Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af thomasdisco
Mange tak!
Skrevet af Vince71
Zouma laver altså bare nogle vanvittige gode tacklinger. Imponerende hvor mange han har af sådan nogle. Men det lignede et frispark til Azpi?
Skrevet af Wise1964
Mendy i luftrummet ser sikkert ud
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hvad sker der mellem Lampard og Mou? Hvad skændes de om ?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Det er ikke mange rosende ord Mou har haft om Lampard som træner. Så mon ikke han er træt af at være bagud mod netop ham. :)
Skrevet af PFFChelsea
Han og Lamela er 2 sinker der kan tage hinanden i hånden. Orker dem ikke.
Skrevet af KnockOut
Nå det er sådan en målmand gør.... det var helt glemt.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Lamela laver 200 frispark i en kamp
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Fin halvleg af Zouma, mendy, CHO, Werner og Chilwell
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det er fint at spare på kræfterne indtil det er nødvendigt at bruge dem, men lige nu er det for afslappet.

Og jeg giver ikke ret meget for den her midtbane. Det virker for skrøbeligt, Jorgi og Kova giver ikke ret meget frem ad banen, og vores to kantspillere ligger helt ekstremt bredt og dybt, i en grad hvor vi ligner en 4-4-2.

Det positive, det strækker Spurs lidt og deres wingbacks har svært ved at komme frem på banen fordi vores kantspillere er så brede. Og uden wingbacks angriber de med to spillere imod vores 4-kæde plus to midtbanespillere.

Edit: Bekymringen er, at Mou sadler om og går over til 4-2-4. Tanganga ud, Kane ind, Reg og Aurier ned som backs, Berg og Lamela ud bredt, Kane forrest og Gelson bag ham. Det gør ingen forskel om de taber med 1 eller 14 og jeg kan sagtens se den ændring være nok til at skabe kaos i vores midtbane og give dem et par chancer eller 3.
Skrevet af Wise1964
Enig Black Spider - vores centrale midtbane har slet ikke fat og det virker underligt afventende og lidt overladt til CHO og Werner at skabe det offensive
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Det gør ingen forskel om de taber med 1 eller 14 og jeg kan sagtens se den ændring være nok til at skabe kaos i vores midtbane og give dem et par chancer eller 3.


Det er altså Mourinho, der er Spurs manager ;)
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Jorginho og Kovacic på samme tid duer simpelthen ikke - hvordan kan de begge blive sat på samme tid 3 gange indenfor 2 min?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Man kan tegne Køge bugt motorvejen op mellem vores forsvar og den centrale midtbane ... nu skal Lampard vist reagere
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det er næsten uretfærdigt, at vi har sat en målmand ind i stedet for vores sædvanlige træningskegle eller seniormotionist.

Men Spurs er ret meget i kontrol nu, mens vi smider lange bolde rundt, og det er ikke skide godt. Ikke katastrofalt, nødvendigvis, nu hvor det kan lade sig gøre at skyde på mål imod os uden at score, men bare ikke skide godt.
Skrevet af Wise1964
Kom nu for helvede igang på midtbanen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af andib
@Black Spider

Se det som en træningsøvelse for Mendy ;)
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af PFFChelsea
Tror at Tapanangangagaga eller hvad han nu hedder, glemte at dt ikke var brydning :D
Skrevet af CPH-Hotspur
Han ser sgu ret god ud, Mendy. Han må vel næsten Være10 cm højere end Kepa, han er et ordentligt lokum, og han tager også boldene i luften med ophøjet ro. Hvad måtte I slippe for ham?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Wise1964
Hold nu kæft mou er sur ...
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0