Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Når city lægger det tunge opspilspres kommer det meget synligt frem hvor dårlig Zouma er på bolden .... det betyder vi skal sende en midtbane spiller ned for at føre bolden frem og så kommer vi i undertal på midten
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(492319200711)
Jeg synes fandme at vi har været gode i første halvleg.
Skrevet af Wise1964
Vi har spillet en fin første halvleg med 2 blundere som kostede kasser. Jeg synes emerson spiller lidt med håndbremsen trukket i perioder
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
vi er strukket for langt ud offensivt nu
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Så synes Atkinson at det er ved tiden at sætte sit præg på kampen, han har ellers dømt fint
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Så er det nu vi skal hive de sidste ting op af posen ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Ram kassen, vind en bamse ... øv
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Det er sgu stærkt målt op at Sterling har en bredere skulder end Zouma ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(311049211002)
ChelsVar..

Skrevet af el inmigrante
Er stolt af drengene! De spillede en fin kamp, der var bare nogle marginaler, som ikke var tilstede.
docendo disco, scribendo cogito
Skrevet af BM
Den var ikke engang god..
Nå, jeg er skuffet over resultat, men jeg kan sgu ikke blive vred over det. Vi taber 2-1 til det hold der har vundet de sidste 2 PRL trofæer. Med et ungt hold og relativt uprøvet manager, så er det altså ikke skidt.
Skrevet af Forza Zola
Enig. Synes også vi kan holde hovederne højt oven på gårsdagens præstation.

Vi har et relativt usammenspillet ungt hold. Det er en process hvor det hele tiden handler om at tage skridt i den rigtige retning. Tror mange fans kan se, at der er en progression ift det arbejde Lampard og drengene udfører.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Enig Forza.
Vi spillede en rigtig fin kamp og blev ramt af kniven på 2 boldtab ... det sker mod de absolut bedste.

Den eneste bekymring baseret på gårsdagens kamp var, hvor svage vi er i etableret opspil når det centrale forsvar skal være med i boldomgangen ... Zouma afleverer simpelthen i lysbilled tempo og er så let læselig at The Sun kunne fremsende hans afleveringer dagen før. Tomori er qua hans alder endnu ikke den etablerede styrmand og kommer i perioder til at se dum ud med de afleveringer der kommer fra Zouma.

Og så kan vi vel ikke påstå Kepa havde en af sine bedste dage i kassen.
Kovacic var til gengæld outstanding (igen) sammen med Kante (som bare er Kante). Pulisic og Willian arbejdede sig selv ihjel og gik døde til sidst, Bats formåede at stå offside 3 gange på udspark (haha) og Jorginho blev lukket ned i små rum nogle gange.

Bortset fra det - så var det en godkendt indsats, men der skal handles til det centrale forsvar eller give AC chancen for at være den boldspillende CB - Zouma er ikke holdbar på den lange bane
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
Meget enig. Vi har et problem i vores opbyggende spil. Zouma er ganske enkelt ikke god nok på kuglen mod modstandere der presser højt.

Helt klart en plads jeg mener vi skal forstærke os på. Vedrørende Kepa, så synes jeg godt nok også at han skylder lidt fra kampen igår.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Vi dækker stadigvæk ikke godt nok af på dødbolde, vi har stadigvæk åbne rum i feltet som vi af uransaglige årsager ikke lukker ned, og det lykkedes for Bruyne at slippe fri af sin opdækning tæt på feltet, hvilket han selvfølgelig straffede.

Med andre ord, vores forsvar og vores midtbane gjorde det kollektivt godt, men ikke helt godt nok.

Offensivt havde vi meget bold, men vi skabte ikke ret meget med den boldbesiddelse. Der var ikke nok offensiv trussel og Jorgi-Kova-Kante med Willi og Puli foran er ikke i stand til at finspille sig igennem en efterhånden voldsomt godt organiseret City-defensiv med nogen grad af pålidelighed. Jeg er personligt ikke overrasket. Er nogen andre?

Det ville ikke have været fuldstændigt urimeligt, hvis vi havde spillet uafgjort, men grundlæggende var City bare en smule bedre på alle parametre. Skarpere, bedre på bolden, bedre uden bold, og frem for alt lidt bedre på det taktiske. Hvilket vel så omvendt også er rimeligt. Deres bærende spillere er på peak niveau, Pep har haft tre år til at arbejde med holdet, og vi kunne jo bare havde ladet være med at forære Bruyne væk.
Skrevet af Vince71
Det ser ud til at AC og Reece kommer til at starte, med Azpi på venstreback i stedet for Emerson. Spændende.

Mindes ikke Valencia kom med det store i første kamp og var vel egentlig ret heldige at få point sådan som jeg husker det. Kova, Kante og Jorginho på midten tror jeg bliver rigtig stærkt. Forhåbentlig er Tammy lidt skarpere end sidste kamp. Den skal vindes i dag!
Skrevet af Wise1964
Kom så - gå efter den !!
90 minutter i selskab med Peter Kjær kan godt give blødende øregange
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Fandme et tyndt frispark og gult ...
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Og så er de spanske prinsesser i fuld gang med dramatiske rullefald
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Føj der var vi heldige. Hvordan kan han ikke ramme den??
annonce
0