Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
"Super flot debut til RLC ... lover godt! "

Han ser absolut lovende ud. Hvordan ser det ud ift. HG-regnskabet?
https://kortlink.dk/sudv
Det er jo som man tolker det. Tabe ansigt eller erkende en fejl. Det må man selv om. Pointen var bare mere, at enten så var han en troll pga. den ene holdning og nu er han så en vendekåbe for at have indrømmet der burde være rødt.

Synes bare det er en underlig logik, at uanset hvad så skal man have høvl.


Jeg præsenterer et ganske naturligt argument for ham, og hans eneste reaktion på de næste 3-4 indlæg er "Nej...", så troll prædikatet handler egentlig ikke så meget om hans holdning, selvom han også ændrede den tilsyneladende, men tilgangen til folks rationelle modargumenter.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Fair nok, vi har nok bare en forskellig indgangsvinkel. Jeg vender tilbage til min Chelsea kamp.


@Connor

Ja, nu bliver der også rodet i 2 forskellige ting. Om det er argumenterne eller om det er muligheden for at man må skifte holdning. Det var ikke meningen det skulle end ud i den store diskussion. Som sagt jeg vender tilbage til kampen.
Jeg kommenterer kun, jeg diskuterer ikke. Jeg har alligevel altid ret.
@Hackney

Enig, han skulle have haft muligheden for at spille kampen færdig - der er andre som absolut ikke bidrager mere end han gør.

Vores backs og kanter er helt væk
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Så man har en valid holdning, selvom man ikke præsenterer et eneste argument, der skulle tale for den holdning? - det var ikke til mig tilsyneladende
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Jeg forstår heller ikke at RLC skulle ud. Slet ikke fordi Mikel kort forinden havde fået gult. Højreback og kanter er godt nok dovne i dag ja... Så de kunne også være pillet ud

Men 90 min. til en 19-årig er måske også for meget forlangt, det er jo trods alt Mourinho. Men fedt at han i det mindste fik 60 min og gjorde virkelig god figur.

Og så forstår jeg ikke at cuadrado ikke er kommet på banen endnu... Der er ingen grund til at vente til 80
Minutter.
Det kan selvfølgelig tænkes, at han var lidt træt.

Men han skal starte mod WBA.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hazard ligner en med en god omgang tømmermænd ;D
Dette er vel nok nærmest Hazards dårligste kamp for Chelsea.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
moderator
Enig med Risting. Chrmik tager fejl og er lidt ung/dumstædig omkring det, men ændrer så standpunkt til det alle I andre synes. Det er da helt ok og bør da fortjene mere end hån eller ydmygelse. Det er i hvert fald ikke den slags opførsel der vil få ham til at indse sin fejl en anden gang.

Dette er en signatur.
annonce