indtil kampen løb af sporet, derefter meh. Puli så okay ud, men 30 minutter hvor taktikken er kollapset fuldstændigt i de 25 af dem, det er selvfølgelig ikke optimale vilkår.

Jorgi og Kova løb godt i den første time men så ud til at løbe tør for luft derefter. Barkley var ikke specielt synlig. Zouma havde nogle idiot-momenter i første halvleg, men strammede op. Pedro var IMO bare ikke ret god. Azpi, tja. Ikke en god kamp fra ham.

Ved 2-0 målet stiller han sig bag ved Martial og kan derfor ikke gøre en skid hvis indlægget når frem. Værd at nævne er, at han havde oceaner af tid til at placere sig bedre, men bare ikke gør det.

Ved 3-0 laver Rashford et løb i rummet mellem Azpi og AC og fanger en fantastisk bold fra Pogba. Det sker i ryggen på AC, mens Azpi har fuldt udsyn og bare ikke kan følge med. AC burde måske have gjort det bedre på offside fælden og derudover være mere obs på situationen, men omvendt burde Azpi måske også have råbt lidt mere op. Grundlæggende fantastisk bold fra Pogs og det her er risikoen ved at stå højt med en langsom back.

Ved 4-0 bliver Azpi fuldstændigt slagtet af Pogba, der afdribler og simpelthen udløber ham. AC er skubbet for langt frem grundet en dødbold og efterfølgende pres for generobring og kommer derfor slet ikke i spil.

Jeg vil i øvrigt vove den påstand, at ud over 1-0 målet, så ville Luiz ikke have gjort nogen positiv forskel. Ved 1-0 ville han ikke have været tæt nok på til at kunne begå et frispark. For dem som undrer sig, så var AC langt væk efter ret uheldigt at have tacklet bolden ind på en Lindgaard (tror jeg) i fremdrift, og bolden faldt så meget heldigt for Man Utd og ekstremt uheldigt for AC.
Skrevet af Jax Lothbrok
Meget enig BS.

Azpi så virkelig skidt ud på flere mål idag. Især 0-2 målet er helt vildt at så rutineret en spiller bare står og snorkbobler. Lyder også på Lamps at Reece James kommer til at spille en større rolle i sæsonen end først antaget - muligvis pga. ovenstående bl.a. ^

Ifht. 0-1 målet må vi simpelthen ikke glemme Pedro der tror han er i cirkus endnu engang midt oppe på banen og bare laver en bold i blinde, der fører til omstillingen som sekunder senere giver straffe.

Overall; kan ikke huske jeg har haft SÅ positiv en følelse i kroppen efter et 0-4 nederlag. Det er trods alt dejligt.
Skrevet af Forza Zola
Stop nu med alle mulige undskyldninger om held og uheld, samt at udvise tålmodighed ift et helt uprøvet midterforsvar. Det vidste alle (inkl Lampard) inden sæsonstart. Alligevel vælger man at lade
Luiz gå (angiveligt fordi han er 3-4 valg), hvilket for mig er helt og aldeles uforståeligt. Luiz betydning vil få store konsekvenser i vores midterforsvar. Dem vi har er på ingen måder ledertyper i samle omfang.

Så gode og frygtindgydende er United heller ikke og de scorede altså 4 gange imod så. Hvor mange kan Liverpool, City, Tottenham og Arsenal så ikke scorer på os med deres offensiv.

Frygter at vi ved juletid igen skal have ny træner.

come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
Og prisen taget i betragtning på Luiz er sgu latterlig. Det er mindre end hvad eksempelvis Robert Skov og joakim Andersen er blevet solgt for. Latterligt.
come on Chelsea
Skrevet af Slettet(371401222003)
Forza Zola: han er 31-32 år gammel så selv koster han ikke mere !
Skrevet af Black Spider
Stop nu med alle mulige undskyldninger om held og uheld, samt at udvise tålmodighed ift et helt uprøvet midterforsvar. Det vidste alle (inkl Lampard) inden sæsonstart. Alligevel vælger man at lade
Luiz gå (angiveligt fordi han er 3-4 valg), hvilket for mig er helt og aldeles uforståeligt. Luiz betydning vil få store konsekvenser i vores midterforsvar.

Hvad ville Luiz have ændret i forhold til de fire mål vi lukker ind i dag? Hvilke af dem stopper han? Deres mål kommer ikke gennem vores midterforsvar, men på ydersiden af midterforsvaret og ved at udfordre Azpi.

Måske hvis Zouma havde dækket højresiden, så ville der være lidt mere fart til at kompensere for Azpis mangel på dette, men ved 1-0 er det ikke nemt at se hvordan vi garderer mod den slags, og ved 3-0 var det en vanvittigt god bold fra Pogba, af den slags som man bare må leve med når man spiller høj linje mod hurtige angribere.

2-0 er slet og ret en tanketorsk som ingen af midterforsvarerne kan gøre en pind ved. 4-0 er en blanding af langsom højreback og lidt for offensiv midterforsvarer, hvilket ikke fikses ved at have "erfarne" Luiz på banen. Tværtimod.

Det vi kan kritisere ved vores midterforsvar i dag er sådan set ikke resultatet, sådan som jeg ser det, men nok nærmere at dels var der mange gange for stor afstand mellem forsvar og resten af holdet (og er det mig eller hænger AC lidt for tit lidt for langt bagude?), og dels skal der vist øves kommunikation og offsidefælde.
Skrevet af Mugesh
Hvad ville Luiz have ændret i forhold til de fire mål vi lukker ind i dag? Hvilke af dem stopper han? Deres mål kommer ikke gennem vores midterforsvar, men på ydersiden af midterforsvaret og ved at udfordre Azpi


Luiz havde selvfølgelig gjort en kæmpe forskel i dag. Bare hans tilstedeværelse på banen havde skabt frygt i Manu-angrebet og lammet alle deres kontraer, selvom den centrale midtbane ikke tog meget fra defensivt. Alle huske jo de tider, hvor Luiz kva hans lederegenskaber, sublime forsvarsspil og overblik førte gamle chelsea, PSG og det brasilianske landshold til store triumfer.

On topic:
Er meget positivt, kun to ting, der skal ændres. 1) Apzi skal erstattes, 2) Jorginho og Kovacic er gode offensivt, men halter meget defensivt, det løses selvfølgelig med tilbagevenden af verdens bedste defensive midtbanespiller.

Vi ender i top 4.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
@BS

Er du helt blind eller er du bare naiv. Det første mål er begge involveret i. AC får i tacklet og efterfølgende får Zouma begået et klodset straffespark.

Mål nr 2: Zouma får ikke dækket af for indlæg og bolden ryger ind foran mål, hvor AC heller ikke ser alt for godt ud. Azpi er naturligvis den helt store synder i situationen.

Mål nr tre er hele bagkæden bare dårligt afstemt. En forholdsvis upresset United spiller centralt i banen skal naturligvis gøre, at bagkæden falder i situationen. Det gør ingen af de tre involveret i situationen. Skræmmende børnefejl. Så at påstå at de er uden skyld er sgu idiotisk.
come on Chelsea
Skrevet af MVM
Forza zola

Hvis Luiz var den store leder, som du påstår. Hvorfor tabte vi så 6-0 til City og 4-0 til Bournemouth? Med ham i starteren i begge kampe. Chelsea mangler ledere der skræller i gennem, det gør Luiz ikke altid. Det er jo sjovt, for når Luiz rammer dagen er han klasse. Det er bare for ustabilt.

Luiz er en fantastisk fodboldspiller, men en ægte leder bliver han ikke.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Slettet(432058202410)
Reece James må meget gerne snart komme tilbage fra sin skade. Det samme med CHO. Og Rüdiger, hvis det her er Zoumas niveau.For få dage siden kritiserede du undertegnede fordi jeg mente Zouma ikke er god nok.

Spurgte mig om jeg havde set Evertons kampe.

Og nu stiller du spørgsmålstegn om dette er Zoumas niveau. Må du jo vide siden du sad og mente noget ganske andet og tydeligvis har set flere Everton kampe end mig.

Hvis Luiz var den store leder, som du påstår. Hvorfor tabte vi så 6-0 til City og 4-0 til Bournemouth? Med ham i starteren i begge kampe. Chelsea mangler ledere der skræller i gennem, det gør Luiz ikke altid. Det er jo sjovt, for når Luiz rammer dagen er han klasse. Det er bare for ustabilt.

Luiz er en fantastisk fodboldspiller, men en ægte leder bliver han ikke.


Luiz har sine udfald - Jeg mener dog stadig at hans niveau er højere end både Zouma og AC´s.

Nej han er ingen leder, men en klart bedre boldspiller end de 2 vi så på banen.


Jeg håber godt nok Rüdiger snart er tilbage - Om det bliver AC eller Zouma er mig for pest eller kolera. Dansker eller ej bliver jeg aldrig fan af AC.

Selvfølgelig kan det blive langt mere sikkert med Kanté på banen og vi så tydeligt i dag HVORFOR Jorginho stadig ikke skal spille 6er.

4 - 0 er et fuldstændigt latterligt resultat. United har INTET i 1. halvleg, men en tåbelig fejl fra Pedro og en klodset aktion fra Zouma gjorde de kom foran og kunne spille på præcis den måde de gerne vil.

Jeg var meget overrasket over den start vi fik og det pres vi lagde. Spillet var langt bedre i 1. halvleg end jeg havde forventet. Havde Abrahams drøn gået ind var det blevet en helt anden kamp.

Det var tilgengæld en jammerlige indsats i 2. halvleg - Og fuldstændig utilgiveligt de får 3 pis mål de får.

Synes dog Lampard fejlede ved at spille Barkley ude af position - Det var ihvertfald ikke til at se Mount har langt mindre erfaring end Barkley. Men havde selvfølgelig ikke siddet med den fornemmelse hvis resultatet var anderledes. Men de 2 fløje var godt nok dårlige.

Pedro beviste ihvertfald han IKKE skal starte inde. Har været dårlig i en lang periode nu.

Abraham gjorde det egentlig fint. Alternativerne til ham er ikke bedre.

Captain America. FCM
Skrevet af maarkap
@Gelmore

Jeg skulle nok have tilføjet et “lige nu” til den med Zouma. Han havde været god og stabil sidste halvdel af sæsonen for Everton, hvor din bedømmelse lød til at stamme fra hans mareridts tid i Chelsea, lige efter hans skade.

Desuden gik snakken på om han var god nok til at være i klubben, som en af de fire aktuelle stoppere.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
@ Zola

At midterforsvaret har en rolle i et mål betyder ikke, at målet blev scoret igennem midterforsvaret, og det betyder tilsvarende ikke, at en anden midterforsvarer totalt havde reddet situationen.

Ved mål nr 1 får AC stillet sig rigtigt og ser også ud til at få tacklet bolden, der så bare uheldigt ryger frem til Rash. Ville Luiz have gjort bedre? Det er uklart. Zouma løber Rash op og får begået et frispark på ham. Ville Luiz have gjort det bedre? Nej, Luiz ville blot ikke være nået frem.

Mål nr 2, Zouma står med to modspillere og nul hjælp. Det er helt ude i skoven at forvente, at han kan forhindre et indlæg. Det er simpelthen komplet sort og nej, Luiz ville ikke have klaret det bedre. Terry i topform ville ikke have klaret det bedre. Altså kommer der et indlæg.

Kan man stille spørgsmål ved, om AC burde have gået mere efter bolden? Selvfølgelig, men han markerede trods alt Rash. Og hvis du ser episoden igennem med fokus udelukkende på AC, så ser hans bevægelse noget spøjs ud. Han ser ud til at lægge an til at springe for så at bukke sig meget langt ned lige som Rashford når frem til ham. Var der et venskabeligt lille skub som fik ham ud af balance eller hvad sker der? Who knows? Men ville Luiz have gjort det bedre? Jeg tvivler.

Det største spørgsmål ved det mål, udover hvorfor Azpi placerer sig som han gjorde, er vel næsten hvorfor Kepa ikke kom ud og hapsede bolden?

Mål nummer 3, bagkæden er skubbet frem for ikke at være kilometer fra midtbanen og United rammer den lige i røven med en fantastisk timet Pogba-bold til Rash. Der er intet i den situation som ændres med Luiz på banen i stedet for Zouma eller AC, og det er simpelthen vanvittigt, at du forsøger med den påstand.

Jeg kan godt klippe hver eneste sætning du skriver ud og kalde den individuelt idiotisk, men hvad er formålet med den tone?
Skrevet af KnockOut
Nå jeg vil da lige give mit besind med.

Fuck hvor er det fedt at være i gang igen, og NØJ hvor er det dejlig at se de her friske drenge der bare kommer ud og giver den 100%, den først halvleg var til så meget mere, der burde stå 3-1, i anden halvleg kom vi godt ud men blev bare ramt hårdt af et effektiv United hold, her efter gik det lidt galt.

Vi vidste der vil komme kampe som denne og der kommer flere, men jeg er vild med det nye indtryk og vi skal nok lære helt vildt af dette, lidt mere kynisme så ville den her kamp have været helt lige.

Det til side så må jeg bare sige bring on the next game cant wait !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
annonce
0