Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Helt enig. Det drev han har med bolden, hans fysik og ikke mindst hans målfarlighed kan ændre vores kampe markant fremadrettet. Tror mange glemmer lidt hvor god en spiller RLC er, eller er måske ikke klar over det.
Skrevet af RobertTheRobber
Det er vel mere det, at vi ikke kender hans niveau efter et års pause. Det er jo slet ikke sikkert, at han kommer tilbage på samme niveau. Det gør han højst sandsynligt, men det er desværre ikke garanteret.

Derudover var han god inden han blev skadet, men han var vel ikke SÅ god, at han helt sikkert bliver løsningen på vores nuværende og fremadrettet situation? Ud over det, betyder RLCs tilbagekomst, at Mount skal på bænken eller ud på kanten. Det er vel heller ikke optimalt, for RLC er vel tiltænkt pladsen ved siden af Kovacic i første omgang?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
Det skal lige siges at med - "Mange glemmer hvor god en spiller han er" mener jeg ikke Chelsea fans, men mere alle andre som tilsyneladende ikke gider at anerkende at vi har manglet en stærk spiller hele sæsonen.
Skrevet af Zola
Helt enig Robber. Vi har set, hvor lang tid CHO har skullet bruge bare for at komme nogenlunde i gang igen.

Med de forsvarsspillere vi har, kan jeg ikke se os med en 4-backkæde.


James-Zouma/Tomori-AC-Rudiger-Emerson/Alonso

2 af Kovacic/Kante/Jorginho

2 af RLC/Mount/Willian/Pulisic

Giroud/Tammy

Det bringer CHO og Barkley i overskud (og naturligvis Pedro og Batman)

Azpi pensionerer jeg efter i går!
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Vince71
Willian
“It’s a difficult situation because Chelsea offered me two years and they are not going to change what they offered. I said I wanted three more years,” Willian told Esporte Interativo.

“The situation is difficult because of this. I really don’t know if it will be possible [to stay]. My goal is to continue working and focus on the remainder of the season, so that Chelsea can continue winning games.

“I have a clear head and focused for the rest of the season that we have left.

“I think it’s difficult [to stay]. Let’s see what happens”


Hvis det passer at han ikke har sagt ja til en 2 års kontrakt, så siger jeg bare farvel. 2 år er i forvejen for meget. Som Matt Law også siger - Willian skal være glad for at Chelsea overhovedet har tilbudt ham en forlængelse.
Skrevet af KnockOut
Mou og tottenham kunne nemt stå klar med 3år og så kan han også blive i london.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
100% enig Vince .... han skulle Max have 1 år mere og det passerikke at han er upåvirket af det - han har virkelig mentalt fraværende i 2020
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Forhåbentligt bliver Willians kontrakt ikke forlænget. Jeg ser også gerne, at Barkley, Marcos Alonso, Pedro, Bats og Rudiger forlader klubben til sommer - om end det virker en smule urealistisk at sælge så mange spillere.

Azpilicueta tror jeg ikke bliver solgt. Det gør mig heller ikke noget, at han bliver til 2022, når hans kontrakt udløber - bare at hans spilletid bliver begrænset.

Emerson må gerne blive, såfremt vi får en ny venstreback.

Hvis Lampard ikke stoler på Kepa, bør han også blive sendt videre.
Skrevet af KnockOut
Du er ikke også træt af giroud, carbello, zouma, og AC når vi er i gang ? Tænker hvad gør et par stykker mere ud af døren, ? Vi har jo hazard penge så vi køber bare alt nyt.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af mjdk
Jeg læser at AC får en hård medfart i engelske medier. Synes det lød på jer han spillede fint i går?
Skrevet af Wise1964
Jeg synes AC gjorde det okay igår, det var ikke ham der blev udstillet - det var Apzi og Rudiger der leverede et lavt bund niveau
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af mjdk
Tak Wise
Skrevet af Vince71
Nøj jeg håber denne holder. Ud over Koulibaly er han min absolutte drømme transfer til forsvaret. Han kan blive en konge transfer!

https://www.thechelseachronicle.com/transfer-news/report-chelsea-make-rb-leipzig-defender-dayot-upamecano-a-number-one-target/

Skrevet af Mugesh
@Maarkap

Jeg tror bestemt ikke det var Lampards plan at stå så defensivt. Bayern gjorde det bare ekstremt svært at gøre andet. Især med de spillere som var til rådighed.

Jeg havde måske været skuffet hvis man havde Pulisic, CHO, RLC og en helt klar Tammy, og så spillede den der kamp.


Jeg kan nu godt frygte, at han begyndte tvivle på sin egen filosofi, hvilket ikke er unormalt for unge uprøvede managere. Han stillede jo sådan set offensivt op i starten af sæsonen, hvor de færreste vidste holdets niveau, hvor CHO, Pulisic og RLC heller var at finde. Det gav jo godt nogle snittere, men samtidig gav det mange fans inkl. mig noget håb, at der var en manager, der turde at spille fremad, selv med unge uprøvede spillere.

Men hvad er det helt præcis du havde gjort anderledes med den trup?


Jeg forstår godt valget af systemet og spillerne pga. seneste resultat mod Tottenham. Men jeg mener nu stadig, at man godt kunne have stillet op i en 4-3-3, som f.eks.:
James, AC, Rudi og Apzi
Kovacic, Jorginho, Barkley
Willian,Giroud, Mount

Grunden til, at 5-2-3 fungerede mod Tottenham er muligvis, fordi vi ikke behøvede at stille os så langt tilbage og arbejde defensivt, da Tottenhan under Mourinho ikke spiller boldbesiddende bold og ikke rigtig har nogen særlig god spilfordeler centralt på midtbanen. Det var ikke så farligt at overlade bolden til Tottenham. Den her 5-2-3 er til gengæld meget risikabel overfor et bayernhold med Thiago i hopla, samtidig med vi reelt ikke har en "oprydder" på holdet.

Men kan da også forstå på Lampards interview efterfølgende, at han også havde set os presse mere op.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
@KO

"Du er ikke også træt af giroud, carbello, zouma, og AC når vi er i gang ? Tænker hvad gør et par stykker mere ud af døren, ? Vi har jo hazard penge så vi køber bare alt nyt."


Der er jo nogle fans, der er overbevist om, at vi SKAL have 5-6 indkøb, som kan gå direkte ind på start-11, ellers overlever vi ikke som klub...
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af MVM
3-4-2-1 igen.

Willy

Azpi - AC - Tomori

Reece - Jorginho - Kova - Alonso

Mount - Pedro

Giroud

Jeg er ikke vild med den opstilling. Specielt ikke at det bliver med en 3 back kæde igen...
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Chelseafc4ever
Så gælder det Bournemouth.
Et hold vi alt for tit har problemer mod, og det bliver ikke anderledes idag tror jeg.
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Vince71
Fedt med Tomori tilbage, han spiller alt for lidt imo. Rüdiger spiller ikke en vildt god kamp sidst, men det gør Azpi godt nok heller ikke. Måske man på et tidspunkt skulle prøve at sætte Azpi på bænken i stedet og se hvad det gjorde. Situationen omkring Willian er også svær at blive klog på. Mon ikke han er på vej væk.

Forventer intet andet end en svær kamp i dag, så jeg lader mig overraske.
Skrevet af Cfever
Pænt ringe første kvarter ...
We know what we are
Skrevet af martin88a
Det bliver heller ikke til 3 point idag. Vi er helt væk
annonce
0