Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu begynder Rüdigers navn at dukke op på rygtebørsen igen, det er sikkert meget naturligt i og med Stones historien ikke kan generere ligeså mange overskrifter længere.

Rygtet siger at prisen er £20 millioner - hvilket må siges at være en mere spiselig pris end de penge der nævnes i sammenhæng med Stones. Arsenal og Roma skulle også være interesserede.

Jeg håber sandelig at der bliver rykket på den her og at det ikke bare er et rygte - så vi får nogle flere alternativer til Terry/Cahill.

Nå men jeg har stadig en skidt mavefornemmelse efter gårsdagens præstation...
Rüidiger er vist nærmest Roma spiller.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
moderator
Arsenal-rygtet tror jeg ikke der er noget i. Der er ikke meget der tyder på at Wenger er på jagt efter en midterforsvarer.
https://kortlink.dk/sudv
Det er en skam... Altså hvis han ender i Roma, men de står jo også og mangler en mand til den position.

@Geddar: Historien refererer jeg også fra et meget tvivlsomt medie - jeg synes de har det med at sætte Arsenal i forbindelse med stort set alle spillere :) Men modtaget!
moderator
Arsenal sættes også i forbindelse med ekstremt mange spillere. Hvis du klikker på linket i min signatur, så kan du se hvor mange spillere der blev rygtet til Arsenal sidste sommer. Det er helt tosset!

Er Stones-skiftet helt dødt?
https://kortlink.dk/sudv
Everton skulle eftersigende have afvist et tredje bud, så jeg ved ikke om det som sådan er et rygte længere. Spørgsmålet er jo bare hvor langt Chelsea vil op, for det sidste bud var mellem 30-34 mio. pund.
Det tredje bud var på 30 mio., og det hæver Chelsea inden længe. Så er det bare om at krydse sine fede fingre, og håbe at Everton på et tidspunkt vil acceptere et bud.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Jeg begynder efterhånden at håbe, at vi opgiver Stones for indeværende og i stedet bare rykker Ivan ind centralt.

Jeg ved ikke, hvad der rører på sig af fuldbacker rundt omkring i verden, men det kan ikke være lige så frustrerende at anskaffe yderligere en venstre back som det efterhåden er at forsøge at snakke Everton til at sælge Stones.

Ivan centralt er selvfølgelig stadigvæk en hovedløs kylling, men i det mindste er det en relativt hurtig hovedløs kylling. Man kunne dog godt være lidt nervøs for de humoristiske indfald, som konstellationen Ivan-Zouma kunne finde på at byde ind med.

Var Rüidiger ikke skadet?

Han var ikke med igår da Stuttgart tabte, men han kan selvfølgelig være i Rom og forhandle.
Wise Men Say...
Hæhæ, BS. Jeg husker stadig de gode Rafa dage med Ivan-Cahill... Det var to hovedløse kyllinger, der løb rundt derinde. Der var ingen ledelse eller organisation.

Jeg håber, at man går all in på Stones, om så prisen skal over de 34 mio. En blanding af en sæson hvor han skal læres op af JT, samt spilles lidt sammen me Zouma, og så tror jeg, at vi har en begyndende leder fra næste sommer af.

Et par gode ting fra i går må trods alt være, at Mou viste nogle nosser. Vi kom ikke for at parkere bussen, hvilket måske havde været smartere, og derudover hev han JT ud i pausen af taktiske årsager. Og selvom Cahill var endnu ringere end JT, så var det nu rart at se, at Mou ville have bedre vilkår til at presse højt.

Og nu skal jeg bestemt ikke undskylde Mou, for alt der har med en tynd trup at gøre, men spørgsmålet er, om han egentlig vil have mere end bare Stones og Rahman. Han ville jo i hvert fald gerne en kant, der er bedre offensivt end Willi, men der har Cuad så floppet fælt.

Timingen i handlerne er egentlig heller ikke Mous skyld, da det er Marina, der sidder ved forhandlingsbordet, og spørgsmålet er så, hvor glad han egentlig er for, at det er gået så langsomt henover sommeren.

Bare lidt nuancer ovenpå gårsdagens drama og elendigheder.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce