Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig med hackney. Han virker meget hypet og hans stats er ikke noget ar råbe hurra for, så hvis City vil bruge 750 mil så skal de være velkomne.
Og som jeg skrev inden kampen, så viser han ikke noget i de store kampe, idag er ingen udtagelse. Nylig skade eller ej, det virker som om tempoet er for højt, han når ikke at komme med frem til de positioner han eller gør i serie a kampene
Lampard = Prl midtbane konge S12.
@ Aagard

Jep, han virker meget lovende. Jeg har dog ikke set nok af ham til at kunne vurdere med nogen grad af nøjagtighed, hvor god han faktisk er, men jeg har omvendt svært ved at se nogle røde flag. Han kan score mål, han er god på bolden, han kan både drible og aflevere, han har fart, og han har opnået sine resultater i en liga, hvor man mener forsvarsspillet seriøst. Han er relativt lille, ikke meget større end Haz, så han er også vandt til at spille mod forsvarsspillere, der er væsentligt stærkere end ham selv.

Spørgsmålet er så bare, om han også kommer til at passe ind i vores offensive midtbane. Han har umiddelbart kvaliteterne til det, men så vidt jeg ved, så har han primært spillet midterangriber for Lyon i år, og hvis han fx ikke er komfortabel som kantspiller (tænk Wellbeck og Sturridge og tildels Walcott), så kunne det godt blive lidt uhensigtsmæssigt.


@ Hackney

Jeg skriver nu heller ikke ret meget derinde for tiden. Det er ofte som at slå i en dyne pakket ind i vat, og oven i det er moderatorerne derinde voldsomt fintfølende, så jeg har efterhånden modtaget ganske mange advarsler for groft sprog og konfrontorisk opførsel.
moderator
@BS

Før han blev rykket ind centralt, hvor han så har fået sit gennembrud, har han nu set ganske interessant ud som kant. Hvis man vil have en kantangriber, og ikke bare en kant der skal skabe for andre, er han ganske glimrende. Ligesom Walcott i øvrigt er, når han forstår det er dén rolle han skal udfylde.

Jeg er i øvrigt lidt overrasket over at der i rygtestrømmen ikke er Walcott->Chelsea. Den ville give nemme clicks.
https://kortlink.dk/sudv
@BS

Ja, deres mods er ganske fintfølende, men der er omvendt også så mange sjove typer fra alle nationer og kulturer derinde, at det er meget sjovt at kommentere.

Det ville være min foretrukne CFC debatside, hvis opsætningen var lidt lettere at forholde sig til. Både på Bold og CFCnet kan man lettere isolere kommentarer, der er interessante. Det er for mig lidt sværere på WAGNH end her fx.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
@ Ged

Før han blev rykket ind centralt, hvor han så har fået sit gennembrud, har han nu set ganske interessant ud som kant. Hvis man vil have en kantangriber, og ikke bare en kant der skal skabe for andre, er han ganske glimrende. Ligesom Walcott i øvrigt er, når han forstår det er dén rolle han skal udfylde.

Ja, han har kvaliteterne, så vidt jeg kan bedømme, men hvis han pludselig har fået den fikse ide, at nu er han blevet en centerforward, så kommer det jo til at blive lidt tungt i længden, hvis vores primære anvendelse af ham er som kantangriber. Og den ide virker til at komme meget ubelejligt for spillere, der i princippet kan begge dele.

Jeg er i øvrigt enig angående Walcott, selv om hans generelle spil ikke imponerer mig så meget. Men der er noget Rommedahl over ham. Det ser ikke altid lige kønt ud, men før eller siden finder han et hul og får ram på en aflevering i dybden, og lige præcis det job er han faktisk ganske glimrende til. Eller det var han, men jeg ved egentlig ikke, hvor meget han har tilbage efter skaden?

Jeg er i øvrigt lidt overrasket over at der i rygtestrømmen ikke er Walcott->Chelsea. Den ville give nemme clicks.

Den har vist bare været der og er gået videre igen.

http://metro.co.uk/2015/…tt-5130174/

http://www.mirror.co.uk/…ott-5438331

http://www.express.co.uk…d-Liverpool

http://www.thetimes.co.u…4398387.ece

http://www.ibtimes.co.uk…ier-1494672

http://bleacherreport.co…for-chelsea

I øvrigt meget godt timet at et par af de artikler blev udgivet første april.
moderator
Ja, det bliver selvfølgelig et problem hvis ikke han gider spille kantangriber. Men who knows...

Ja, Walcott laver en del skidt i løbet af kampene, men en del kommer også af at han indtager en mere spilskabende rolle end evnerne kan bære. Når han tager den mere klare kantangriberrolle er det han bliver et decideret farligt våben. Defensivt fylder han dog ganske lidt. Spørgsmålet er om Mourinho kan klare at spille med en så offensiv rolle på kanten, at det lægger mere pres på backen. Jeg tror det vil være lidt af det samme med Lacazette.

Han har stadig en del tilbage efter skaden. Han har dog spillet forsvindende lidt grundet det kontraktrod han igen er havnet i.

Apropos Rommedahl-sammenligningen var han i sine senere år ganske glimrende i det opbyggende spil og de korte kombinationer. Men det er vist en helt anden snak...
https://kortlink.dk/sudv
Kan I få fingrene væk fra Lacazette hurtigst muligt. Jeg har ikke set så mange Lyonkampe og drømt så mange våde drømme om Lacazette til Arsenal for at se ham havne i en anden del af London. Puha, jeg bliver helt utilpas ved tanken.
Hvis rygtet om Bale har bare lidt på sig, så gå all in og hiv Schneiderlin med i købet - det ville sparke røv med Bamford (som er tilbudt kontraktforlængelse) som supplement på toppen til Remy.

Pogba er alt alt alt for dyr i forhold til den rolle han skal udfylde og jeg kan ikke se den prisseddel være det værd.

Skal der absolut hentes en angriber ind er Griezmann stadig det bedste bud, men så er budgettet vist også overskredet en del såfremt Bale er target - personligt finder jeg disse mega transfers en smule idiotiske, men Bale ville sgu tilføre fart af en anden verden hvis han kan genfinde selvtilliden.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Kan slet ikke se hvad vi skal med de kanter, vi har masser gode spiller der og skal Juan have bare en lille chance skal der ikke handles der, nej så heller en cm, enten Yaya Toure (drøm) eller Gündoğan, progba pris er helt i skoven, jeg vil da ikke tude hvis vi får finger i bale men nødvendig er han vel ikke, så gerne Varane eller Stones til ekstra CB, men ellers er holdet som jeg gerne ser det, alså må man gerne sælge Marin, Moses, Mikel osv.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skal der absolut hentes en angriber ind er Griezmann stadig det bedste bud


Nej, men han er det bedste bud på en fornuftig kant.

@KO

Kan slet ikke se hvad vi skal med de kanter, vi har masser gode spiller der og skal Juan have bare en lille chance skal der ikke handles der


Fordi hvis vi skal med i den absolutte elite, så har vi brug for en bedre spiller en Willian. Simple as.

nej så heller en cm, enten Yaya Toure (drøm) eller Gündoğan, progba pris er helt i skoven,


Er Yaya Drømmen, når man ser på alder og formnedgang? Gündogan, Koke og Schneiderlin har langt mere af det, vi har brug for.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce