Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Jeg ved det måske lyder fjollet, men jeg foretrækker faktisk Juventus.


Jeg har tænkt det samme. Jeg ser rigtig meget Serie A og jeg må sige at Juventus altså er til at tale med for tiden, men vi vil skulle vise en helt anden form for kynisme end vi har gjort i de sidste mange kampe, hvis vi skal have en chance.
We know what we are
Skrevet af DenRasende
Imo er Juve en af de svære i den gruppe. De har mange forskellige våben, og især i luften, hvor vi er svage, de er rimelig gode defensive og det er ikke noget større problem for dem hvis ikke de kan matche vores midtbane, de kan godt forsvare dybt. Vi har problemer med at nedbryde defensiven og udnytte vores chancer mod selv svage hold i ligaen, jeg tror slet ikke vi er kyniske nok til at slå Juventus.

Bayern tror jeg meget mere på at vi kan slå. De er svingende, de er vanvittigt gode hvis de får lov at begynde at rulle, men jeg tror vores midtbane har så meget tyngde at vi ikke overlader initiativet til dem. Og Bayern er ikke specielt komfortable når de ikke selv er på bolden, og deres forsvar er temmelig utæt.

Barca kan godt besejres, særligt med tanke på deres elendige udeform, selvom Messi aldrig er sjov at møde. Men hvis nogen kan bremse ham er det Kanté.

RB er det nemmeste hold på papiret, og de har endnu mindre erfaring i den slags kæmpe end vores trup. Ja, de er farlige, men de lukker også mål ind. Jeg tror en åben kamp mod RB er langt mere winnable end en hvor vi skal nedbryde Juventus og samtidig overleve defensivt.
De er helt klart ønskelodtrækningen imo, forfulgt af Bayern.

PSG og særligt deres angreb tror jeg vi ville være chanceløse imod, udover at de selvfølgelig altid finder en eller anden måde at tabe på.
Skrevet af maarkap
Messi imod vores forsvar ville være et decideret mareridt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Jeg håber vi trækker Leipzig eller Barca, det bør klart være de hold vi har bedst chance mod ... Juventus er altid en ufattelig svær opgave, PSG fremstår som skræmmende (igen) og Bayern synes jeg faktisk mange undervurderer pga. deres hakkende sæson i Tyskland.

Der er naturligvis ingen shortcuts til kvartfinalerne, men jeg tror heller ikke der er nogen af de nævnte hold der vurderer Chelsea som et let bytte.

Rygterne svirrer omkring Ake, det kunne være interessant men koster nok AC i truppen. Tomoi og Rudiger må vurderes som sikre kort og Zouma imponerer åbenbart Lampard mere end fan skaren ser ham
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Ja, vi skal nok til at sluge, at vores danske islæt og club grown-spiller, snart er fortid i klubben.

Det er ærgerligt, men der har manglet det sidste, der hvor han for alvor viser, at han er fremtiden for klubben. Han var ganske glimrende i Contes 3-mandsforsvar, men det er også noget helt, helt andet end at være mand i en 4-backkæde.

Har han fået en oprigtig chance for at bevise sig på et kontinuerligt niveau under Lampard? Nok ikke hvis vi ser helt nøgternt på det, men sådan er gamet desværre.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af DenRasende
Det ville undre mig hvis ikke AC fik et par chancer sammen med Rudiger, de har haft et godt partnerskab før og Zouma har ikke været en sikker starter af andre årsager end at AC og Rudi begge har været skadede, men lige nu betyder det noget at han har spillet kontinuerligt. Det var jo Zouma, der var bænket, da vi stillede med alle de 3 andre mod Wolves.

AC er virkelig også nødt til at sætte sig igennem når han så får chancen. De der kampe hvor han hverken laver brølere, men heller ikke ser solid ud kommer han ikke i start 11´eren med. Men jeg tror også han er markant mere komfortabel og rolig ved siden af Rudi end Zouma.
Skrevet af Vince71
Tomori har netop forlænget sin kontrakt til 2024. Så mangler vi bare Tammy og Reece. Så vidt jeg husker har de ikke forlænget endnu.
Skrevet af Wise1964
Fedt med Tomori !!!
Kom så Tammy
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(492319200711)
Jeg fatter ikke hvorfor de sender sådan en pis kamp i morgen i stedet for Chelsea.
Skrevet af Vince71
Bournemouth med 9 spillere som enten er skadet eller tvivlsom. Der skal vist bare komme 3 point ud af den her.

Er det bare mig eller har de været virkelig sløve til at vise Chelsea kampe denne sæson? Synes godt nok at jeg har været inde og finde streams mange gange efterhånden.
Skrevet af MVM
Kepa

Azpi - Rudiger - Zouma - Emerson

Jorginho - Kante

Willian - Mount - Pulisic

Abraham
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Cfever
You snooze you lose :)
We know what we are
Skrevet af Cfever
Fin start af Rüdiger og Zouma, de andre not so much.
We know what we are
Skrevet af MVM
slet
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Slettet(432058202410)
Det er godt nok sløvt indtil videre, mod et meget amputeret Bournemouth hold.

Lad nu Mount tage de dødbolde. Emerson´s bolde er jo piv elendige.
Captain America. FCM
Skrevet af Vince71
Kepa virker bare så tøvende og usikker i disse situationer.
Skrevet af ENGOLE
Det har ikke været prangende. Enten er Bournemouth gode til at dække op for Mount og Puli, og lader simpelthen bare Kante og Willian få pladsen, eller også er de førstnævnte simpelthen for ringe til at komme i position i dag.

Og Emerson er godt nok ringe i dag, gør det selvfølgelig ikke nemmere i Mounts og Puli´s side.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af martin88a
Fuck en ringe halveg kan ikke se en chance udover måske et hjørne. Kovacic må vel ind nu.
Skrevet af Cfever
Mount var da ret tæt på og Pulisic på hoved ved bagerste stolpe.
We know what we are
Skrevet af Slettet(432058202410)
Simpelthen ikke godt nok man igen har problemer på hjemmebane mod et hold der skal slås.
Captain America. FCM
annonce
0