Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes den hvide (2. trøjen må det være) er SÅ fed - den kunne jeg nok godt finde på at købe.

Jeg synes ikke det er helt galt med hjemmetrøje, men jeg kan godt følge dig i, at det ikke er den fedeste trøje vi har haft.
Nu har jeg set nogle andre billeder af trøjen, og den er måske ikke så slem. De første billeder jeg så af den, var der to store guld BPL logoer på begge ærmer, og det var hæsligt. Jeg er dog stadig ikke fan af knapperne ved halsen...
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Hold da op, hvor er hjemmebanetrøjen i kommende sæson dog old school. Dog er man vel nødt til at eje den, da der er guldfarvede PL-logo på ærmerne.

Så nu egentlig gerne Gündo i klubben, da han er bedre i det defensive end Cesc, samtidig med han også er en kreativ spiller, dog ikke med samme blik for spillet som Cesc. Dog ville Gündo klart være en forstærkning i de store kampe, hvor Chelsea ikke har bolden mest, da Cesc ofte falder helt ud af disse kampe, grundet hans manglende defensive tilstedeværelse.
Thank you, José.
Jeg kan dog ikke lade være med at forestille mig følgende i det meste af anden halvleg, efter vi heldigt har bragt os foran 1-0 i slutningen af første.

Courtois
Ivan-Cahill-Terry-Azpi
Zouma
Schneider-Matic
Willi-Costa-Haz

Antag at vi står dybt. Hvordan åbner man op? Der er ikke plads til, at hurtige typer kan løbe i dybden. Dødbolde mod Terry, Cahill, Ivan, Zouma, Matic, Costa virker kun marginalt mere produktivt end at sparke på mål fra midtercirklen. Der er tilpas meget fart og løbevillighed i midtbane og angreb til, at man ikke vinder ret meget mand mod mand uden meget hurtigt at være løbet direkte ind i den næste. Og på det fysiske har jeg svært ved at se noget hold i verden intimidere den midtbanetrio.

Jeg vil meget nødigt, at det bliver vores eneste måde at spille på, men som en stepping stone på vejen mod total verdensdominans, så kan jeg godt leve med at frustrere hold ihjel på udebane og så spille dem ud af græstæppet på Broen.
Det ser voldsomt solidt ud. Antag så at vi har en kant med masser af fart, og så så kan vi lige pludselig også score mål, samtidig med at vi ikke kan lukke mål ind.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
@Black Spider

Griezman i stedet for Willi, og så ville det sgu ikke kunne blive meget bedre!
\"Boring is 10 years without a title.\" -Jose Mourinho FC St. Pauli von 1910
Kan vi ikke sælge Remy til Liverpool (lige den mand de mangler) også selv købe beneteke, så må 3 angriber for min skyld være en død badeand ;) eller Drogba/Bamford.

Lige for at vende min egen ønske midtbane spiller Yaya Toure, hvorfor er det i alle er så meget imod ham, er det prisen/løn eller er det alder eller spillemæsig ? syndes det kunne være lidt sjovt at få indput fra jer.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Det er rimelig simpelt for mig. Pris (købssum plus løn) kontra alder. Der er simpelthen ikke nok perspektiv i manden. Kan også være bange for at han efterhånden har peaket og det kun går en vej.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Tourés lønkroner kan efter min mening bruges bedre, netop ved at købe en spiller større fremtidsperspektiver. Dog er han stadig et bæst, med et par gode år endnu.

Udtalte Mourinho ikke på et tidspunkt, at han ville gå efter rutinerede spillere, eller er det bare mig? (det kan selvfølgelig også betyde spillere som Schnei osv..)
Chelsea FC - Siden 2004
Nu så jeg lige, at Bertrand Traore scorede to mål for Vitesse idag, og det fik mig til at tænke på, hvor mange spillere vi egentligt har løbende rundt i diverse klubber. Derfor tog jeg lige et kig på Chelsea´s hjemmeside og fandt en liste over udlånte spillere: http://www.chelseafc.com…layers.html
Jeg lagde især mærke til det store antal af offensive midtbane spillere som vi har, og jeg er virkelig i tvivl om nogen af disse noglesinde vil komme på holdet. Der er vel ikke den store tvivl om, at spillere som Marin, Moses og Kakutas tid er kommet, men hvad skal der ske med spillere som Van Vinkel, Chalobah, Atsu, Piazon og Traore, og også Nathan som lige er blevet hentet. Derudover har vi også en masse talentfulde spillere på ungdobsholdet, nogen som også er inde omkring førsteholdet. Det virker lidt som om vi bare køber for at købe, men indtil videre har vi vel også haft fin succes med at sælge videre. Hvad tænker i der skal ske med alle disse spillere? For det er jo tydeligt at vi ikke rigtigt har plads til nogen af dem på førsteholdet, især ikke med alle dem der bliver rygtet til klubben.
annonce