Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
"Stones, Zouma, AC og Clarke-Salter. Det kunne meget vel blive et skræmmende godt og bredt forsvar.

Henter vi Rahman, ser det også godt ud på backerne. Azpilicueta, Rahman, Aina og Da Silva kunne også være en fremtidig back sammensætning. "

Og dér var den gamle Hackney! Velkommen tilbage!
https://kortlink.dk/sudv
.
Hehe, Geddar. Den gamle Hackney ligefrem?

Jeg ved godt, at det realistisk nok ikke bliver de 8, men der er i hvert fald potentiale i dem alle, så jeg tillader mig at drømme.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Moses (overraskende), Traore (fedt) og RLC (fedt) er inde omkring førsteholdet næste sæson. Det anser jeg som meget spændende, det indikerer vel også at der ikke vil blive købt ind til andet end forsvaret. Luis ud og forhåbentlig (på trods af de seneste Ausburg udtalelser) Baba ind. Og så Stones hvis vi kan blive enige med Everton om en pris.

Jeg kan nu egentlig godt lide at der ikke bliver købt vanvittig stort ind, bare for at gøre det. Jeg så gerne Ramires ude, kæmpe fejl han laver ved det fjerde mål til NY i går, men det sker nok desværre ikke - hvem ville også gide at betale for ham. Og med ham forblivende på holdet, så har Mourinho jo også ret i, at vi har mange spillere til de centrale midtbane positioner. Kvaliteten af bredden vil jeg dog tillade mig at stille spørgsmål til.
Selvom det ikke giver vildt meget spilletid tror jeg han vil lære ret meget af et år under Terrys vinger.
Yderligere kan man godt forstille sig at Terry forbliver tilknyttet til truppen når han stiller støvlerne på hylden, så det er ikke fordi at han ikke kan vejlede de unge derefter.

Vi har desuden lige forlænget med Kalas, der igen er sendt afsted på udlån. Jeg kan stadig huske hans debut, hvor han gjorde det fremragende ude mod Liverpool i 2-0 sejren. Jeg ved ikke om Mourinho ser det store yls i ham, men med Kalas, AC og Zouma har vi i hvert fald masser af talent og fremtidigt potentiale på CB positionen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
moderator
Han skal ikke på en afdankerkontrakt i US of A?

Udfordringen bliver så at tilslibningen i forhold til hvordan skal der forsvares hos Chelsea så først kan ske mens Stones skal være starter - medmindre han starter bag Cahill og Zouma.
https://kortlink.dk/sudv
Mourinho "tror" på Moses som bold.dk så smukt formulerer det.

Det betyder selvfølgelig ikke at han ikke er til salg, og det betyder sikkert ikke engang at man ikke kan overtales til at leje ham ud, men det tyder på at man ikke aktivt forsøger at afhænde ham.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
@Beskidt Knægt

@Rygte: De Bruyne til City - 60M£ britisk transferrekord - gud fri mig vel, hvis det sker vinder City ligaen - og den er stensikker."


Mine penge er nu på Van Gaals tropper. Vi ender ikke over en 3. plads.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Pladsen ved siden af JT er dog stadig billigt til salg. Zouma har stadig sine udsving, og Cahill bliver jeg aldrig tryg ved. Han bakker, og placerer sig simpelthen for dårligt lidt for ofte.

Et Stones-JT makkerpar næste sæson ville dog gøre os ekstremt pasningsstærke fra den bagerste kæde.

@Geddar

Jeg tror, at Terry lægger støvlerne på hylden, når han er færdig i Chelsea, omend jeg sagtens kunne unde ham en tur til Chicago Fire!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
moderator
"Vi ender ikke over en 3. plads. "

Væddemål?
https://kortlink.dk/sudv
annonce