Snak

Mere indhold efter annoncen
@Knockout

Jeg er ked af at sige det, men jeg tror ikke på at vores nuværende trup kan udvikle sig og genvinde mesterskabet (eller gå efter CHL trofæet) uden at tilføre spillere som har kvaliteten til at starte og forstærke samtidigt.

Holdet er simpelthen nødt til at få tilført en klasse spiler til alle 3 kæder, hvor forsvar og midtbane skal være centrale positioner.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
moderator
Der mangler da et par enkelte breddespillere, men starteren er da bestemt til at genvinde mesterskabet. Og så er der bestemt muligheder for opgradering. Udover at der er flere af spillerne (bl.a. Willian og Oscar) der sagtens kan rykke sig yderligere, så er der bestemt muligheder i at køre Filipe Luis ind på backen, hvilken kan løfte offensiven og Hazards spil endnu mere og få Cuadrado i gang.
https://kortlink.dk/sudv
Det desuden et mærkeligt og negativt ladet udbrud mod vores unge spillere. Gad vide, hvad de har gjort.

En trup med Drogba og Ramires i så vigtige roller, er helt hen i vejret.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
I skal have mænd og ikke pubtertes børn, Hackney. Uden en tilførelse fra egne rækker i 12+ år efterhånden, er det naturligvis ikke noget yngre fans hænger sig i.

Når nu Mou insisterer på en relativt lille trup, og når nu man er ganske suveræne i flere af sæsonens kampe, kan det dog undre, at man ikke kan bruge et par af de ganske solide talenter til aflastning. Men det er selvfølgelig liderlighed og de er jo bare børn. Det selvom de holder samme alder som Oscar, Hazard og eksempelvis Courtois, da de kom i spil, flere af dem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
@Hackney
Gøtzehest? Debatterer han kun på artikelform.

Men ja, det regner jeg med, at jeg gør. Sammen med min kæreste som skal have oplevelsen med, mens jeg bærer Oscar-trøjen.
Ja, det gør han og det er meget begrænset.

Det lyder jo fint, jeg håber hun kommer til at synes om oplevelsen. Jeg har min tredjetrøje fra 12/13 med Hazard på.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Man er altså nødt til at købe en Chelsea trøje med alle accessories, nu hvor PL-logoet er med guld. En trøje med vores kære kaptajn på måske?
Thank you, José.
Håber virkelig at Cuadrado kan gøre god figur :)
Tillykke til Mutch, der lige slap for et direkte rødt.
Lampard é Deus
Hold nu kæft, hvor var det svagt sparket. Fandme altid noget, at han headede den ind!
Er i sikre på at de får pokalen idag?
Er det ikke første efter runde 38 ?
Lampard = Prl midtbane konge S12.
annonce