Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Den primære grund til at vi roder rundt er på grund af Barkley der hele tiden spiller ude af position
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Det er sgu efterhånden lidt svært at argumentere for, at Zappacosta skulle være bag Azpilicueta. Har han ikke været impliceret i næsten samtlige mål imod os?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af JCech
Bliver spændende om vores nummer 10 bliver den offensive drivkraft hæmsko, som man ellers kan frygte på baggrund af Leicester-kampen.
Thank you, José.
Skrevet af Wise1964
Vi har fuldstændig tabt grebet om den kamp ... godt jinxet BS :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Vi mangler seriøst lige det sidste for at lykkes i næsten alt vi foretager os.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Og meget enig ... modstanderne har luret vores svageste led, Dave
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
@JCech

Jeg kunne ikke dy mig :) Men ja, han gør det nu rent fint den kære Tammy.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Han er ikke ked af det Lampard ... stor tro på de unge
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af JCech
Jeg kunne ikke dy mig :) Men ja, han gør det nu rent fint den kære Tammy.

Jeg ved det, og jeg var også forberedt på at skulle høre for det ovenpå 4 mål i to kampe. ;-) Jeg vil dog med glæde æde mine ord, hvis det betyder at Chelsea får løst et større problem ang. holdet.

Billy Gilmour er kommet ind. Jeg er vild med Lamps tillid til de unge, men synes kampen er lige ustabil nok til den her slags.

Nuj Azpi bliver tørret alt for nemt derude.
Thank you, José.
Skrevet af Wise1964
Jeg brækker mig over Dave
Vi må have ligaens dårligste forsvar
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Chelseafc4ever
Azpi...

Du er færdig på top niveau. Lukker jo alt igennem.

Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Benniersej
Azpilicueta og Willian er det værste lort, jeg nogensinde har set.
Skrevet af Wise1964
Vanvittigt skuffende .... jeg forstår simpelthen ikke hvordan vi kan have de udfald som kommer ud af det blå og indskiftningen af Willian / Gilmour virkede ikke efter hensigten. Det ville være dejligt at vores keeper begyndte at hive de Gea redninger op af posen, modstanderne skal bare ramme kassen for at score

Dog vil jeg sige Tammy, kovacic og jorginho spiller en fin kamp
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Shit det var sgu et trist udfald, men det må man forvente med ung træner og spiller, dog dejlig at se en angriber der laver mål.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Black Spider
Det er nemt at stirre sig blind på resultatet, men vi har Kante, RLC, James, AC, Rudy ude med skader, og de er vel alle sammen forventede startere.

Med andre ord, vi smider to point efter Azpi to gange bliver plantet som en kartoffel, og det bliver primært et problem fordi vi spiller med tredje og fjerdevalget i midterforsvaret, der begge står og sover en anelse.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Azpi SKAL bænkes. Har været langt under niveau i mange kampe efterhånden.
Skrevet af Hasse1983
Den var bitter den der... Jeg synes fortsat der er kæmpe potentiale i de unge, og det er fedt Lampard giver dem lang snor. Abraham kunne have lavet hattrick, og det er jo ikke de unges skyld, men en rutineret spiller som Azp. der præsterer svag defensivt i afgørende situationer.
Jeg tror på fremtiden i det hold med Lampard ved roret. Det er nyt, og det kræver tid. Sådan er det alle steder.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Dr. Def
Lampard er fyret inden nytår hvis ikke roman har ændret hans syn markant på trænere, hvad fanden er det for en defensiv han har stablet på benene!! Lukker2 mål ind hver eneste fucking kamp så vinder man sku ikke mange fodboldkampe. Hvad tænker han på at give en 18 årig debut i sådan en kamp på sådan et tidspunkt brug dog rutinen og lad være med at spille smart i en fart!! Hold kæft hvor er jeg rasende, hold kæft hvor får vi pik når vi skal spille cl og hold kæft hvor ender vi langt fra top 6
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Det ville være dejligt at vores keeper begyndte at hive de Gea redninger op af posen, modstanderne skal bare ramme kassen for at score

Du kan ikke bebrejde det her på Kepa. Hvis en angriber får lov til at afslutte fra kort hold midt foran mål og han ikke tværer den ind omkring målmanden, så er det stort set umuligt at gøre noget.

Kepa kunne måske og måske ikke fylde mere, men det er jo i samme boldgade som at ønske, at diverse læger kunne udføre Jesus-agtige mirakler og genoplive døde mennesker. Det langt mere ønskværdige er, at vores forsvar og midtbane forhindrer de bolde i første omgang, og hvis det ikke er muligt, at modspillere så i det mindste er markeret ordenligt inde i feltet.

Mål nummer 1 får lov til at sejle ind til en angriber som ingen gider dække. Mål nummer to er tæt på at få samme skæbne, men Zouma kommer lige akkurat først frem og får den prikket i mål, fuldstændigt uden at Kepa har en isvaffels chance på en varm sommerdag.

Skrevet af MR. Buur
Har faktisk lidt ondt af Lampard, han forsøger at reformere Chelsea og giver spille tid til en masse gode og unge spillere... men der mangler lidt held og nogle sejre.

Hvis Roman fyrer Lampard så begår han imo en kæmpe fejl og glemmer at tænke langsigtet... men ok det har så aldrig været Romans stærke side!

Hvorfor Lampard vælger at starte med AC på bænken forstår jeg ikke, Zouma mener jeg er en af de ringeste forsvarer i Chelseas trup og han er på ingen måde i stand til at styre defensiven.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
annonce
0