Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Med de rigtige spillere på banen havde den måske endt 1-0, men man kan altid være bagklog. Ud over at vi var uskarpe igen igen og der skal arbejdes på det, synes jeg der var gode ting at spore i dag. Det her var Tuchels 2 arbejdsdag, det bliver spændende når han har fået lidt mere tid med holdet.
Skrevet af MVM
Jeg håber Tuchel har lært lidt af den kamp. Giroud er klasse, som indskifter. Han er bare for tung i mod et fysisk stærkt og yderst defensivt Wolves hold, der havde Tammy og Werner været bedre. Håber han vælger Tammy i weekenden.
Jorginho er en utrolig ligegyldig mand på den midtbane, han er ikke kun for langsom men han bruger også alt for lang tid på bolden. Kante er ikke et teknisk vidunder, men han bevæger stadig bolden hurtigere.
Azpi er herlig, men også en af dem der ikke burde starte inde i en ideal opstilling. Reece bør starte når han er helt fit.
Og så er Hakim Ziyech virkelig frustrerende at se på. Så et benet som noget kan være og så mange fejl. Mount skabte mere på 10 min end han gjorde hele kampen. Simpelthen ikke godt nok.

Men der var bestemt også gode takter, bl.a. Kova og Kai var gode. CHO var dog den klart farligste mand og med lidt held havde han også scoret. Dagens spiller er dog Silva, han læser spillet utrolig godt og stoppede mange kontra angreb fra Wolves.
Men alt i alt, så tror jeg Tuchel perioden bliver spændende. Forhåbentlig ser vi også mere til Werner
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af stofferc
Neto han kunne have afgjorde kampen, da han ramte overliggeren.
Han skulle have haft to gule inden da.
Alle vores modstandere trækker tiden !
Og de får lov til det.
Den engelske dommerstand er kke i topklasse.

Jeg er ret sikker på det var annulleret for offside i opspillet (der hvor Neto spiller den frem til what´s his face), men ellers ja.
-
Skrevet af NRM
Jeg er meget ærgerlig over, at Lampards periode som manager i klubben skulle slutte på denne måde. I det hele taget ærgerlig over, at den skulle slutte.

Ovenstående til trods, og uden at jeg personligt har et stort kendskab til Tuchel, så siger mavefornemmelsen, at det kunne gå hen og blive rigtigt spændende!

Det er en meget spændende trup, han overtager. En meget alsidig trup til en meget alsidig træner. Han skal dog have tid til at få overblikket og få fodfæste. Nyt land, ny trup, ny liga.
Synes han virker til at have en fed attitude på sidelinjen. Dirigerer med spillerne under kampen. Griber lige Azpi på skulderen og giver ham et par kloge ord og lidt dessiner i halvlegen. En rigtig frontfigur. Samtidig med at han virker til at være en mand med ideer. Og det er vel netop dét, vi mangler.

Jeg tror sku, det bliver rigtig spændende.
Jeg vil vædde med, han får løftet Puli, Kai og Werner til topniveau. Men vigtigere for mig er, at Mount, James, Abraham og Cho fortsætter deres udvikling.
Blå siden 1997.
Skrevet af Black Spider
Meh. I det mindste undlod Wolves at presse. Det var pænt af dem.

Vi havde lidt spil gennem midten i de første 15 minutter, men lige så snart Wolves fik sundet sig, så blev døren for det lukket og så var det rendyrket spil over kanterne og høj bold ind mod midten. Akkurat lige så fantasiforladt som i de dårlige tider under Lampard.

CHO er dog godt nok kommet efter sit problem med at udfordre modspillere. Godt at se. Mount fik også nogle minutter og pludselig skete der noget. Ikke det værste indhop fra Pulisic heller, men i min optik er det heller ikke en god anvendelse af ham at låse ham fast som vertikal løber langs med kridtet.

Midtbanen klarede ikke at kvaje sig alt for meget. Det var godt. Kovacic lignede endelig en spiller, der gad spille fodbold. Det var godt. Der var nul trussel fra midtbanen, direkte eller indirekte, og det var knap så godt.

Forsvaret dummede sig heller ikke, og det var også godt. Jeg var lidt bange for, at der ville komme situationer hvor Azpi og Rudy skulle på løbetur, men det blev stort set aldrig relevant. Til gengæld endte vores wingbacks reelt med at være klassiske wingers, og den rolle passede ikke ret godt til Chilwell.

Og den offensive trio, meh. Giroud passede til de høje bolde, men han var tung i røven og havde ingen timing i dag. Ziyech er i teorien en farlig spiller at have fremme i det rum, men han var fuldstændigt usynlig. For mange modspillere omkring ham, tror jeg, og for lidt distance til, at han kunne slå sine indlæg og lange afleveringer. Og så er han bare ikke spilleren, der laver løb igennem feltet.

Havertz havde så til gengæld en okay kamp, uden at det blev fantastisk. Men kravene til ham var skisme heller ikke store. Ikke meget defensivt arbejde, han skulle lave, og lidt løb uden bold primært, og så et par driblinger og lidt trussel på hovedstød. Omvendt er det selvfølgelig svært, når de to andre angribere driver den af og hele taktikken virker til at være improviseret.

Alt i alt synes jeg ikke, vi lærte ret meget, som vi ikke allerede var klar over. Jorgi-Kova duoen er lunken leverpostej. Ikke forfærdeligt på et stykke franskbrød med en solid klat syltetøj ovenpå, men heller ikke en kulinarisk oplevelse, som man skriver hjem om. Rudy har nogle gange hjerneblødninger. Thiago er meget god. CHO er potentielt meget god. Giroud er ret langsom og har det svært med hurtigt spil. Havertz har ikke rigtigt tur i det for tiden. Chilwell er en forsvarsspiller, ikke en angriber. Og Mount er med afstand vores bedste midtbanespiller pt.

Skrevet af maarkap
Jeg skal lige være med.. Spiser du syltetøj ovenpå leverpostej?!!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Cfever
Nå det kunne være værre. Vi kunne have tabt 1-2 hjemme mod Sheffield United efter at have troet vi var en realistisk titelvinder :)
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Ja, jeg har fået en del brok over den vane gennem årene. Rigtigt mange, der afskriver det uden at have prøvet det. :-)

Men hvis postejen har en lidt mere metallisk smag end den burde, så overdøver en lille klat syltetøj det uden fuldstændigt at drukne smagen af leverpostej.
Skrevet af Mugesh
Der kan man bare se, Lampard blev fyret inden januar var omme og blev erstattet af Tuchel. Hvem havde dog set det komme???

Derudover, er det lidt useriøst at skælde bestyrelsen ud for at fyre en træner, der ikke leverede.
Det er helt ok, at han blev fyret, han har ikke leveret og fik vel det meste han pegede på. Hvis en leder ikke leverer, når vedkommende har fået de bedste betingelser, der kunne gives, så er der ingen saglig grund til at holde på vedkommende. Coronaen er heller ikke et validt argument for at beholde Lampard, da de andre trænere også arbejder under disse forhold.

Det man til gengæld kan klandre ledelsen for er at vælge Lampard i første omgang. Og det er ikke første gang, man går efter navn eller popularitet, fremfor om managerens kompetencer og personlig rent faktisk passer til det man vil med truppen. Scolari, AVB og Mourinho i anden omgang viste samme dårlige dømmekraft.

Tuchel er en dygtig træner, håber bare ikke fansene kommer til at give ham modstand fra starten, så vil vi med sikkerhed ikke nå 4. Pladsen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Black Spider
Kan du ikke lige vente med at juble over Tuchels taktiske geni indtil han faktisk leverer noget? Vi stillede med hvad Tuchel selv kadte dobbelt 6´er på midtbanen samt 3-back samt en venstre back som wingback, så alt i alt 6 defensive folk. Mod sløje Wolves, der egentlig bare parkerede bussen og absorberede presset.

Jeg følte personligt, at det trak fra i vurderingen af Kovacic og Jorginho, at de var så passive og vattede og totalt uden antydningen af offensiv pondus, men når jeg tænker over det, så er der en rimelig stor chance for, at de bare fulgte taktikken. De var trods alt sat ind som 6´ere og ikke 8´ere. Det er ikke utænkeligt, at de specifikt og eksplicit skulle tænke defensivt og beskytte rummet foran forsvaret og være meget konservative på bolden.

Og nøj hvor var det heldigt, at vores dobbelt-6´er pivot var så konservativ, for Wolves nægtede jo at bevæge sig nærmere end 5-7 meter af vores midtbane gennem det meste af kampen. Der var intet pres overhovedet. Lige så snart Wolves fik justeret, så de havde styr på småspillet fra Kai og Ziyech, så blev vi på det nærmeste inviteret frem på banen. Hvorfor ikke? Vi havde jo stort set intet at true med. Det var billedet fra minut 15 til minut 90.

Hvilke geniale taktiske ændringer havde Tuchel så i løbet af kampen?
Svaret er desværre absolut ingen. Med ti minutter tilbage sender han Puli ind for Chilwell, så balancen i det mindste blev 5-5 frem for 4-6, men det er for lidt og for sent. Mount ind for Ziyech med fem minutter tilbage, for man skal jo nødigt forhaste sig, men selvfølgelig stadigvæk en konservativ defensiv blok på 5 imod et hold, der bare står og losser bolde ud af egen tredjedel. Og hvor lang tid gik der før han fangede, at Giroud bare ikke ramte dagen? Nå ja, 80 minutter. Skarpt set.

Men jo da, lad os da snakke lort om Lampard, der trods alt forsøgte at vinde kampe, og lad os juble over Tuchel, der valgte en bovlam start-11, en bovlam taktik, en total dødsejler af en midtbane, og som kom frem til fantastiske høje bolde fra CHO som løsningen på vores offensive problemer imod et hold fyldt med store gutter, der helt problemfrit lukkede totalt ned for Giroud.

Hvad var xG for kampen? 0,66 os, 0,63 dem. Med 80% boldbesiddelse fik vi lige akkurat 0,03 mere i xG end de gjorde. Nøj hvor er det bare vildt!!!

Jeg kan godt tilgive Tuchel, at kampen var en total fiasko. Jeg kan godt tilgive ham, at han forsøger at præsentere den som noget positivt. Men det strammer sgu lidt, hvis jeg skal høre på folk herinde, der vil svine Lampard til for at have taget større chancer i forsøget på faktisk at vinde kampe. Hvis ikke Tuchel strammer gevaldigt op, og eventuelt finder et fungerende sæt klunkere på nærmeste hittegodskontor, så skal vi være glade for top 10.
Skrevet af Cfever
For et par dage siden skrev jeg at jeg savnede dig BS. Jeg vidste ikke hvor meget før nu. Rigtig fint indlæg, jeg er helt enig.
We know what we are
Skrevet af Geddar , moderator
Men stadig. Syltetøj ovenpå leverpostej? Skid hul i ny træner, Uniteds nederlag til Sheffield United osv. Dét her er forsidemateriale!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
@BS

Det er velfortjent, for det er fanme underligt ;)

Jeg tør godt afkrive den med det samme.. Men okay, jeg gider heller ikke syltetøj på min ost.

Men stadig. Syltetøj ovenpå leverpostej? Skid hul i ny træner, Uniteds nederlag til Sheffield United osv. Dét her er forsidemateriale!


Jeg glemte alt om hvad BS havde skrevet i sit indlæg ellers, da jeg nåede til den linje!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Cfever
Er der ikke en udover BS, der lige kan teste om det faktisk kan noget?
We know what we are
Skrevet af YNWA"96"
Hvad “køres” den med - Jordbær - Hindbær - Solbær ? :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af andib
Har en kæreste, der også siger at det smager godt.

Hun siger helst med jordbær, men andet kan også bruges....

Min datter og jeg vil helst have ketchup på vores leverpostejmad.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af NRM
Rigtig fint indlæg BS. Med mange overvejelser, vi er meget enige om. Er ikke uenig med dig i noget af det, du skriver.
Men glemmer du ikke lidt at inddrage i din analyse, at det var Tuchels anden arbejdsdag i klubben?
Det synes jeg, du gør.
Blå siden 1997.
Skrevet af Geddar , moderator
@andib

Også hos jer? Hvor står kæresten ift. ost på nutella?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Cfever
Syltetøj på leverpostej. Ketchup på leverpostej. Ost på nutella.

Hvordan er der kommet så mange afstumpede mennesker i Chelsea-tråde?
We know what we are
Skrevet af Osgood
Black Spider
Wolves træner er portuguiser...ligesom Mourinho.
Det vil ofte betyde defensiv organisation før alt andet.
De fik bank 2-5 sidste sæson til os på hjemmebane.
Der spillede vi iøvrigt også 3-4-3.
Da de mødte os i sommers lukkede de også fuldstændig af.
Vi scorede på et frispark - Mount, og en opspilsfejl.
De står med mindst 8 spillere foran målmanden.
Det vil Burnley sikkert også på søndag.
Hvilket betyder at det er temmelig svært at spille igennem kæderne.
Det kræver ihvertfald at vi spiller hurtigere.
De få gange vi er farlige er det ved hurtigt spil over kanterne.
annonce
0