Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Desværre gik det fra en super søndag på resultaterne til en moderat en af slagsen ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
4 ned til Arsenal og 8 til Tottenham ... men som den kære Tottenham bold bruger smed efter mig, det er godt vi ikke er i krise som Chelsea.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af MVM
KO

Af hvad?? :-O
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af KnockOut
Ja han mente seriøst at det var godt de ikke i krise som Chelsea


<blockquote>Vi skal også lige huske at den krise vi er i dybest set er meget mindre end den som Chelsea og Man. United er i. </blockquote>

Det var hans friske udspil i fori runde før vores kamp da vi lå "midt i rækken"
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovi&#263; / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af MVM
KO

Wow. Det er nok en som ikke har fulgt særligt godt med. Efter min overbevisning er Spurs i den største krise i et par år. Liverpool burde jo egentlig have vundet kampen i dag væsentligt større.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Vi skal vel havne i den nederste halvdel af ligaen før vi kan tildeles titlen som en klub i krise ... men det er jo klassisk bold retorik at smide et eller andet i puljen som forsvar for egen elendighed.

Jeg skal gerne indrømme at jeg tvivlede på Pulisic/Lampard kombinationen, den tvivl er gjort til skamme må man sige - respekt til begge for at håndtere situationen flot.

De kommende 4 kampe bliver så for alvor styrkeprøver for vores unge hold, forhåbentlig får vi snart Kante og Rudiger med igen selvom det indtil videre går meget godt

@MVM
Spurs er vel ramt af det de fleste har sagt et par sæsoner - man kan ikke fortsætte succesen med samme mandskab - der skal nyt blod til. Eks. Eriksen og Alli virker helt tabt bag en vogn og som om de har opgivet projektet.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Matchday
Spændende at se hvordan Lampard griber dagens kamp an og om vi får et B mod B-hold at se fra begge lejre. Der skal naturligvis gives spilletid til de yderste mandater (Pedro, Bats, Gilmour mfl.) men jeg synes nu alligevel man skal gå efter at vinde kampen og få flere kampe i Carabao cuppen som er en ganske fin supplements turnering.

De unge skal have så mange sejre under vesten som muligt for at fastholde vinder kulturen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Jeg tror ikke på at en spiller som Gilmour starter denne kamp.
We know what we are
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg tror Emerson og James spiller på de to backs. Så kunne jeg godt forestille mig at Gilmour fik lov at spille sammen med Kovacic. Mit bud er Pedro (hvis han er frisk) og CHO på de to kanter med Batsman helt fremme.
Skrevet af KnockOut
Nå 15 kampe inde i sæson 19/20 syndes jeg godt man kan lave den først del vurdering af truppen og træner, og det har jeg så tillad mig at gøre, dette skal siges det vurderes på hvordan JEG har set det, hvordan jeg læser respekteret medier også stats. Det er helt op til egen for tolkning og jeg håber det er det folk vil bruge det til.

Jeg tillader mig ikke at vurdere ALLE og det er vurderet på denne sæson + hvordan men ved de kan spille (kan trække begge veje)

Mit system er vurderet fra 0-7 hvor

0. Mutu/Falcao level
1. Skidt.
2. Under middel
3. Middel
4. Over Middel
5. God
6. Klasse
7. Drogba/Lampard/Terry level.

Klubben:
PL stats: 10 Kampe 5 hjemme og 5 ude: Nr 4 i PL med 20 points 2points op til City på anden plads 4points ned til Arsenal på 5 plads.

Record Premier League 19/20
Matches Wins Draws Losses Pts Goals
Home record 5 2 2 1 1,60 7:5
Away record 5 4 0 1 2,40 16:11
Overall balance 10 6 2 2 2,00 23:16

CL:
3 Kampe 2 vundet og 1 tabt.
Super Cup:
Tabt til Liverpool på strafespark.
EFL Cup:
1 Kamp vundet 7:1 mod Grimsby

Vurdering: 5/7 – jeg har givet denne vurdering ud fra at før sæson var der ikke den stor tiltro på at vi kan ende i top 4, da vurdering er baseret på her og nu billede trækker det flot op at det er lykkes at være i top 4 med mange unge spiller, ny manager og positiv offensiv spil, det der trækker ned er shaky forsvars spil kampen mod United som spillemæssig nok var ok men at lukke 4 mål ind var skidt, der ud over trækker det op vi ligger ok til i CL og at vi er videre i EFL.

Spiller: opsat efter antal minutter de har medvirket i sæson. (kunne også have valgt kampe).

Ceser Azpilicueta : 1290min (14 kampe) - 2 oplæg 1 gult kort.
Efter en dårlig start hvor han til tider var helt håbløs har vores anføre spillet sig op, dog forkommer han mig tit overtændt og brokker sig lige rigelig, jeg kan ikke klemme ham op over middel i min vurdering, det skal siges var vurdering af ham efter de først 5-6 kampe ville den have været Skidt. Han har stadig noget rutine men han er ikke den samme som for 2 sæsoner siden hvor man aldrig var i tvivle om ham, han har spilelt mest af alle vores spiller denne sæson (som han plejer) han er aldrig skadet.
Vurdering: 3/7

Kepa: 1290min (14 kampe).
Kepa er lidt sjov i min bog, jeg syndes han er en top top målmand og er dygtig til mange ting, han er sådan lidt jack of all trade for mig, han er ikke verdens bedste til noget af det han kan som man nok kan sige om Alison (bedste all around målmand), De gea(Shot stopper) og Ederson (fødderne/ud spark) - i England.
men bar generelt høj standart hele vejen rund, syndes faktisk kun Alison er mere komplet end ham pt.
han har ikke været sin bedste version den her sæson til nu (se det antal mål) men som målmand er du også meget afhængig af dit forsvar, men når det er sagt må han også tage sit ansvar og der er lavet nogen mål mod ham man ville kunne forvente han ville snupper, lige som han også har lavet nogen fantom redninger, som verdens dyreste målmand forventer jeg dog lidt mere hvis han skal toppe, til info er han den PL målmand med mindste redninger (25) mod Ederson (27) De Gear (27) (Alison ikke vurderet pga skade).
Vurdering: 5/7.

Jorginho: 1254min (14 kampe) 2 mål 1 oplæg og 5 gule kort.
Personlig er jeg helt vild med den Jorginho vi ser den her sæson, han er for mig VIP og burde være anføre, det ansvar og måden han driver de andre spiller rundt på banen er over all en nydelse at se på i fravær af kante har han også givet det en ekstra tand i både det defensive og placering, han er stadig ikke verdens bedste defensive spiller man er meget imponeret over ham til nu.
Vurdering: 5/7

Kurt Zouma: 1185min (14 kampe) 1 mål 1 oplæg 2 gule kort.
Zouma et fysisk vidunder en af de eneste der rigtig kan forsvar på dødbolde med hans fysik, jeg skal dog være ærlig og sige jeg er ikke solgt på hans egenskaber som top 4 forsvar i Chelsea, der til syndes jeg hans bold omgang er for dårlig og faktisk det jeg ser som hans værst egenskab er hans placerings evne ikke er god nok han skal simpelthen for tit bruge fart til at rede ham selv ud af problemer, jeg har dog ikke HELT opgivet håbet.
Vurdering: 3/7

Mason Mount: 1103min (14 kampe) 4 mål 2 oplæg.
En af de unge gutter som fra dag 1 er gået ind på holdet som var han en veteran(lampard), sindssyg dygtig på bolden, farlig foran felt og så arbejder han som en hest, jeg er helt vild med knægten og selv om han ikke har holdt fuldt nivue i alle kampe så er han ung og hvad kan det ikke blive til
Vurdering: 5/7

Tammy Abraham: 1033min (14 kampe) 9mål 2 oplæg 2 gule kort.
Hvilken en spiller, hvilken et talent, hvad kan han ikke blive til (drogba?) den her unge fyr kan jo alt, løbe, drible, afslutte, hold på bolden og bruge hovedet og ikke mindst kan han gør folk omkring ham selv bedre.
da han er ung har hans også nogen udfald i kampe, hvor ikke alt lige virker og derfor kan jeg ikke trækket ham op til klasse, selv om han nok burde være der med 9 mål og oplæg.
Vurdering: 5/7

Fikayo Tomori: 935min (11 kampe) 1 mål 1 oplæg 2 gule kort.
en af de unge fyr som lampard har så stor tiltro til, måske pga af skader fået mere spille tid end der var planlagt men hold da op en gut, dygtig på bolden, ok placerings evne og også god fysik, et drev frem med bolden og mod til dette der er helt luiz værdig, har et godt spark, mangler dog nok lidt hovedespils kvalitet, kan også stresses ved pres (meget naturlig for en ung gut) må dog trække ned han er en del af forsvar som har lukket mange mål ind
Vurdering 4.5/7 ;)


Mateo Kovacic: 886min (14 kampe) 1 oplæg 1 gult kort:
har startet sæson rigtig stærkt det er blevet meget tydelig hvorfor Chelsea har valgt at købe ham, han har et fighter hjerte kommer i vejen for rigtig mange ting og begynder at indgå rigtig flot sammen med Jorginho, han har et super drev med bolden der gør os farlig igennem midt af bane hvor han kan ligge den af til de mere offensiv kræfter, kunne måske godt lave flere mål og oplæg, men lad os nu se.
Vurdering 5/7

Marcos Alonso (afventer tid til forklaring).
Vurdering 3/7

Willian (afventer tid til forklaring).
Vurdering 4/7

Anders Christensen (afventer tid til forklaring).
Vurdering 3/7

Christian Pulisic (afventer tid til forklaring).
Vurdering 5/7

Pedro (afventer tid til forklaring).
Vurdering 3/7

Kante (afventer tid til forklaring).
Vurdering 5/7

Emerson (afventer tid til forklaring).
Vurdering 5/7

Ross Barkley (afventer tid til forklaring).
Vurdering 2/7

Callum Hudson-Odoi (afventer tid til forklaring).
Vurdering 5/7
Reece James (afventer tid til forklaring).
Vurdering 3/7

Oliver Giroud (afventer tid til forklaring).
Vurdering 3/7

Michy Batshuayi (afventer tid til forklaring).
Vurdering 4/7

Resten Ikke bedømt da alle har under 100min spille tid:

Træner + team
Frank lampard: Jeg har skrevet en del om lampard her inde men når jeg lige har tid til at gør dette færdig så kommer der ord på.
Vurdering 5/7

Ville bare have denne ud i dag før kampen da den er baseret på 15 kampe ikke 16 !, men gør den færdig senere ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovi&#263; / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Cfever
Fint indlæg Knockout. Jeg skal lige prøve at forstå din ranking.

Er det ift hvordan man forventede spillerne ville spille? I så fald skal Mount og Abraham have et nøk op i min optik :). Grunden til jeg spørger er fordi vi trods alt ikke har nogen stor viden omkring deres egentlige niveau (i PL i hvert fald) - det gælder selvsagt også for andre fx Reece James (hård bedømmelse!) og Tomori (lidt gavmildt :) ).

Edit: Lettere skandaløst du ikke har Lampard til at være på Lampard niveau ;)
We know what we are
Skrevet af Vince71
Bliver Chelsea kampen vist et andet sted nu hvor Brøndby kampen er blevet flyttet til 20:00?

Skrevet af Wise1964
United i tæt på stærkeste opstilling og vi 5 "reserver" med ... det kan godt ende i en åben slagudveksling.
@Cfever - Gilmour fik chancen fra start
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Vince
På Viaplay står den stadig som hoved udsendelse
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Første halvleg bliver sendt på TV3 MAX

Fedt med Gilmour, James og Guehi i startopstillingen. Jorginho er iøvrigt anfører i dag.Skrevet af KnockOut
fik den skrevet i forkert forum men i får den lige her også: syndes da 3-4 ikke er normale starter hos United så helt stærkest er det vel ikke
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovi&#263; / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af KnockOut
Cfever vender lige tilbage til dig ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovi&#263; / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Vince71
Enig Wise, Uniteds opstilling ser stærk ud i dag, men de stiller også med en Williams, Lingard, Rojo og Romero som normalt ikke starter. Vil dog også mene at de er væsentlig sikre valg end f.eks. Guehi, Gilmour og til dels Reece James.

Bliver spændende at se Gilmour og Guehi i dag, men det kan også godt gå galt. Pulisic og Cho på banen sammen glæder jeg mig til. De 3 oppe foran kunne godt lave noget ravage med deres fart. Michy tror jeg dog får det svært med Maquire og Lindeloef bag sig. Troede faktisk at man ville gå med Giroud i dag.

Benniersej - Mange tak! :)
Skrevet af KnockOut
også lidt vildt at se bænken, hvem er backup midt stopper Azpi ?


Tammy Abraham
Cesar Azpilicueta
Jamie Cumming
Tariq Lamptey
Pedro Rodriguez
Olivier Giroud
Mason Mount
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovi&#263; / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Gilmour er en lille Duracell kanin lidt sjovt at se maguire klappe ham lidt på hovedet efter en nærkamp
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0