Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg afskriver ham heller ikke, tvivlen er bare stor og voksende.
Spillere med det prisskilt skal vise et eller andet i de minutter de får, ellers får de aldrig chancen på et hold som Chelsea under en manager som Mourinho.

Pre-season må vise om han er en spiller man kan regne med og som kan bidrage med noget til holdet offensivt, hvilket vel var intentionen med at købe ham.

Lige nu så jeg hellere at vi smed pengene efter nogen af vores unge spillere og gav dem mere spilletid.

1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Willian bidrog i den grad til balancen i går og gjorde sin pligt defensivt. At han så har en ligeså stor offensiv kapacitet, er jo en kæmpe bonus. Han har vel bare nogle opgaver på banen, der kommer først.

Cuadrado er en luksusspiller forstået på den måde, BS beskriver. Han har fart, teknik og flair og bliver nok begrænset, når det ikke kører for ham. Mourinho kan måske lykkes med at bygge en defensiv og mere taktisk dimension på hans spil. Det vil tiden jo vise.
Jeg må indrømme, at jeg lige så tvivlende som andre herinde ift cuad. Jeg håber sgu vi køber en fra øverste hylde til sommer. Vi mangler stadig kvalitet på modsatte kant af hazard.
Bale, Di maria eller Pedro kunne være løsningen.
moderator
Er Di Maria, som han har præsteret i år, og Pedro virkeligt fra øverste hylde? I så fald skulle Cuadrado også høre dertil da de hentede ham.
https://kortlink.dk/sudv
Di Maria kan jeg ikke se med nuværende form være løsningen.
Der spekuleres i Greizmann, men følger selv ikke rigtig den spanske liga, så ved ikke om han kan karakteriseres som værende af øverste hylde. Kan derfor heller ikke kommentere på Pedro.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
PEDRO?!!! Jeg kalder troll!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
1. Ricardo Rodriguez - han er virkelig vild. Måske ikke den bedste defensivt, men en meget dygtig boldspiller, med uhyggelig indlæg og set-pieces.

2. Griezmann - kan både spille bag og ved siden af en 9´er. Han kan udover det også spille kant. Drogba er done. Remy´s holdbarhed gør 9´er positionen lidt usikker.

Tror desværre ikke, at vi kan tiltrække de helt spændende spillere i dette vindue. Pogba, Varane, Hummels, Lacazette.

Den våde drøm er Pogba, men det bliver mellem Barcelona og Real.
Lampard é Deus
En perfekt sommer ville i mine øjne bestå af følgende til og afgange:

Ud: Cech, Ramires, Drogba, Salah, Moses, Marin og andet skrammel. Og eventuelt også min elskede Luis.

Ind:

En HG keeper. Begovic skal være mere end velkommen. Alt andet en Green er fint.

En ny VB hvis Luis smutter. Rodriguez kunne være en mulighed.

En CB. Stones ville være spændende. JT holder ikke evigt, og Zouma skal have en partner, der er bedre med bolden, end han selv er. Derudover har jeg tæt på ingen tillid til Cahill. Sjældent har man set en spiller, der bakker så meget, som han gør.

En CM. Koke ville være drømmen til at indgå i noget rotation med Cesc og Oscar, men ellers kunne Gündogan være spændende. Ligeså ville Schneiderlin være, da han ville kunne indgå i et massivt samarbejde med Matic eller erstatte ham, når han skal hvile.

En af Griezmann eller Lacazette. De kan begge dække de 4 forreste pladser, og har masser af speed. Derudover kan de score mål, og tager løb bag om forsvaret, som Willi aldrig ville gøre. Og de kan begge score mål.

Bamford.

Dem krydret med RLC og de andre unge ser meget, meget stærkt ud.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hvis vi skal kigge mod ChL, hvor vi har lidt det største nederlag i år, så må vi kigge på den centrale mid. Vi kunne overhovedet ikke kontrollere kampene mod PSG. De var langt bedre i genpres og pasninger end vi var. Cesc kan ikke spille 8´er i en 4-2-3-1. Han er simpelthen ikke mobil nok. Gundogan ville være perfekt i kombination med Matic. Han er yderst stærk i pasningerne og vil vurdere ham til væsentlig mere atletisk end Cesc. Cesc kan sagtens indgå på midtbanen, hvis man har Matic, Ilkay bag sig.

Ramires har tit fået opgaven ved siden af Matic, hvor Cesc er blevet smidt frem. Ramires er en decideret elendig passer.
Lampard é Deus
Cesc som 8´er var da fantastisk hele efteråret. Ganske vist med Oscar foran sig, som støttede ham en masse, men det er hans bedste plads.

Som 10´er fungerer Cesc overhovedet ikke, og Oscar er også skræddersyet til den position hos os.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce