Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ThePensioner
Ih ja, lad os alle stå og klappe hinanden på ryggen, og blive ved med at fortælle hinanden hvor enige vi er.


Jeg siger ikke vi skal være enige - hverken om det ene eller andet, men derfor kan man vel stadig godt behandle hinanden ordentligt...?

Hvis man ikke er en anelse negativ, efter det spil vi har vist denne sæson, så er der sgu ikke meget passion.


Men din negativitet behøver vel ikke gå ud over os andre. Det er da meget forståeligt, du lader din frustration "gå ud over" Anelka efter igår, men tror også du selv kan se ved nærmere eftertanke, at det er lidt fejlplaceret.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
TheBridge - Via et True Blue membership (medlemskab via Chelsea FC hvor man bliver medlem og derved får mulighed for at købe billetter før de kommer på general sale.)

På dagen hvor billetterne blev sat til salg satsede vi på at det var kl. 7 om morgenen at de blev frigivet, også loggede vi alle på (3 stk venner er vi, der har membership). Jeg tror det var en blanding af held og så at sidde og vente 1 time i online waitingroom før billetterne blev frigivet. Men nok mest held :)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af maarkap
Huh? Hvor er det lige jeg lader det gå udover jer, andet end det indlæg til FZ?

Desuden var overskriften en hentydning til at hans arrogante attitude på straffesparket. Hvis den ikke bliver pakket væk, har vi intet at bruge ham til.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af ThePensioner
Det fremmer da om ikke andet prædikatet om at Chelsea fans er medløber fans.


Det er kraftedme pinligt nogle gange, hvordan folk kan vende på en tallerken.


De to konstateringer synes jeg siger det meget godt...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
Har jo ikke sagt at jeg på nogen som helst måde bifalder hans attitude, men det vigtigste er vel hvad spillerne leverer inde på banen attitude eller ej. Ronaldos attitude er ligeledes forkastelig til tider men han levere så tilgengæld varen modsat eksempelvis Totti i den seneste tid.

Lampard har altid haft en god attitude, men det berettiger ham vel ikke i en garanteret startplads og sådan er der så meget. Der er mange der har spillet under niveau i indeværende sæson og dermed må det være trænerens og ikke spillernes skyld når holdet fejler, eftersom det er de samme som spiller weekend efter weekend uden at det får konsekvenser.

Og jo naturligvis skal man da have passion for sit hold, men det gælder også i modgang at man bakker holdet op uanset hvem der måtte være på banen. For min skyld kan vi sende Anelka ad helvedes til så længe det er berettiget og afløseren er klar, men mener der er en del flere som står før ham i køen. Summasumarum Anelka har altid haft den attitude og nogle elsker det mens andre fordømmer det, men en ting er sikkert, at det er der ingen der kan lave om på. Cole ramte jo desuden ikke engang målet selvom hans attitude så bedre ud og for mig er det same same så længe resultatet er det samme.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Synes også det er lidt overdrevet at give aben videre kun til Anelka, ja han var arrogant i straffesparket. Men som ForzaZola skriver så har han altid være det, og det samme er Drogba. Men personligt synes jeg det er det der er fedt, at nogle bare stikker lidt ud. Og når det lykkes ser det fedt ud og når det ikke gør er det mega nederen, men det er nu fedt at nogen tør det.

@Gianfranco

Jeg er langt hen af vejen enig med dig, men der er lige et par punkter jeg er uenig i:

”Bosingwa: Har ikke helt fundet tidligere tiders form, men som jeg ser det vores bedste valg som højre back.”

Man burde seriøst overveje at sælge ham eller gøre ham til en kant, for han er virkelig skræmmende dårlig defensivt.

”Mikel: Boldflytter, skuffer næsten hver gang.”

Ikke enig, synes vi er bedre til at holde på bolden når han spiller i stedet for Essien, men som alle andre er han også faldet i niveau. I starten af sæsonen så man lidt at han ikke bare er en boldflytter(som ofte er meget undervurderet især i engelsk fodbold læs: Alonso)

”Essien: Slet ikke i gear, sinker spillet, kæmpe skuffelse i år”

Synes ikke det er det der er problemet for Essien pt, men derimod at han slet ikke kan ramme en blå mand over 5meters afstand.

”Lampard: Men våde øjne fra mig, helt væk p.t.”

Håbede lidt i sommers på at Real ville købe ham og måske sende Kaka den anden vej, nu hvor Mourinho trådte til. Håbede ellers på at CA ville gøre det som AF har gjort med Scholes og Giggs, spare dem og dermed forlænge deres topniveau. Men i stedet for det har CA brugt ham hver gang efter hans skade, selvom niveauet ikke har været der.

”Zhirkov: Enkelte gode kampe, men ikke fremtidens mand”

Lidt hurtigt at afskrive manden, når han nu har været skadet så meget.

”Ancelotti: Laver samme fejl som i Milan, bruger ikke de unge spillere, uanset hvor ringe de etablerede er får de konstant spilletid. Mangler hidsighed, tror det snart er tid til et skifte.”

Hvem skulle man eventuel skifte ud med???

”Ivanovic: Har det lidt svært med ham, han er farlig i modstanderens felt, men syntes han laver mange dumme fejl og frispark i forsvaret. Som back er han ikke god, kommer ikke bag om modstandernes forsvar.”

Nu fokusere medier og kommentatorerne selvfølgelig på hans fejl i sidste kamp, men han har klart været vores bedste markspiller, med næsten flere længder. Ivanovic er super på en back, men vi har her diskuteret at han er knap så god i centerforsvaret, hvor jeg synes han placere sig lidt uheldigt nogle gange, men som back synes jeg ikke der er så meget at sætte finger på.

@ForzaZola

”Lampard har altid haft en god attitude, men det berettiger ham vel ikke i en garanteret startplads og sådan er der så meget.”

Hvis man har fulgt engelsk fodbold længe nok, vil man finde ud af at attitude er næsten vigtigere end talentet og spillerens formåen. På vores hold har spillere som Essien, Ramires og Lampard fået længere snor på grund af deres attitude var i orden, mens spillere som Drogba, Anelka, Mikel og Malouda har fået kortere snor fordi deres attitude er anderledes og til tider arrogant. Engelske fodboldfans er bare mere til arbejdsomhed, vilje og ”never die”-attitude, og her falder nogen fra selvom de måske er teknisk og talentmæssigt er bedre(Ronaldo kontra Rooney).

Frygter lidt jeg får en dårligt fodboldmæssig oplevelse her på tirsdag.

Håber Kakuta snart viser hvad han kan, så kan vi måske sende de gamle nisser på bænken og bruge dem til Carling-cuppen til næste sæson.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af maarkap
@Forza zola

Nu er det jo ikke ligefrem første gang jeg er efter Anelka. Han har bare ikke vist de attitude problemer så meget det seneste stykke tid (pånær for landsholdet). Men når man sparker et straffespark sådan (alle kunne jo se at han ville brænde der), så kommer det hele frem igen.

Men som Mugesh er inde på, så startede jeg med at se engelsk fodbold pga mentaliteten derover, hvor figther viljen er ekstrem vigtig. Hvis Anelka så var et teknisk vidunder, ville man måske være lidt mere tolerant. Synes bare ikke han har noget at have den arrogance i.

Til noget andet, så synes jeg det er lidt skræmmende at Ramires lige pt må betegnes som den midtbanespiller, vi har, der gør det bedst. Han er vokset med opgaven, hvilket er dejligt at se, men det siger også bare lidt om de andres niveau lige nu.

Frygter sgu kampen tirsdag. Ståle har bevist, i kampene mod Barca, at han ikke er bange for at gå lige på og hårdt. Så hvis han først har læst vores spil, kan det godt blive svært.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Jeg er også meget i tvivl om, hvad jeg skal forvente af kampen imorgen, især fordi jeg faktisk stort set ikke har set FCK spille fodbold. Et eller andet må de dog gøre rigtigt, når de fører Superligaen så suverænt og er gået videre i ChL. Jeg tror dog det bliver en forsigtigt spillet affære, som første del af den slags opgør ofte er. FCK nok vil forsøge at spille sikkert, og da Chelsea i bund og grund ikke vil være voldsomt utilfredse med fx 0-0 eller 1-1, kan det godt blive en lidt sløv omgang.

Alt den snak i medierne og andre steder om at fyre Carlo, hvis vi ikke vinder imorgen, giver iøvrigt heller ikke meget mening, når opgøret afgøres over to kampe.

@Anelka

Selvfølgelig var det skide irriterende, at han brændte det straffespark, men bare fordi han ikke begynder at græde, betyder det jo ikke, at han er ligeglad. Vi kunne jo også stadig have vundet, hvis Ashley Cole havde scoret, men hans skud var jo ikke engang inden for rammen. Jeg er med på, at Anelka nok aldrig bliver en fan favorit (heller ikke hos mig), men nogen elendig spiller er han jo langt fra.Skrevet af Forza Zola
Mht til FCK og deres suveræne march i superligaen Synes jeg også skal ses i lyset af at konkurrenterne er dalet kraftigt i kvalitet mens FCK har bibeholdt deres niveau. Men at skrive at de er det bedste hold nogensinde i superligaen er noget overdrevent. Bare fordi holdet slutter på 2. Pladsen i en gruppe med Rubin Kazan og Panathinakos som begge har været elendige (stadig ikke lykkes for Kazan at scorer et ordinært mål i nu 9 kampe i Europa) får det mig ikke til at se noget hokus pokus i det som mange medier har gjort det til selvom det naturligvis er en flot bedrift.

Hvilke spillere i FCK ville overhovedet kunne tilkæmpe sig en stamplads i en anden engelsk PL klub udover Wiland, Pospech og Grønkjær måske? Det bliver en svær kamp i parken imorgen, men over to kampe bør de ikke have en chance.

Fik løvrigt lige set drengene inde på Marriot kort og min søn blev lige interviewet af DR K med et Chelseaflag, sådan:)
Da hun så spurgte hvem hans yndlingsdpiller var og han svarede Drogba gentog hun, hvem Trogba og erkendte hun ikke vidste hvem han var. Det er sgu en kompetent medarbejder de havde fået sendt ud der :)
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
@Forza: Rimelig pinlig episode... Hvad angår selve kampen, så er jeg ganske enig med dig i, at danske medier er faldet lidt for meget på halen over præstationen. Synes deres kvalifikation sidste gang var noget mere imponerende med sejren over Ajax på udebane - dengang synes jeg egentligt også holdet var bedre... Tror ikke FCK kommer til mange chancer i åbent spil. Der hvor de kan være farlige og uhyggeligt kyniske er på dødbolde, så dem skal vi undgå at give dem for mange af... Hvis vores bagkæde består af Terry, Luiz, Ivanovic og Cole, som jeg håber, så skulle vi dog være rimeligt dækket ind - særligt hvis også Drogba starter inde, så har vi trods alt fire virkelig dygtige med hovedet.

Til din liste af spillere tror jeg nu også jeg ville tilføje Claudemir. Han har virkelig spillet godt i denne sæson, og det må primært være ham vi går efter at lukke ned samt deres backs...

Tror CA starter med både Drogba og Torres inde i en 4-3-2-1 formation, hvor Drogba ligger helt på toppen, Torres og Malouda lige bagved og så Lampard, Essien, Ramires på midten...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af TheBridge
@ThePensioner

Ved du stadigt ikke at Luiz ikke er i truppen eftersom han ikke må spille CL??? Bagkæden bliver uden tvivl, Bosingwa-Ivanovic-Terry-A.Cole

Torres, Anelka, Bosingwa og Essien er desuden mere eller mindre bekræftet starter inde af Ancelotti ifølge ChelseaTV, men kan stadigt ændre sig.

Så jeg tror det bliver en 4-3-3 vi spiller, med Drogba startene på bænken.
ChelseaFC
Skrevet af Forza Zola
Luiz er spærret i CL regi, da han har optrådt for Benfica desværre.
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
ups, den havde jeg lidt svedt ud...

Har I iøvrigt set den her:

http://www.dr.dk/NU/play…tjerne/6111

Begynder at forstå hvorfor han ikke slog igennem i klubben - der mangler lidt attitude og selverkendelse, må man sige...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
Kom ikke og sig at han ikke er godt opdraget :)

http://www.dr.dk/odp/pla…uid=sporten
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
hehe...meget fedt de tog sig tid til autografer - modsat andre stjerner som for nyligt har besøgt hovedstaden...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
ja vi nåede det desværre ikke helt til tiden. Bussen kom rullende mens vi holdt for rødt, så han nåede ikke et close up møde med vores kaptajn, lidt øv.

Nu har de bare at spille en go kamp imorgen (idag)
come on Chelsea
Skrevet af Sam-Hutchinson-The-Best
Er der nogen der ved hvor de "hardcore" FCK fans sidder?
True Blue <3
Skrevet af TBJ27
Det er B tribunen som også er Stemnings tribune.
Manchester United Fc København
Skrevet af Sam-Hutchinson-The-Best
mange tak
True Blue <3
Skrevet af Royal Arsenal
Stiller i op i en 4-4-2 (diamant), eller stiller i op i en 4-3-3/4-5-1?
annonce
0