Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Barkley og Willian har satme været ringe indhop
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af mikkimouse
Det lyder sateme tarveligt..

Hvorfor er Barkley så uimponerende og uinspirerende at glo på når hans mangel på teknik, bliver vist på tv til et par millioner mennesker?
“I have won many trophies in my time, but nothing will ever top helping win the battle for peace in my country.” - Didier Drogba
Skrevet af Vince71
Jøsses hvor vi smider bolde væk!
Skrevet af Cfever
Barkley for helvede
We know what we are
Skrevet af DenRasende
Jo længere tid Barkley tænker over hvad han skal gøre, des mere galt går det. Stop nu med det idioti med 1 minut tilbage, det er jo fuldstændig hjernedødt.
Skrevet af Wise1964
Jeg kan næsten ikke vente til sommer så vi kan slippe for at se på Willian, Pedro, Barkley og Bats
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Barkley og Willian har været pinlige. Igen igen
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Så kører Liverpool bussen ... ses igen 18.30
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Vi bør ret beset være tilfredse med den uafgjorte. Men for fanden hvor bliver vi kyst efter Leicester heldige mål. Indtil da er vi klart bedste hold på banen.

Hahaha, vi får ikke engang målene at se fra kampen før der ruller Liverpool mål over skærmen, hvor er det dog åndssvagt.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Nedtakt!? det pjat gider vi sgu ikke når vores Liverpool spiller om lidt.
Skrevet af Wise1964
Cfever ... den rette betegnelse er klamt

Og enig, uafgjort er acceptabelt - men vi var langt hen af vejen det bedste hold og alligevel heldige med ikke at tabe - dethar vi set mange gange denne sæson. Rudiger må qua de to mål være man of the match med James lige efter
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Jeg vil sætte mig til at se Bologna - Brescia. #FuckViaplay
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Jeg napper Real Madrid mod Atletico Madrid ... #FuckViaplay
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Jeg ville ikke tøve med at betale mere for mit abonnoment, hvis man bare fik streamet som man gør med Serie A på TV2play, hvor er der dog en verden til forskel #ElskerTV2Play
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Har tænkt lidt efter gårsdagens kamp .... (funny jokes inc.)

Kan det være at Lampard er i gang med at rydde op i omklædningsrummet? Det er påfaldende at se hvordan Giroud er helt ude af truppen, Willian bænket til fordel for Pedro, Caba i stedet for Kepa og ikke mindst indskiftningen af Barkley fremfor Bats.

Det virker lidt som Lampard siger "det er mig der bestemmer og kan du ikke lide det, kan du ikke bruges" Hvad tænker I andre om det?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
sidenote ... hvor er det bare fedt at se de gamle legender omtale Tammy på den måde, nu skal han snart forlænge tak!

https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2020/2/2/21118858/watch-shearer-wright-analyze-praise-critique-abrahams-game-against-leicester-city
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
2.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af RobertTheRobber
@Wise
Mon ikke Robert har smidt willian i puljen bare for at rokke båden lidt ...
Bare lige for kort at vende den, så var min intention ikke at "rokke båden".

Det var et oprigtigt forsøg på at beskrive, de vintertransfers, vi har lavet.

Willian, man kan mene forskellige ting om ham. En ting jeg vil påpege i forhold til min kommentar er; hvad var forventningerne?

Jeg ved ikke om vi bliver enige, men Willian, i min optik, har aldrig forløst det potentiale han havde, da vi købte ham. Han er aldrig blevet den spiller, der kontinuerligt har præsteret på højt niveau, selvom han måske er den spiller, der har fået flest chancer under alle de managers vi har haft, siden han kom til klubben. Vi købte en 25-årig brasilianer der var på vej mod fodboldeliten. Er han blevet til mere end det bedste af den bløde mellemvare?

Hans mentalitet, hans stop med bolden, hans skarphed har altid været hans udfordringer. I glimt har der været håb om, at han kunne leve op til forventningerne. Han har haft gode perioder på 5-6 kampe i streg, hvor man som fan blev begejstret, men så har han smidt det hele på gulvet med flere, mildt sagt, svigende præstationer efterfølgende.

Har Willian været en succes for os? Det vil jeg ikke mene. Han skulle være blevet til mere i mine øjne, han skulle have præsteret bedre i størstedelen af de 323 kampe han har repræsenteret klubben. Han skulle score mere end 57 mål og lavet mere end 58 på 323 kampe (232 effektiv spilletid).

Så kan man argumentere for, at jeg stirrer mig blind på stats, men det er bestemt ikke tilfældet. For jeg vægter i dén grad hans overall præstationer på banen højst. Men en så svingende spiller, bliver man simpelthen nødt til også at vurdere på statistikken, for det et det endelige, håndgribelig output som man skal se på med en spiller som Willian.

Men hvad er jeres take på disse punkter?

(At jeg kategoriserer ham som en "ikke-succes" er ikke lige med, at han er et fejlkøb).
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af DenRasende
Willian har aldrig været nogen målscorer, han scorede blot 37 mål i 221 kampe for Shaktar. Han blev, så vidt jeg kan vurdere, købt ind fordi han er en arbejdshest, der er god til kontraspil som passede godt på et Mourinho hold, blandt andet fordi der ikke kom ret meget defensiv hjælp fra Hazard.

Jeg er enig med dig i, at han ikke fortjener at blive kaldt et fejlkøb. Han er et levn fra Mourinho-tiden, og han har desværre aldrig for alvor udviklet sig til den slags spiller, vi har brug for med vores nuværende, mere boldbesiddende stil.

Han har dog stadig spillet en rolle i to mesterskabssæsoner, og han har tjent klubben godt, selvom han aldrig er blevet den verdensklassespiller, man kunne have håbet på.
annonce
0