Snak

Mere indhold efter annoncen
@KnockOut

Jeg vil gerne have noget af det du drikker!

Har du overhovedet set Yaya spille i denne sæson?

Så nævner du en masse spillere, som jeg aldrig så Chelsea købe hvis de havde rundet 32 og kostede det samme som Yaya. Så hvor vil du hen med det?

Ps. Sjovt at du nævner Ashley Cole, som skiftede fra Chelsea i en alder af 32 og vil ikke ligefrem har været på toppen siden..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Jeg vil gerne have noget af det du drikker!


Det vil jeg også! Det lade til at have sjove effekter som humørsvingninger, frosvar af Yaya, totale nedbrud, tilsvining af vores akademi spillere og snak om FM mentalitet.

Hvis alle i tråden drak det samme som KO, så ville det sgu blive lidt af en fest herinde. Med masser af trippy smileys og orgasmer over MOU og Brana.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Der bliver nævnt en masse forskellige midtbanespiller, da Mikel næsten sikkert er fortid i klubben. Fine forslag med schneider, Gundo og Yaya, men hvad med en spiller som Verratti? Det jeg har set ham spille er han fornuftig nok, ikke for fin til at deltage i det defensive arbejde, løbestærk og også et næsten Pirlo lignende blik for spillet. Udover det har han også erfaring internationalt kombineret med mere fremtidsperspektiver. Hvad tænker i?
Chelsea FC
Hvis folk læser min tråd, kan man se at jeg også kun nævner Yaya som et drømmescenarie, og vurderer slet ikke dette skifte sandsynligt, hvorimod de andre jeg nævner ses som mere sandsynlige.
Det er Oscar, som jeg mener med fordel kunne udskiftes med Yaya, så Fabre bliver rykket op på 10´eren, med Yaya bag som boks-til-boks spiller, og Matic som det defensive anker.

At flere af jer, så dømmer Yaya ude, og mener at han er for gammel og har toppet, kan jeg kun ryste på hovedet af.
Yaya er stadig en verdensklasse spiller, og det viste han vel egentlig også igår.. Jeg hopper slet ikke på bølgen med at vi kun skal have unge spillere, med potentialle. Det har vi massere af pt. Men en rutinereret verdenklassespiller som Yaya, vil unægteligt gøre Chelsea til instant CHL bejler, også selvom han er 32, og måske kun har 2 rigtig gode sæsoner tilbage.

Men ingen respons på resten af min post? Af de andre forslag jeg kommer med, eller opstillingen?
Ud over den klovn der, som kun havde behov for at påpege at Cuardado self ikke spiller på ungdomsholdet.. Men han kan jo alligevel sagtens blive betragtet om en lidt yngre spiller, der mangler at vise sig frem.

Helsingør
Der er ingen der kan tage det seriøst før du forholder dig til alle de omkostninger der ville være i forbindelse med at købe Yaya, bare for at have ham i to sæsoner.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Hvorfor skal Oscar erstattes? Og hvorfor af Cesc der har været elendig på 10´eren?

En spiller på 27 er sgu ikke en ung eller yngre spiller i fodboldens verden. I den alder er man på sit absolut højeste.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Kan slet ikke de nogen væsentlig forbedring ved at anskaffe Yaya

Og lad nu være med at skyde ord i munden på folk. Kan ikke se at nogen snakker om at de skal være unge men lidt økonomisk sammenhæng må der jo gerne være hvis man endelig skal ud og skyde en masse penge af.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Hvad jeg understregede i mit seneste indlæg, så er det netop Toures fremskredne alder der gør ham attraktiv. Af hensyn til vores unge midtbane talenter ville det jo være direkte latterligt at købe en klassespiller med et langt fremtidsperspektiv i, hvis altså man nærer et håb om at se RLC eller Ake en skønne dag at slå i gennem.

Jeg er ikke inde i FFP regenskab og dets økonomiske teknikaliteter, men hvor stor en belastning kan en enkelt spillers løn lige udgøre? Det er vel ikke dér overskridelsen af regenskabet absolut indtræffer? Derimod er jeg enig i, at det kan virke dumt at betale mange millioner for en spiller på 32 år, der formemtlig og forhåbentlig kun skulle tilbydes en kontrakt af to til tre års længde.

Hvad jeg også nævnte i seneste indlæg, så håber jeg slet ikke at vi køber en midtbanespiller.

Er der i øvrigt nogen der har fulgt med i Van Ginkels præstationer de sidste par måneder? Af transfermarkt fremgår det, at han har spillet fuld tid i samtlige af de seneste 10 ligakampe. Man må næste formode, at han derfor har ramt et pænt niveau. I så fald er han ikke nogen dum type at hente hjem til bredden, idet han både er fysisk og teknisk velkomponeret.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Et hurtigt regnestykke: 100 mil for Yaya (det der bliver rygtet) + 2,2 mil om ugen i 2 år = 328 millioner kr. Det er helt absurd for en som ikke decideret forstærker start-11´eren og som der er intet fremtidsperspektiv i.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Ikke at forglemme at Chelsea generelt har en 1års aftale politik med spillere over 30. Bare en reminder
Chelsea FC
annonce