Snak

Mere indhold efter annoncen
Ingen ide om hvor Baba var... Desværre - det er nok kun Mourinho der ved hvorfor han ikke var med på bænken, for han fremgår ikke som skadet nogle steder.

Rigtig ærgerligt, da det ikke ligefrem tyder på, at Mourinho har i sinde at prøve noget nyt ift. back-situationen.
Forhåbenligt får Baba chancen mod Tel Aviv. Jeg husker Dave sad meget på bænken, fik en kamp og så sig aldrig tilbage. Man kunne håbe Baba griber chancen i samme facon. For vi får godt nok pik, hvis Ivan står overfor Sanchez på lørdag.
Thank you, José.
moderator
Det er dog sjældent Sanchez for alvor er flyvende. Men klart, Azpi overfor Sanchez og Baba på venstrekanten, hvor truslen er til at overse, ville give meget god mening for jer.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg synes nu, at der hvor nogle venstrekanter har svært ved at se gode ud, har Ivan da været utrolig hjælpsom ift. at få dem til at se gode ud.
Thank you, José.
https://www.youtube.com/…I2ZAIOjj7OY

Fantastisk video fra en fantastisk kamp af Ruben. Med vores elskede Ben Andrews som kommentator. Han er også en herlig mand.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Jeg tror slet ikke på det, men jeg håner på denne opstilling i morgen.

Begovich
Azpi - Cahill - Zouma - Baba
Mikel - RLC
Pedro - Oscar - Traore
Remy

(Oscar skiftet ud i pausen m. f.eks. Kenedy eller Willian, så vi ikke risikerer noget ift. hans skade).

Mere realistisk er:

Begovich
Ivan - Cahill - Terry - Azpi
Matic - Cesc
Pedro - Oscar - Hazard
Costa

Med det argument, at det er en let kamp - hvor spillerne kan komme mere i form og tanke selvtillid, da det alligevel er den opstilling vi får at se imod Arsenal...

En mellemting, jeg også godt vil kunne acceptere:

Begovich
Azpi - Zouma - Cahill - Baba
Matic - RLC
Pedro - Oscar - Hazard
Remy

Men den tror jeg egentlig heller ikke på.
Tvivler stærkt på, at du kommer til at se den første ift. dit argument med at tanke selvtillid. Start-11´eren tanker ikke selvtillid ved at sidde på bænken, og op til en kamp mod Arsenal bliver det nok nærmere din "realistiske" opstilling, som bliver at foretrække imorgen.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Man vender jo ikke udviklingen ved at sætte hele holdet på bænken for at ´statuere et eksempel´ eller hvad folk nu forestiller sig. Generelt bliver man fyret, når det går op for beslutningstagerne, at forholdet mellem træneren og hovedparten af spillerne er brudt sammen. Men naturligvis kommer der ændringer i forhold til lørdag. Det havde Jose jo også meldt ud allerede inden Everton.
Hvor gode er chancerne for at Oscar starter i morgen? Er lidt i tvivl ift. chl-manager.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Hvis han er helt fit, så starter han. Men det er der lidt tvivl om.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce