Snak

Mere indhold efter annoncen
Forudsigelse: Spillet bliver ikke bedre eller mere opfindsomt og Mourinho ryger ud af vagten med et brag inden oktober. Så får vi en eller anden ind som kan klare skærene og få os i CL, og så starter vi forfra til næste sæson.
-
Fabregas er jo efterhånden lige så potent som en våd nuddel. En mæt og ugidelig spiller, som jeg efterhånden håber ryger på bænken. Hold op, hvor er han uduelig, når man ikke har bolden, og selv med bolden får han Ramires til at ligne et teknisk vidunder, når han er så ugidelig. Jeg brækker mig virkelig over ham.
Thank you, José.
Det jeg synes er mest skræmmende ved idags reslultat:

Vi spillede med hvad, der burde være helt friske spillere, i hvad der burde være noget lignende stærkeste startelver - Hvad sker der med Eden ? hvornår lærer Willian at ramme målet? og hvad har Mou tænkt sig at gøre ved højre back !?

Mod Swans var vi i undertal + et klodset straffe, mod City var man oppe mod nogle af de øvrige favoritter til titlen (og på udebane), men idag ... Idag var det altså Palace på hjemmebane, og der er ingen undskyldninger. Hold da fest en sur måde at gå til pause på .
Chelsea FC - Siden 2004
Det er simpelthen ynkeligt det forsvarsspil vi præsterer og som jeg tidligere har sagt ... Mou er på vippen inden jul, den påtagede arrogance er ganske enkelt ikke den blå trøje værdigt.

Få nu for helvede Ivan skiftet af det hold og lad os starte med at lave en platform der holder vand.

Og som en anden middelmådig klub må man vel bare konstatere - next season!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Ja, man kan godt se at Fabregas har fået sin PL-medalje nu.

Ugidelig, mæt, doven.

Jeg betaler gerne 100 jyske dollars for en sulten, dygtig, kreativ CM.
Kenedy så virkelig god ud, præcis lige så positiv i dag som i barcekampen, dejligt at se. RLC så ligeledes skide god ud på bolden, den knægt skal bare have noget mere spilletid, og det kan kun gå for langsomt! (fabregas må længere frem på banen, han fungerer ikke i det defensive.) + tror Matic trænger til at få sig en makker ved sin side der har noget fysik at byde ind med, for lige at tage lidt af presset.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Kan allerede nu efter 4 runder konstatere at vi ikke kommer med i mesterskabs-kampen, og må nøjes med at kæmpe en hård kamp for bare at komem i top4. Stærk beslutning at starte pre-season så sent Mourinho dit arrogante pikhoved...

Så længe Ivanovic bliver ved med at spille kan vi glemme alt op top4, den mand er simpelthen en joke på den back, han får Anders Randrup til at fremstå som en klassespiller. Fagregas såkaldte magic hat ligger vist stadigvæk ved poolen på Mallorca, Eden ligner en som ikke gider Chelsea længere og Costa kommer næppe til at lave 10 mål i denne sæson....

Det bliver i sandhed et langt efterår det her....
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Er Klopp stadig ledig?
@aagaard

Ja det er han ... har sgu tænkt det samme.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Det er noget pis, for hvis der er noget jeg ønsker mere end andet så er det stabilitet på trænerposten! Men for pokker hvor Mourinho og stabilitet ikke går hånd i hånd. Holdet blev kørt for hårdt sidste sæson, det forsøger man at kompensere med lang sommerferie. Hvilket resulterer i en flok dovne og ufokuserede spillere. Det er i sandhed sørgeligt at se på - og der faktum at Ivan f.eks. får lov at spille gang på gang, gør kun at jeg mister tillid til at Mourinho er manden der kan rede os ud af det her lort.

Jeg ønsker stabilitet på trænerposten, men der passer Mourinho ikke ind - og det kunne man jo sige allerede da han blev ansat.

Så er det da fristende at hoppe på Klopp, inden han bliver ansat i en af Manchester klubberne eller Madrid.
annonce