Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Benniersej
Vores højre side er til at brække sig over
Skrevet af RaulCFC
Har seriøst ikke set så udueligt fodbold længe.
ALLE 11 spillere kan få en simpel aflevering på 5 meter til at se svær ud. Alle vores offensive spillere har problemer med at løbe med bolden. Hopper og danser for fødderne af dem....

Hold kæft hvor mangler holdet noget kreativitet i sådanne opgør.

Lad os se om Pedro bliver vores savior
Skrevet af MVM
Derfor skal der IKKE forlænges med Willian
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Black Spider
Kante har ikke været god i dag, men min største synder er Jorgi. Vi spiller med to på midten gennem hle kampen. Der er simpelthen ikke råd til en CM´er, der hverken er defensivt pålidelig eller giver noget som helst overhovedet offensivt. Og det slider Kante ned, der både er længere fremme på banen end Jorgi og samtidigt også er længere tilbage når vi mister bolden.

Azpi og Emerson har været jævnt triste i dag, og man kunne godt have forventet mere. Willian har ikke løftet holdet i dag, og har vel kun lige akkurat vist mere end en sløj CHO. Tammy har været okay, Mount har været livlig.

Nå ja, og Rudy og Tomori, meh. Zouma, meh.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Kan det virkelig passe at vores eneste skud indenfor rammen er tomoris tilbagelægning til deres keeper.
Skrevet af Black Spider
Kan det virkelig passe at vores eneste skud indenfor rammen er tomoris tilbagelægning til deres keeper.

Formentlig. Jeg ved ikke, hvem der ellers skulle have "skudt". CHO havde en afrettet over mål og en fra distancen som gik lige over. Tammy har skudt forbi et par gange. Hverken Jorgi eller Kante har afsluttet, det jeg har bidt mærke i, og det har Willi umiddelbart heller ikke. Puli havde dog et skud som så ud til at være tæt på at være på mål. Og jeg tror at Azpi har headet over et par gange.
Skrevet af MVM
Hvordan man kan tabe fortjent hjemme til Southampton er mig simpelthen uforståeligt. Frank har stadig meget han kan lære og det har spillerne godt nok også!
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Vince71
Udfald eller ej, det her er vildt ringe. Man forventede det lidt denne sæson. Men ser man på hvilke hold vi taber og smider point til, så er det en smule bekymrende.
Skrevet af ENGOLE
Det værste ved nederlaget i dag er indsatsen. Vi bliver outmatchet på samtlige positioner, ganske enkelt på ren vilje.

Jeg er desuden ved at være træt af at vi skal have en central midt som modspillere ikke ser som en udfordring når de er i angreb, fordi de ganske enkelt kan spadsere lige forbi dem. Jorginho har overtaget Fabregas´ rolle som den der "luksusspiller" inde centralt som i bund og grund er en træningskegle i det defensive. Man ser ikke den type hos de andre topklubber gør man? Han har lederegenskaber og vildskab, men det er simpelthen for tyndt det han bidrager med i de her kampe. Ikke at det var nogle der bidrog med noget nævneværdigt i dag.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Wise1964
Lampard lavede et mesterstykke mod Spurs men formår kke at sætte holdet mod et bundhold på hjemmebane - vi kommer til at få en lang rollercoaster tur med dette hold som i den grad mangler en plan i spillet mod de nederste hold i rækken ... og så blev døren åbnet til de øvrige hold om 4 pladsen i rækken som virker til at være den eneste plads at spille om

Hold dog kæft det er ringe ....
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(492319200711)
Jeg tror aldrig jeg har oplevet en så svag hjemmebane før som chelsea fan. Vi har kun formået at lave 2 mål mod 4 bund hold hjemme. Det er helt absurd. En hver anden chelsea manager, havde skulle stå skoleret hos roman mandag morgen efter sådan en præsentation, eller nærmere tendens.
Skrevet af Wise1964
Enig Paseki - vi skal mange mange år tilbage siden vi sidst var så gennemført elendige på hjemmebane
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DenRasende
@black spider

Hvad Lampard ønsker sig ændrer ikke en tøddel ved at Willian er en spiller, der i høj grad er god på grund af sit defensive arbejde. Hvis Valverde i morgen går ud og siger han forestiller sig Messi som CB bliver han ikke en dårligere eller mindre offensiv spiller af den grund. Og noget må han jo kunne siden han gang på gang spiller med ham alligevel.

Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt hvordan det næsten synes umuligt for dig at skrive en kommentar, uden du kritiserer eller sammenlignet noget dårligt, CHO har lavet, med noget dårligt Willian har lavet.
Skrevet af Dr. Def
Det der før var et fort af en hjemmebane er nu blevet en hjemmebane der er mere gennembombet end en lerhytte i Palæstina... vi skal under ingen omstændigheder ende i top 4 det vil være en kæmpe falliterklæring for brandet Premier league også kan alt snak om verdens bedste liga skylles ud i lokummet. Hold kæft hvor er vi ringe
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Cfever
@Dr.Def

Vi er alle frustrerede, men det er et usigeligt dumt metafor du laver der.
We know what we are
Skrevet af Mugesh
Jeg håber bare, at Lampard snart indser følgende:

- Jorginho er en kæmpe sikkerhedsrisiko og må for guds skyld aldrig spille i et to-mands-midtbane. Og generelt bare begynde, at ikke være i startopstillingen. Hans manglende defensive taktiske forståelse kombineret med hans manglende fart bliver bare alt for ofte udstillet. Man kan sagtens være en klasse defensiv midtbanespiller uden fart, så længe man har en helt fantastisk defensiv spilforståelse, det bliver til gengæld meget grelt, når begge attributter er savnet. Også er det ret ligegyldigt om han er vores mest boldsikre spiller. Det hjælper ikke meget, når han svigter i de kompetencer, som er vigtigere på hans position. Jeg kan også ævle læs om, AC muligvis er vores mest intelligente og tekniske forsvarsspiller, men det hjælper jo ikke holdet, når manden alt for ofte bliver lillebror i en luftduel. Jorginho er arbejdsom (nok det, der tiltaler både Lampard og mange "engelske" fans), sympatisk, teknisk og kreativ, men motorvejen han efterlader bliver svært at se bort fra i længden, hvis man vil hygge sig i den sjove ende af pl.

- Azpi skal hverken flyttes til venstreback eller wingback i et 3-4-3 system. Han skal flyttes ud til bænken. Man lægger ikke altid mærke til det, da vi og andre ofte har fokus på vores cb-problemer, men Azpi er én af grundene til, at det forsvar står på vidt gab. Azpi bliver alt for ofte overløbet, hvilket gør, at cb skal trække ud også kommer forsvarslinjen i ubalance, særlig i opspillet, hvor både Azpi Jorginho alt for ofte sætter deres forsvarslinje under unødvendigt pres. Jeg synes virkelig, at det er underligt, at Lampard altid finder plads til vores kære kaptajn, selvom hans spil ikke berettiger til det. Har Azpi virkelig en stor kulturel betydning for holdet, muligvis pga. Alder og anciennitet? Jeg tvivler.

- Brug AC ved siden af Rudiger de næste par gange, de har før vist, at de kan spille sammen (helst gerne uden Jorginho foran dem). Det er forbavsende meget tillid, Lampard har til en spiller, som har trådt så meget i spinaten som Zouma. Ja, Christensen har ikke været forrygende og Tomori har vist lidt for mange koncentrationsfejl, men ingen af dem har jo kunne hamle op med Zouma, som jo har lignet Bambi på glat is i 90% af kampene, han har spillet. Håber på at se Christensen ved siden af Rudiger. Nok har Zouma og Tomori viljen, farten og fysikken (fine attributter for midt- og bundhold i pl), men overblik og taktisk forståelse har de ikke, kommer formentlig heller ikke til at få det. AC viste potentiale i disse kategorier og var også gode i sine indgreb, men ved ikke om selvtilliden er helt banket i bund efter Sarri, men han besidder de evner, som et tophold har brug for hos en CB. Men jeg er blevet mere usikker på om han kan få sit potentiale forløst i Chelsea eller om han nogensinde får det forløst. Hvis AC ikke stepper op næste gang, han får chancen, så hopper jeg desværre på indkøbsvognen også sælg AC mens man stadig kan få +200mil for ham. Zouma og Tomori kan være fine backups de næste par sæsoner, og derefter kan de skibes videre til et midterhold i pl.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Black Spider
Hvad Lampard ønsker sig ændrer ikke en tøddel ved at Willian er en spiller, der i høj grad er god på grund af sit defensive arbejde.

Det kan du så mene, men den der snak om at det slet ikke er Willians opgave at være offensiv og komme ind i feltet og score mål må nu være lagt fuldstændigt og totalt død.

Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt hvordan det næsten synes umuligt for dig at skrive en kommentar, uden du kritiserer eller sammenlignet noget dårligt, CHO har lavet, med noget dårligt Willian har lavet.

Det hænger måske sammen med, at der er lidt af en lynchstemning i forhold til CHO, der er hele 19 år gammel (dvs helt bogstaveligt stadigvæk en teenager), hvorimod Willian er 31 og bredt betragtes som klubbens bedste kantspiller, og endvidere ofte roses til skyerne uanset hvor mange udfald han har og uanset hvor mange bolde han smider væk.

Altså virker det jo ganske relevant at sætte CHO i perspektiv med Willi, specielt når man kommenterer i løbet af en kamp hvor de begge er på banen.
Skrevet af Black Spider
Grundlæggende enig, Mugesh.

Grundlæggende håber jeg, at Lampard sadler om og starter med at bygge nogle defensive rutiner op. Pt er det for løst. Azpi der bliver overløbet, Emerson der tænker sig ind i rollen som kantspiller, Jorgi der nærmest suger spil forbi sig, og et midterforsvar der helst skal beskyttes frem for alene at have rollen som beskyttere.

Rudy og AC er et udmærket sted at starte. James til højre, Emerson til venstre, begge med instruks om at være backs. Kante, Kova, Mount som førstevalg på midtbanen, alle med instruks om at være midtbanespillere. Når det begynder at fungere, så kan Reece og Emerson få mere frihed til at gå frem sammen med Mount mens Kante-Kova holder fokus på at rydde op foran midterforsvaret, men lige for tiden er hele defensiven pivåben.

Skrevet af Wise1964
Set i bakspejlet er det vel bare det vi må tage med i transitionsfasen vi går igennem med holdet - mekanismerne sidder ikke som de skal og vi har 2-4 løse billetter på holdet som sagtens kan forstærkes når rette spiller/tid er.

Alle er stadig bag Lampard trods hans lidt naive holdsætning, som vel også har kostet nogle point undervejs ... men der er vel ingen der ønsker at bytte ham for noget andet (jeg gør ihvertfald ikke) og de "fejl" der er lavet fra hans side er læringsfejl som det er med spillerne.

Problemet er vel at vi over tid er blevet meget forvænte og selvom vi alle godt ved dette ville blive en barsk sæson, så har det faktum at de andre hold også koger rundt gjort at vi tabel mæssigt ligger bedre end vi nogensinde havde drømt om. Jeg vil gerne lege spåkone og sige at top 6 stadig må være målet og at top 4 ikke er realistisk set fra min stol med mindre der hentes forstærkning ind.

Men top 6 vil også være fint, så skal der bare være et slagkraftigt hold på plads til den kommende sæson!
Bekymrende er det dog at se CHO være en skygge af sig selv, forhåbentlig kommer han tilbage og viser den værdi han skal for sin store løncheck. Gårsdagens kamp viste vel også hvor vigtig Kovacic er blevet for os ... det er han ihvertfald set herfra.

Spændende at se om Arsenal kampen får et andet ansigt frem hos spillerne nu vi møder et andet hold der også skal igang med opbygningen - det skulle ikke undre mig Arsenal leverer sæsonens bedste kamp når vi møder dem ... bare for lige at træde i det, spændende bliver det ihvertfald
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Nej, der er så absolut ingen grund til at male fanden på væggen overfor Lamps. Der er ingen jeg hellere vil have end ham. INGEN. Lampard skal heller ikke bedømmes på denne sæson - eller jo, det skal han selvfølgelig. Men giv ham nu 2 transfervinduer + en hel preseason, førend vi for alvor bedømmer hans arbejde. Om vi så ender som nr.10 skal Lamps selvfølgelig stadig være træner næste sæson. Vi ligger fucking nr.4 (!!!) halvvejs igennem sæsonen - og vi har ændret vores udtryk som hold markant! Vi ser spillere som er passioneret omkring klubben (hvilket næsten er det vigtigste for mig) og sidst men ikke mindst; vi har hevet en masse unge spillere op på 1.holdet, som med garanti kun blive bedre af at lave de fejl der nu engang sker pt. Med de her unge spillere og lidt tilføjelser har vi altså potentiale til at have et top10 hold i verden indenfor de næste 2-4 år. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Ja, der skal ske noget med truppen. Gerne til vinter. Og stensikkert til sommer. Men det gør der også. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Vi skal have en legekammerat til Tammy upfront - en som kan presse ham. For det kan Michy og Giroud ikke. En sidebemærkning; læg nu godt mærke til hvor vild en udvikling Tammy faktisk har været i over efteråret. Fra at tabe alle bolde han fik spillet op på sig for 5 måneder siden, til nu at bruge sin krop, sin fysik og sit drive til at holde modstandere væk, skabe rum til medspillerne og til at tage bolden til sig og fungere som spilstation - derudover er han ret bevægelig på trods af sin str. Jeg forudser han kommer til at lave rigtig rigtig mange mål for os i fremtiden.

Hvis man så Liverpool igår, så man også hvad det betyder at have backs som har kvalitet i sit offensive spil - TAA spillede også en overjordisk god kamp igår, men kunne vi bare få 50% af de offensive kvaliteter fra vores højre back, så ville modstanderen også have flere elementer at forholde sig til. Men ALLE ved at Azpi ikke kan lave et gennembrud eller kan slå et indlæg - så der er ingen trussel. Det kan godt være han er en vigtig trupspiller, men han er simpelthen ikke manden som skal sidde på vores højre back mere - det er Reece James. Og når han så rammer formdyk indimellem, må Azpi være en ok backup, indtil videre.

Lampards ageren er til tider naiv, ja. Men han forsøger ting. Han oprusker i ting. Han forsøger at være flydende i sine taktikker - fleksibel. Og ja, jeg tror det af og til skader mere end det gavner - men hellere dét og det så er en del af hans læringsproces, end den der evige italienske stædighed ala Sarri og Conte Sæson 2, hvor opstillingen gav sig selv uge efter uge. Mod Southampton piller Lamps Zouma og sætter Mount ind, samtidig med han laver formationsskifte. Det er sgu handlestærkt. Og nøjagtig det jeg sad og tænkte man skulle gøre i halvlegen (og det tror jeg rigtig rigtig mange tænkte). Jeg synes det er befriende at Lampard både agerer og reagerer i sine taktikker. Det gør os uforudsigelige, som imod Tottenham, som på ingen måder havde et modsvar til vores formationsskifte op til kampen. Hyld nu Lamps, for de gode ting han gør og lad os vente med at bedømme ham endeligt, før han har fået en egentlig chance.
annonce
0