Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke der tænkes, at Scheiderlin skulle være den direkte erstatning for Ramires, som står under afgange.

Hvad angår Griezmann så tror jeg ikke, han ville passe ind som enlig spids i en 4-2-3-1. Specielt ikke i en klub som Chelsea, som er nødt til at dominere flertallet af deres kampe.

Edit: I øvrigt ville Griezmann blive forbandet dyr. Kontrakt til 2020 og 22 ligamål kommer ikke billigt.
Andib ...
Det var mit ønske bud - og der er før handlet uden at det garanterede den enkelte spiller fuld tid hver gang
Jeg stiller spørgsmålstegn ved Remy og mener afgjort at der bør være mere fokus på at kunne rotere Matic fra tid til anden ... Det er meget tydeligt at Matic trænger voldsomt til pause.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Schneiderlin eller lign. er bestemt en nødvendighed. Ramires skal ikke være i nærheden af holdet, og vi har brug for bedre bredde end RLC som førstereserve.

En ny CM er et must. En centerback ligeså. En ny venstreback hvis Luis smutter.

Jeg ville være tilfreds med Costa, Remy, Bamford, men det sker nok ikke.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Schneiderlin, hvor regner man med at han skal bruges? I stedet for Matic eller Oscar?

Jeg tror mere, håbet er en blanding af rotation og som erstatning for Cesc i de kampe, hvor vi skal holde midtbanen. Det eneste midtbanealternativ vi reelt har for øjeblikket er boldmongolen Ramires, der er en evig trussel mod enhver form for pasningsspil. Schneider er en god dynamo, har større defensive kvaliteter end Rami, og han kan faktisk ramme medspillere med sine afleveringer så tilpas ofte, at man ikke mistænker det for at være held, når det lykkes for ham.

Fra Schneider´s synspunk kan det selvfølgelig godt være, at Arsenal lyder som en bedre mulighed for spilletid, da deres Cock trods alt er en "mindre" profil end vores Matic, men omvendt har Wenger jo til tider sjove ideer, og Arsenal har Cock, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla og Özil som alle gerne skal spille på den centrale midtbane.

I Chelsea er der selvfølgelig hård konkurrence fra Matic, men er Schneider bange for den konkurrence? Derudover er der til den centrale midtbane Cesc, Ramires, Mikel, og et par teenagere. Ramires er en katastrofe meget af tiden og Mikel er slet ikke i spil som starter. RLC er antageligt tiltænkt en Mikel-rolle næste sæson. Hvorfor er det skræmmende?

Virkeligheden er jo, at vi som klub simpelthen har brug for mere bredde. RLC skal først til at spille sin første sæson som senior næste år, så at han skulle være løsningen når enten Matic eller Cesc af forskellige årsager ikke spiller, grænser til at være rystende naivt eller vanvittigt optimistisk. Og hvis det heller ikke skal være Mikel og Ramires, hvem føler du så, vil være relevant?

Det kan godt være I har et godt forhold til Atl Madrid, men jeg kan heller ikke se hvad Griezmann skulle i Chelsea.

Willi er endelig kommet i gear her i slutningen af sæsonen, men det vi generelt har set fra ham gennem sæsonen har jo været et niveau under det, man forventer fra en starter på et af de 4-5 bedste hold i verden. Hvis vi vil op på det niveau, så skal Willi blive noget bedre eller også skal en anden have jobbet som førstevalg på modsatte side af Haz. Mon ikke Griezen er tænkt som et bud på det sidste, samtidigt med at han også kan være et alternativ til en ofte skadet Costa?

Desuden har I Remy, som har været en ganske fin substitut, når han ikke har været skadet.

Enten har han været rystende elendig til træning den første halvdel af sæsonen eller også har han været ekstremt meget skadet i år. Uanset hvad det er, så har vi været lidt for afhængige af en meget gammel Drogs, der vel efterhånden kun ser hurtig ud når han løber ved siden af Terry.

Det ville heller ikke give mening for Real Madrid at sælge Varane, selvom et tvivlsomt britisk sladderblad åbenbart var ude at sige at Real Madrid havde accepteret et bud fra Man Utd i vinters.

Mou og Varane kom godt ud af det med hinanden, Real bruger ikke Varane som meget som Varane nok føler, at de burde, og Chelsea er jo trods alt ikke et kæmpestort skridt nedaf, uagtet de sidste par års resultater i CL.

Men det sker selvfølgelig ikke hvis Real løber ind i en transferkarantæne. Selv uden karantænen er det svært at tro på, at Real skulle være dumme nok til det, men man ved jo aldrig. Eventuelt kan vi vel lokke Ramires i en byttehandel. Den lokkemad vil Ancelotti næppe kunne modstå. :-)

Så har flere været inde på at de unge talenter bør have chancen. Derfor giver det heller ikke mening at hente Gündogan, da RLC igen vil føle at der er for langt til holdet.

RLC er en teenager som skal til at spille sit første år på seniorniveau. Der skal være langt til at starte for en knægt med hans erfaringsniveau, uanset at han er et kæmpetalent. Andet er også unfair imod ham. Han skal stille og roligt fases ind med Mikels minutter næste sæson og så løbende have mere og mere ansvar på banen.

Og som nævnt tidligere, hvem er der lige for tiden til at give dybde på midtbanen? Ramires og Mikel? Det holder jo lige så godt for os som Gerrard og Lambert gør for jer.
Jeg ville være tilfreds med Costa, Remy, Bamford, men det sker nok ikke.
Jeg giver gerne en omgang til de faste Chelseatråds debattører hvis Bamford bliver 3 angriber næste sæson. Det vil jo være for vildt.

Ud over det, mangler vi som Hackney også nævner, en ny midtbanespiller i stedet for Ramires. Ham kan jeg simpelthen ikke snuppe længere. Både Schneiderlin og Gündogan er muligheder, omend de udfylder forskellige roller. Af den årsag, ser jeg helst Gündogan i klubben. Han har spillet næsten samtlige kampe siden sin tilbagevenden fra rygskaden og har generelt været fit, på nær et problem med lysken. Scheiderlin ser jeg helst ikke vi investerer noget i. Vi har allerede gudeduoen med Matic som førstevalg og Mikel som backup på den defensive midt. Ake må ligeledes stå i kulissen til den defensive plads, med RLC som 8´er, men de er slet ikke klar til fast spilletid endnu eller en status som decideret backup.

Scheiderlin er dog en glimrerende fodboldspiller og såfremt vi kan slippe af med Ramires, er han bestemt også en mulighed hvis Gündogan glipper.

Cahill må vi egentlig gerne skibbe afsted, da vi har (i denne rækkefølge; Zouma, Ivanovic og Christensen) som alternativer. På den måde kan Luis endelig få spilletid og Azpilicueta kan komme over på den rigtige back.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Men er Mourinho ikke stadig pænt glad for Ramires? Jeg tror vi alle hurtigt kan blive enige om, at vi gerne ser Ramires forlade klubben, men jeg tror ikke nødvendigvis at Mourinho deler den mening. Jeg er (desværre) ret sikker på at Ramires stadig er en del af Chelseas trup til næste sæson.

Jeg giver gerne en omgang til den aktive del af Chelsea tråden hvis han bliver solgt :)

Er der nogen der kan give mig svar på om vi får pokalen i morgen? Altså overrakt og jubel. Hvis vi slår CP. Eller er det først i sidste runde?
Ja, pokalen kommer i morgen.

@Robert

Enig! Kommer du desuden på Guldhornene i morgen?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Kampen i morgen ender 2-0 til de kongeblå og pokalen overrækkes på dagen!
Alt imens jeg hygger mig med en hulens masse børn til konfirmation - FEDT!

Det skal dog ikke sætte skår i glæden over en flot sæson, god kamp til jer alle.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Vi har allerede gudeduoen med Matic som førstevalg og Mikel som backup på den defensive midt.

Bortset fra at det ikke er en gudeduo, hvis Mikel ikke fungerer sammen med Cesc. Og vi har jo også set, at Mikel-Matic sammen er alt andet end optimalt. Altså har vi ikke nogen mulighed for fornuftig rotation og hver gang Matic sidder over, så er vi seriøst svækkede.
@aagaard
Jeg giver gerne en omgang til den aktive del af Chelsea tråden hvis han bliver solgt :)
Damn, vi ender jo med at blive fulde!

@Black
Bortset fra at det ikke er en gudeduo, hvis Mikel ikke fungerer sammen med Cesc. Og vi har jo også set, at Mikel-Matic sammen er alt andet end optimalt. Altså har vi ikke nogen mulighed for fornuftig rotation og hver gang Matic sidder over, så er vi seriøst svækkede
Det var også lidt i spøj, hvorfor "gude"-delen var med kursiv. Når det så er sagt, tror jeg faktisk alligevel, at Mikel-Fabregas kan komme til at fungere, såfremt det får nogle flere "oprigtige" (i mangel på bedre ord) chancer. Nu har Mikel trods alt været skadet i så lang tid, at vi ikke har set hvilket niveau han er på, men i de kampe hvor Fabregas ikke flyver afsted og tempoet er enormt, tror jeg som sagt, at Mikel-Fabregas kan danne en stærk midtbane (omend ikke lige så stærk som med Matic, naturligvis).

@Hacnkey

Det gør jeg faktisk, sammen med brugeren Gøtzehest. Kommer du ligeledes?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
annonce