Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(492319200711)
Kepa er fucking pis.
Skrevet af Binde
... men med alt sagt håber jeg da for Guds skyld at han, ligesom de Gea i sin tid, kan vende skuden og forløse noget af al den potentiale hans viste i Bilbao
Skrevet af Wise1964
Jeg synes stadig det er i hegnet at give kepa skylden for alt - vores defensive disciplin er helt i hegnet, vi panikker ved små ting og strukturen på holdet falder sammen når 3-4 man underpræsterer ude på banen konstant ... hvad fanden skal den stakkels målmand gøre når alt omkring ham sejler?

Skal han tage bolden ... måske, skal forsvaret i den side dække op og blokere skuddet ... ja det skal de for ind i helvede

Vi har en fantastisk målmand som med det rette forsvar omkring sig vil shine som vi så ham i store dele af sidste sæson, så lad nu knægten få lidt arbejdsro og få istedet træner teamet til at fokusere på den defensive struktur så vi kan standse blødningen ude på banen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af BM
Det er vel ikke Kepas skyld, at "vi" er nogle lalleglade idioter med en for stor pung?
Og nu er det at være målmand et utaknemmeligt job. Der står alligevel 10 tosser foran en, som helst gerne må hjælpe med at kuglen ikke går ind det forkerte sted.

Når det så er sagt, så har jeg også en tendens til at blive hurtigt irriteret på Kepa. Han har en pisse belastende fremtoning.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Hvem giver ham skylden for alt? Jeg er med på et forsvaret skal gøre sin del. Mit problem med Kepa er at han alt for sjældent laver kamp afgørende redninger og generelt lukker alt for mange 50-50 bolde ind.
Skrevet af Wise1964
Han er 25 i et fremmed land hvor alle råber af ham på grund af prisen, det er hård kost for en spansk knægt der ikke har været i udlandet før, at have det skilt hængende ... han skal nok komme efter det !
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Paseki
Der har udviklet sig en fakkel og høtyve beskrivelse af Kepa blandt mange fans også de engelske, det synes jeg ikke viser et sandfærdigt billede af hvad han står på mål for
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Chelseafc4ever
det er frustrerende nu.
Men er sikker på at vi i fremtiden er godt tilfreds med vores alles Chelsea.

Der er lige en masse oprydning af spillere der fylder for meget i klubben uden at bidrage som skal vises døren.
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Slettet(492319200711)
Jeg synes at det er helt fair at zoome ind på hans præstationer. Sandheden er at de har været langt langt under det niveau man kunne forvente. Det store spørgsmål er så, om han er i stand til at tage det næste skridt og blive den sikre skanse vi alle håber på. Lige nu virker det ikke til at han kan håndtere presset og hvor længe skal man vente? Kan Kepa i virkeligheden være en årsag til at forsvaret engang imellem er usikre fordi de godt ved at vi har en keeper der døjer med at finde formen? Tænker specielt på dødbolde.
Skrevet af Wise1964
En målmand er ikke bedre end hans forsvar gør ham og en målmand lever på selvtillid som en angriber gør det - hos mig ser det mere ud til at han konstant tvivler fordi der ikke er selvtillid og fordi forsvaret er læk som et synkende skib ... han VED at der sandsynligt går mål ind fordi forsvaret sejler i mange kampe og det gavner absolut ikke hans sag

Husk nu hans alder og ophav
Efter næste sæson med et tilrettelagt hold foran sig, så vil det være fair at fælde dommen som jeg ser det
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(492319200711)
Den med alder og ophav giver jeg ikke meget for må jeg indrømme. Han er trods alt 25 og har international erfaring. Problemet med ham er bare at han i min optik heller ikke gør meget for at forsvaret har gode betingelser for at præstere og få selvtillid. Han lukker alt for mange 50-50 bolde ind og har bare en meget nervøs udstråling. Jeg håber at det ændre sig og at han finder niveau igen. Men man kan heller ikke gå flere sæsoner med sådan en keeper uanset pris.
Skrevet af Black Spider
Det slår mig, at selv om man kan være træt af Franks beslutninger, så gør han det egentlig overraskende godt.

Han har et grundlæggende sløjt hold, som igennem flere år er blevet gjort mere og mere ramponeret, vel at mærke i første sæson efter at stjerneangriberen har forladt klubben.

Han har ikke haft mulighed for at tilføje nye spillere.

Hans "profiler" er en flok meget unge talenter i deres første rigtige PL sæson.

Skadeshelvede af dimensioner. RLC ude næsten forevigt, Kante ude længe (og stadigvæk ikke rigtigt tilbage), CHO ude længe og først ved at være rigtigt i gang nu, Willi ude i starten, Pulisic ude et stykke tid, Rudiger ude i månedsvis, James ude, Emerson var i god form men døde og blev erstattet med en mentalt udfordret tvillingebror...

Og Kepa som egentlig har alle værktøjerne til at blive en fantastisk målmand, men mentalt er han fuldstændigt kollapset. Han tør ikke gå ud i feltet og i dag placerer han sig heller ikke skide godt i forhold til at dække den fjerne stolpe. Han virker til at have samme mentale krise som AC rendte ind i dengang i slutningen af Contes første sæson, hvor han bare lige skal have en pause.

På trods af alt det er vi alligevel i top 4. Okay, det er mest fordi alle de andre hold på en eller anden måde er endnu ringere, men stadigvæk, vi er i top 4. Det er da egentlig imponerende.

Hvor mange andre havde opnået lige så meget med et lige så udfordret hold? Hvis ikke Lampard havde grebet Tammy ud af den blå luft, hvor havde vi så været? Hvem scorer målene? Tammy er lidt i en krise pt, men det er omvendt heller ikke nemt at være eneste realistiske bud på en målscorer i åbent spil.

Indtil videre synes jeg, at vores lyspunkter denne sæson er PL-debutanterne. Tammy, Mount, Pulisic, James, CHO kan bidrage med noget, også i top 4. Hvis RLC nogensinde kommer tilbage på noget der minder om niveau, så vi for alvor har en midtbanetrussel mod mål, så ligner det så småt noget.

Barkley ser endelig ud til at være på vej til at blive en fodboldspiller igen. Måske. Det har jeg det okay med. Kova, Jorgi, meh. De er okay gode meget af tiden, men jeg ser ikke world beaters i dem og jeg bliver ikke ked af det, når de engang tager videre.

Kante er en world beater, men det ligner lidt, at han har tankerne på Madrid til sommer. Det er også okay. Kante-tvillingerne motiverer hinanden og er helt ustyrlige, men når en af dem bliver hjemme og spiller FIFA, så ser den af dem på banen simpelthen så trist ud. Det er tæt på dyrplageri, mod både tvillingerne og de fans som skal se på det, og det har jeg det ikke godt med.

Der hvor vi virkelig er i problemer, er primært venstre back, balancen mellem kanterne (men det må sgu kunne lade sig gøre at lære en af CHO og Willi at løbe ind i den satans boks og afslutte et sted hvor målmanden ikke står, om så det kræver elektroder på klunkerne og glødende tænger), og derefter en løsning på målmandsproblemet, eventuelt en ny midterforsvarer, og helt klart en midterangriber.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Enig i hele din betragtning BS. Overordnet set havde alle vel været tilfredse med en 4. Plads på nuværende tidspunkt. Vi skal nok komme efter det igen. Jeg tror ikke vi kunne ønske os en bedre manager end Lampard.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Var på broen i dag. Det var simpelhen en rædderlig indsats. Jeg forstår ikke man er så rådvilde med en mand i overtal. Vi var så sårbare på kontraer.

Man kunne også fornemme det på stemningen. Eneste grund til der ikke var stille hele tiden, var fordi Arsenal´s fans larmede godt og grundigt.

Spillet har været så jammerligt at se på længe. Man kan ikke bruge den med de unge hvergang. I dag f.eks er det kun CHO & Abraham. Der bliver intet skabt. Jeg er guddommelig træt af ALT skal trilles ind over stregen og se Barca hjørnespark.

Kante løb forvirret rundt idag, Jorginho gik og dirigerede med de andre. CHO er stadig meget ung, men der kommer ikke meget fra ham på fløjen. Willian gider jeg ikke engang bruge tid på.

Jeg ved efterhånden ikke hvor meget mere tålmodighed man skal have med Kepa. Prisskiltet betyder naturligvis at man håber til det sidste. Men Manden redder jo intet.

Jeg indrømmer Lampard ikke var min favorit - Han skal naturligvis have chancen, men der skal godt nok også købes ind.
Captain America. FCM
Skrevet af Forza Zola
2-2 målet er jo en katastrofal opdækning fra Tammy som selvfølgelig ikke må lukke ham ind i banen. Ved ikke hvorfor han er på vej ned for at dække samme rum som Emerson vel egenligt har meget godt styr på.

At begge spillere så bakker på ham inden han når ind i feltet er jo så heller ikke godt nok.

Latterligt med to tabte point. 4. Pladsen ser godt nok ud til at være billigt til salg i år. Heldigt at alle de andre er lige så ustabile.
come on Chelsea
Skrevet af Cfever
Jeg er ganske enig BS
We know what we are
Skrevet af Wise1964
BS
Jeg er også enig selvom jeg har svært ved at se eller forstå de defensive sygdomme som bare kører derudad uden nævneværdig forbedring ... om det så kræver en justering af spille stilen, så skal vi til at vinde flere kampe og rock´n Roll spillestilen med fuld retard offensivt spil fungerer kun hvis man scorer mål og mange af dem

Lige nu vil jeg vove påstanden at vi ligger midt i det kønsløse felt spillemæssigt, det er hverken eller og koster ufatteligt mange point i kampe vi bør vinde

Og så forstår jeg ikke helt at du mener Jorginho og Kovacic ikke er gode nok til Chelsea ?

Det man kan se i sammenligningen med eks Liverpool, som må være benchmarket som hold, er viljen til at ofre sig 110% i alt de foretager slg ... det gør et godt til en super godt hold at have de aftaler på plads - og det mangler big time i Chelsea

Der mangler simpelthen aftaler på banen, det var grotesk at se igår hvor usikre spillerne er i modgang eller uvante situationer (overtal)

Eneste trøst igår var at se Luiz traske ud tidligt i kampen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
At Arsenal fansene sang This Is A Library forstår man godt. Broen var halvdød i går
Captain America. FCM
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg er også enig selvom jeg har svært ved at se eller forstå de defensive sygdomme som bare kører derudad uden nævneværdig forbedring
Men hvis Liverpool er benchmark, er det vigtigt at huske, at det hellere ikke spillede 100% hos dem fra day one. Liverpool med Klopp i spidsen endte på en 8. plads med klubben i første sæson, der i det overståede sommervindue havde handlet for over €100 mio.

Efterfølgende har Liverpool haft samlet transferudgifter for €435,7 mio. (ikke medregnet denne sæson). Der er smidt vanvittigt mange ressourcer, samt tid i Klopps projekt. Derfor er de hvor de er i dag, i forhold til spil og trupsammensætning. Derudover har de, i min optik, lavet nogle ægte scoops med Robertson, Mané, Salah, Firmino og VvD (til trods for prisen). Bortset fra VvD er det jo peanuts de andre har kostet i forhold til dagens marked, for slet ikke at tale om Robertson (og til dels Gomez).

Se på deres transfers forinde Klopp kom til. Lallana, Lovren, Markovic, Balotelli, Moreno, Origi, Can, Benteke, Clyne, Sakho, Aspas, Mignolet, Borini, Sturridge, Allen de foregående 3 transfervinduer. Kun Countinho skiller sig markant ud.

Til alle de utålmodige og frustrerede: Lad os nu give Lampard tid og plads. Jeg forstår frustrationerne, men jeg forstår ikke behovet for decideret skaberig. Se nøgternt på det en gang i mellem og lad hjertet tage sidevognen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af badazz
Efterfølgende har Liverpool haft samlet transferudgifter for €435,7 mio. (ikke medregnet denne sæson). Der er smidt vanvittigt mange ressourcer, samt tid i Klopps projekt. Derfor er de hvor de er i dag, i forhold til spil og trupsammensætning. Derudover har de, i min optik, lavet nogle ægte scoops med Robertson, Mané, Salah, Firmino og VvD (til trods for prisen). Bortset fra VvD er det jo peanuts de andre har kostet i forhold til dagens marked, for slet ikke at tale om Robertson (og til dels Gomez).

Men det pudsige er, at det stadig er lavere end de andre top 6 klubber udover Tottenham. Men det stemmer fint overens med de scoops du selv nævner.
Og kigger man på net spend over de sidste 5 år, så ligger den faktisk lavere end Tottenhams. CFC, Tottenham og LFC har en forholdsvis lav netspend, mens det stikker helt af for fx City (og i en vis grad United):
https://www.transferleague.co.uk/premier-league-last-five-seasons/transfer-league-tables/premier-league-table-last-five-seasons

Edit: Og så virker Klopp til at have evnen til at hæve spillernes niveau en tand eller to.
Jeg tror også, at Lampard bliver en succes med tiden.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
annonce
0