Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Jeg håber ikke, vi ser mere 3-back. Godt nok kompenserer det for hvor sløje Kova-Jorgi er som duo, men det bliver grundlæggende for tungt i røven. Bruger vi CHO og Puli som wingbacks, så er der selvfølgelig en offensiv trussel i bredden, men så er vi omvendt også lidt sårbare i rummet bag dem.

Og så er vi selvfølgelig gennemført fucked hvis først modstanderen finder på at presse vores midtbane. Kova er pres-resistent. Jorgi er kun pres-resistent i den forstand, at han sindssygt hurtigt kan få spillet bolden videre til en medspiller og derefter gemme sig bag en modspiller. Bliver han fanget på bolden, så er det knap så godt.

Men skal det være endnu en omgang 3-4-3, så er CHO og Puli som wingbacks og Mount som tier ved siden af Havertz nok det bedste bud. Forhåbentlig med lidt mindre fokus på dobbelt 6´er på midtbanen, så Kova også kommer med frem. Det er ikke optimalt, som jeg ser det, men hvis det skal være... Men det irriterer mig. Det må jeg indrømme. Og det æder af min gode opfattelse af Tuchel.

Vi har endelig to meget gode fuldbacker i James og Chilwell, en duo som er tæt på toppen i PL, så selvfølgelig begynder vi pludselig at spille uden fuldbacker.

Vi har én åbenlys 6´er og en række gode 8´ere, så selvfølgelig spiller vi med dobbelt 6´er og nul 8´ere.

Vi har én regulær wingback, der endvidere har sine ting at slås med, så selvfølgelig spiller vi med wingbacks.

Vi har en Ziyech, en ikke specielt defensiv klassisk fløj, og CHO, en klassisk fløj som begynder at vise takter i de mere moderne aspekter af rollen, så selvfølgelig spiller vi en opstilling uden klassiske fløjspillere.

Og vi har 0 mobile target men, der både kan indgå i dynamisk småspil og bøfle med store midterforsvarere, så selvfølgelig spiller vi med høje indlæg fra wingbacks og hurtigt småspil fra to centrale tiere.

Med al respekt for Azpi og Jorginho, så kan jeg simpelthen ikke se, hvordan vores opstilling bliver bedre af at klemme dem ind i stedet for James og Chilwell. Med al respekt for Kova, så vil jeg hellere have Kante på banen i stedet for. Og så er vi tilbage ved Mount som balance-skaberen og de sidste fire valgt fra angriberne i hvad nu end konstellation, der giver mening.

Skal det være helt godt, i min optik, så brug Havertz som defensiv 10´er foran Mount som 8´er og Kante som 6´er. CHO eller Ziyech (afhængigt af form) på den ene kant som regulær side-10´er, Puli eller Timo modsat som hængende indvendig angriber med fokus på at angribe i dybden og hurtige omstillinger, og så den af Tammy og Giroud som passer bedst til modstanderen.

Til defensiven tænker jeg så en 6´er, nævnt ovenfor, samt en 4-kæde, hvor de to fuldbacker er fremragende til at skubbe frem på ydersiden og slå en bold, men samtidigt også ganske anstændige, hvis vi står dybt.

Balancen mellem offensive og defensive typer bliver 5-5 i udgangspunktet, men 10´erne kan sagtens trækkes bagud som midtbane-pressere og 8´eren er jo åbenlyst også i stand til noget defensivt slideri, og så er balancen pludselig 2-8 uden bold, og de offensivt begavede er i støtteroller mens nøgleopgaverne løses af defensive specialister. Med bold kan fuldbacker og 6´er skubbes frem til en meget offensiv 8-2 balance, hvis det skal være, og nok så vigtigt hvor de defensivt begavede folk vel at mærke primært har roller som spilstationer frem for afsluttere.

Om man så kalder det 4-2-4 eller 4-3-3 eller 4-2-3-1 eller 4-2-2-2 eller noget femte er mig rimeligt ligegyldigt, for konceptet er stort set det samme uanset. Brug vores gode folk til det, de faktisk er gode til, hold de mindre gode og mindre afgørende folk væk fra græsset, og prøv at gøre det med en rimelig balance over hele banen. Og det kan jeg simpelthen ikke se den her 3-back tilgang opnå.

Nå, det blev en lidt længere rant, end jeg havde tænkt mig. Vi får se. Jeg håber, at jeg tager fejl og fuldstændigt overser en lang række ting, så vi skaber sæsonens højeste xG og scorer 8 mål. Jeg håber, at Tuchel har fuldstændigt styr på hvem der kan hvad, og hvordan man får noget godt ud af dem.

PS
I forhold til kulinariske fornøjelser, så må jeg indrømme, at ost og nutella lyder måske næsten lidt for eksotisk, men ketchup og leverpostej er da noget, som skal prøves før eller siden. Kød og ketchup virker med pølser, det virker med burgere, så hvorfor ikke leverpostej? Men det overrasker mig, at folk er så stædige hvad angår syltetøj (hindbær, jordbær, solbær, all good, men nok ikke appelsin) på leverpostej.
Skrevet af Wise1964
@Black Spider
Jeg er heller ikke en voldsom stor tilhænger af 3 i det bageste, men jeg tror næsten du skal vænne dig til at det kommer til at ske oftere og oftere med de moderne trænere som gerne vil dominere kampene og være gennembrudsstærke offensivt.

Hænger det samme med de spillere vi har til rådighed, det er en helt anden snak og her kan der godt være nogle stykker som kommer i klemme i systemet og taktikken (herunder James)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
@ Wise

3-back kommer til at ske fra tid til anden, men indtil jeg lærer at se logikken i taktikken, så tror jeg, at jeg får svært ved rigtigt at vænne mig til den. Det er lidt ligesom rosiner i kager, er jeg bange for.

Men det er klart, at 3-back giver lidt mere tyngde centralt og 3-back med to DM´ere foran giver mere stabilitet på egen tredjedel. Og jeg kan da godt forstå, at det kan være fristende for en træner at bruge som fundament.

Men jeg kan ikke se, hvordan det bidrager til at dominere en kamp, medmindre man faktisk har spillerne som passer til taktikken. Vi dominerede i min optik ikke synderligt mod Wolves. Bevares, vi havde 80% af boldbesiddelsen, men var det reelt på vores præmisser eller deres?
Skrevet af Wise1964
@Black Spider
Jeg læste at tuchel er noget forelsket i dobbelt 6´er opstillingen ... det indikerer et 3 mands forsvar desværre
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Tuchel er ret kendt for at køre 4-3-3, men derudover også prøve mange forskellige formationer hvilket vi næppe skal klage over da vi har en trup hvor man netop kan gøre dette. Det er da muligt at han stiller med et 3 mands forsvar i morgen, men hvis det bringer en sejr med sig, so be it! Vi spillede i øvrigt en god kamp mod Wolves.

Vi vil gerne ind i en stabil periode, tanke selvtillid og vinde kampe. Hvilken formation vi opnår dette med er jeg ret ligeglad med og alt tyder da også på at Tuchel elsker at ændre på sin formation ofte. Så når det kommer til lige præcis ham, skal man nok ikke være bekymret eller lægge for meget i hans valg.
Skrevet af Gb11331122
For mig er det mest fornuftige ved signingen af Tuchel hans uforudsigelighed ift. formationer, vi har spillerne til flydende pladserninger, derudover er hans sprog (Fransk, Engelsk, Tysk) en stor fordel når man ser på de sprog er bruges i truppen (Lur mig om han ikk også kan et par gloser italiensk).

Jeg håber Tuchel er mere villig til at være fleksibel end Frank var(det gør sgu stadig lidt ondt, man håbede virkelig det ville virke). Jeg sidder stadig med et ønske om en 4-4-2 Diamant med Timo og Tammy på toppen og Kai bag dem. Jeg tror fuldt og fast det kan sætte gang i Timo. I RB spillede han med en større angriber (Poulsen), hvilket gav ham bevægelses muligheder, så han kan ligge sig lidt mod kanten, der er hans favorit udgangspunkt, alternativt skal Kai instrueres i at spille en mere boks baseret 10´er, der også skal op i duelerne, hvis ikke der skal spilles med 2 angribere. Det er klart man ikke kan stille md 2 foran hver kamp, men jeg syntes det kunne være spændende at afprøve to angribere mod mindre hold, hvor vi alt andet lige har mere boldbesidelse. Syntes at Tammy har bevist han er god på fødderne, og arbejder fremragende defensivt, hvor Kai også kan supplere hans arbejdsopgaver, og jeg syntes man har set glimt af et godt sammenspil mellem Tammy og Timo. Jeg syntes faktisk Tammy minder om Yussuf på nogle punkter Timo kan bruge til sin fordel (arbejdsrate, 1. berøring og blik for spillet bla.), jeg syntes ogs man har set eksempler på at de kan spille hinanden fri foran mål, og at de ikke er for fokuserede på selv at banke mål, men i højere grad gå op i holdets præstation. For mig skal formationen imorgen se således ud:

Mendy
Reece-Rudiger/Zouma(Så helst Zouma, selvom det bliver Rudiger)-Silva-Chilwell
Kante
CHO-Hakim
(en masse defensive løb fra begge kanterne, der skal ligge mellem N´golo og Kai i def situationer, syntes vores kanters def. arbejder kan forbedres en del.
Kai/Mount
(SVÆRT VALG, det kommer an på situationen, mod Burnley syntes jeg man skal starte Kai, jeg tror en tysk træner kommer til at gøre ham godt, og jeg tror faktisk det ville være at gøre Mount en tjeneste at tage 10% af hans skuldre, selvom han trives i pres, men vi skal have gang i Kai, død og pine! Mason er en fantastisk spiller, der bliver et fantastisk langsigtet asset for Chelsea, Frank gav ham anføre rollen som en sidste Chelsea gesture, hvilket for mig beviste hans og Mounts kærlighed til klubben, på den lange bane ser jeg sgu problemer i Kai/Mount konkurrencen, Mason kan heldigvis spille med på kanten, men syntes egentlig bare det "udskyder problemet" og potentielt misser CHO, Hakim eller Christian P i starteren (som det ser ud lige nu, har jeg ikke meget tiltro til Christian P (personlig holdning)). Jeg tror på Mounts evner i en 4-4-2 diamant, hvis vi spiller opstillingen mod hold der ville kunne skabe overtal med 5 mand på midten, da han alt andet lige har en væsentlig større arbejdsrate end Kai
Tammy-Timo på toppen mener jeg er et potentielt kanon partner skab potentielt plus Kai, så ser jeg rigtig mange muligheder offensivt, både på de små bolde i lidt plads men også på de lange bolde, hvor jeg syntes både Kai og Tammyt har vist kvalitet samtiddigt med Timo har fremvist sine giftige dybde løb i glimt.

Jeg glæder mig til at se hvad Tuchel tør stille med, alt andet lige SKAL han gå efter 3 point, selvom jeg ikke syntes man kan klantre ham for noget, skulle det gå den anden vej, der er stadig lang vej til at lære sin trup at kende, syntes dog allerede man kan se vores unge tyskere har det sjovere på træningsbanen, der er mere smil på Timo, og af videoerne på The 5th. Stand appen ses og høres det tydeligt at der snakkes en del tysk på træningsbanen, det sætter Timo (Rudiger) og Kai helt sikkert pris på, med Tuchels fortiden i Frankrig må det også forventes at han kan snakke med Thiago, Mendy og Kurt på fransk, for at skabe bånd.


Det bliver spændende at se en manager der ikke er bange for at skifte system, jeg syntes vores offensive spillere er gode på flere positioner, de kan flyde mellem hinanden. Jeg ser det som en af Tuchels klare forcer at han ikke er bange for at skifte formation, eller spille nogle en smule ude af position, der mener jeg Frank ikke var moden nok til, enten til at se eller tage den slags beslutninger (Han gjorde det med Kai og Timo, men det var for stålsat og for fastlåst mener jeg, for mig lignede det at Frank ikke havde nok taktisk kunnen til at forklare en spiller hvordan en given position spilles, når spilleren er vant til at spille en anden pos, kombineret med han ikke fik konverteret fx. Timos evner over til noget man kunne profittere af på kanten .).

Det er en del af det at blive en stor træner, at se hvor en specifik spiller kan gøre ondt på modstanderen, uden det måske er spillerens normale favorit position (kunne også godt se Hakim blive rykket mere centralt og bagud med årene, som en indskudt bemærkning, bare en tilfældig tanke).


Jeg syntes Burnley er den rigtige kamp at afprøve 2 angribere, Burnley spiller selv med to på toppen, og derfor kan man afprøve et nyt system unden at man potentielt bliver spillet over i midten på undertals situationer. Ideelt set ser jeg Tammy arbejde på høj tryk i 70 min defensivt og offensivt, inden han bliver udskiftet med en midt eller Giroud , afhængig af resultatet ved udskiftningen, om man skal gå for kontrol eller farlighed. Mod Burnley ville jeg helt klar helst se os spille 2 angribere i 90 min og skifte Tammy med Oliver i løbet af 2. halvleg. samtiddigt så jeg gerne Timo ligger på kanten af offside mod venstre hele kampen, og spare kræfterne til de dybe løb, jeg ville egentlig gerne se ham som en ren offensiv spiller, og hans angrebsmakker i en 4-4-2, om en mere defensiv spilstation, jeg syntes i princippet ikke Timo skal røre bolden før der kan skydes til den.

Der er også potentiale for et 3 mands forsvar som det er nævnt i andre indlæg, og vi har helt klart kvaliteten til det. Personligt (holdning) mener jeg dog vi faktisk har for meget talent på kanterne til at lade Wingbacks køre op og ned, så skal vi ihverfald både have wingbacks og kanter der er klar til at skærer ind i banen. Jeg er MEGET tilhænger af et forsøg på en 4-4-2 imorgen, mod et hold der stiller i en formation der ligner en 4-4-2 selv, de er selvfølgelig mere trænet i formationen, men vi skulle meget gerne kunne klaske dem udfra sammenligningen af personalet på positionerne på hvert hold. Jeg kan dog godt se en 3 mands bagkæde potentielt kan skabe plads til både Kai og Mason i en start 11, hvilket jeg et eller andet sted syntes CFC skal stræbe efter i det lange løb, hvor jeg da vil sige at de to og CHO kan gøre en forskel de næste mange, mange år. (Jeg mangler stadig lige at kigge på præcist hvad Kai tilbyder på gode og dårlige dage, ud over en fin teknik taget hans fysik i betragtning, fysikken er naturligvis også et plus.)

Som en ekstra indskudt bemærkning er jeg sikker på at Frank nok skal nå til toppen som manager (forhåbentlig ved roret i Chelsea), men jeg kan sgu også godt forstå hvis han ikke har nogle intentioner om at vende tilbage, i den forbindelse syntes jeg at Gerrard har ret, det er en lidt træls tradition i Chelsea at fyre træneren hvis det ligner omklædningsrummet ikke støtter længere, eller hvis der er en mellem lang modgang. Omvendt har jeg aldrig haft et issue med en træner fyring tidligere i Chelsea (måske Mou 1. termin var lidt træls), men man bliver nok lidt "farvet" af at det er Frank der fyres, tror ikke der er nogle Chelsea fans der ikke har et helt "specielt forhold" til Frank, det må have udviklet sig hos alle fans i løbet af de mange år og mål han har bidraget med.
Personligt havde jeg gerne set Lampard få sæsonen ud + 10 kampe i næste sæson til at bevise hans evner, samtiddigt med jeg mener han skulle have længere snor mener jeg dog hans håndtering af topkampene var problematisk, han lignede en der blev outperformed fra start til slut taktisk, og det skulle eller kunne jeg ikke være tilfredse med, tænk på hvor mange af den slags kampe han har afgjort med bolden for fødderne (selvfølgelig ikke sammenligneligt med hans trænerevner, det ved jeg godt).
Frank har helt sikkert nogle punkter han skal forbedre ved hans trænergerning fx. mandskabspleje, flere medier skriver at han ikke har været god nok til at favne spillere der har været i udkanten af truppen, hvilket jeg også syntes man har kunnet fornemme på videoer fra træning, kamp og pressemøder. Han har dog også haft nogle klare styrker og kan vel tage æren for de første "home-grown" på holdet i rigtig, rigtig mange år, hvilket til og med er spillere der har lysende fremtid foran sig, forhåbentlig i blå. Jeg er faktisk ret sikker på at Tammy, Reece og Mason bliver i klubben så længe klubben vil have dem, jeg kunne godt se Tomori skifte til et mindre hold, eller en anden liga, han virker ikke til at have den samme følelse for Chelsea som de andre 3, og umiddelbart virker han klejn sammenlignet med andre PL CBs


Jeg beklager det meget lange skriv, jeg håber nogle af jer kan se tankerne bag, har tid til at læse det og kan komme med noget konstruktiv kritik/ros af skrivet og de forskellige punkter jeg diskutere.

Jeg har læst jeres opslag i flere måneder, og nu tænkte jeg at jeg endelig ville byde ind med mit syn på vores fantastiske klub, og den spændende fremtid der ligger forud, jeg beklager hvis mit blik på Lampard fyring kommer lidt sent :)

Det er det første indlæg jeg smider op så jeg beklager hvis jeg har gjort noget forkert ift. reglerne/etikken i gruppen! Hvis det er tilfældet må i endelig rette til/skrive til mig
Skrevet af Wise1964
@Gb (+en masse tal jeg ikke lige kan gennemskue)

Velkommen til :) spændende indlæg og gode tanker, i sandhed en flot start for dig herinde
Glæder mig til at læse mere!

Jeg synes en af dine betragtninger omkring midtbanen samtidig giver os en af de helt store udfordringer ... hvem skal starte og hvem efterlades "utilfreds" truppens sammensætning er som jeg ser det lidt skæv specielt omkring de offensive spillere, hvor det hurtigt kan give uro specielt når vi har alle klar ...

Jeg er lidt old School og har ikke set lyset i konstant at rokere og skifte formation, da det i min optik skader kontinuiteten på holdet ... Skeler man til de succesrige trænere rundt i de europæiske ligaer, så virker det til at de mest succesfulde er dem med en fast forankret spillestil som forfines over tid

Jeg håber tuchel formår at skabe den kontinuitet som vi alle higer efter .... det starter med en fast defineret spille plan

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gb11331122
Tak for det Wise64

Jeg er overordnet set enig i at for mange formationer og rotationer kan skabe de samme udfordringer som de kan løse i princippet.

Jeg tænker bare at Tuchels første mission må være at få sparket noget selvtillid ind i sin landsmand Timo, og jeg syntes, indtil videre, at man kan tyde at hans måde at spille mod et mål ikke helt har kunnet konverteres til PL, ihvertfald ikke 100%, det er dog vigtigt at sige at jeg syntes han kommer til de chancer han overordnet skal, han skal bare hæve effektiviteten, men begge faktorer kan vel altid forbedres, det mener jeg klart et tæt samarbejde med Tammy kan skabe, jeg syntes Tammy har et rigtig fint blik for spillet, og han er ikke bange for at spille en scoringsmulighed for ham større, og sende bolden videre til en holdkammerat.

Mendy.
Reece-Silve-Zouma-Chilwell
Kante
Hakim Callum
Mount
Tammy Timo

Jeg skrev oprindeligt at man skal have Kai igang, og det SKAL man, men i ovenstående formation, ser jeg en klar fordel i Mounts løbepensum, der vil kunne dække en eventuel undertalssituation på midten, som man vil møde ofte i moderne fodbold med en 4-4-2
Skrevet af Wise1964
@Gb
100% enig om Timo - man glemmer lidt i uskarpheden at han faktisk kommer frem til chancerne i alle kampe

Med hensyn til den opstilling som du beskriver, så vil jeg personligt hellere have Havertz på banen end Hakim - sidstnævnte virker til at gå mere op i hvor vigtig han er fremfor holdets resultat

Men ellers spændende - den opstilling så jeg gerne afprøvet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gb11331122
Desværre syntes jeg brugen af N´Golo udelukker brugen af Gilmour, som jeg ellers elsker at se spille, den skotske Iniesta, jeg udelukker ikke kombinationen af de to fordi de minder for meget om hinanden spille mæssigt, men jeg syntes man kan se at vores midbane generelt er lidt klejn sammenlignet med konkurrenterne, se Rodri og Fernandinho i City og samtlige midtbane spillere hos United nærmest, jeg vil tro Unitds mindste midt, Fred, har 10kg og samme antal CM. på N´Golo, uden jeg har fakta tjekket,, Henderson og Fabinho hos Liverpool og Xhaka hos Arsenal. Jeg ville ikke bytte N´Golo for nogle af dem, men en gang imellem kunne man godt ønske sig en større 6´er, eller bare noget mere fylde på midten, fysikken har N´Golo jo, men han kommer til kort i nogle dueller, naturligt taget højde og vægt i betragtning, jeg syntes Jorginho er for tynd også, der er ikke nok masse til at gå til modstanderen, men jeg må også indrømme at jeg simpelthen bare ikke er fan af Jorginho, jeg syntes han er ringe defensivt, og jeg syntes ikke han giver sig nok i duellerne, han går fx. ind som N´Golo, der ikke tænker to gange over at gå ind i tacklingerne. Kovacic syntes jeg er en fabelagtig stpiller offensivt, og jeg syntes han har lagt meget på sin defensive iciplin i hans tid i klubben, meeeeeeen jeg syntes igen vi kommer lidt tilbage til den oprindelige pointe, jeg syntes sgu vores midtbane er for klejn, hverken N´Golo eller Kova går bare lige op og vinder et hovedstød mod spillere Som Mctominay (ved ikke hvordan det staves, ham CM fra United)
Skrevet af Wise1964
@Gb
Morgenmad ;) ... svar kommer senere
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gb11331122
Jeg kan godt være enig omkring Hakim, engang imellem bliver det lidt for meget hænderne inde i ærmerne og så skal strømperne også sidde helt rigtig og så skal det "umulige" indlæg prøves liiiidt for tit.

En enkelt kommentar til Hakims præstationer syntes jeg dog er at han ikke skal spille med en klejn angriber, han skal have en angriber som Tammy eller Oliver, så han kan ramme dem i panden med hans fantastiske indlæg, jeg syntes at spille med ham og Timo samtiddigt (uden en større angriber) er spildt af talent og kræfter der kunne bruges bedre i træning eller andre kampe.

Jeg kunne godt se Mount ude på kanten istedet for, og så Kai på 10´eren, men syntes Havertz har diskvalificeret sig som en mulighed på kanten i lidt tid, der syntes jeg ikke han imponerede mig. På flere punkter er han en spøjs fodboldspiller, han har store bevægelser, mange ville mene han er alt for stor og tynd til at spille den position som han helst vil spille, lige bag angriberen, men jeg syntes han har en fed tolkning af hvordan en Offensiv midt spilles, med han går ind i luft duellerne fra målsparkene for at heade dem op mod vores angriber. Det er også en af de ting der skal indøves ham og Time imellem, så Timo kan gå ind bag ham, og være klar på 2. bolden, efter Kai header den videre, endnu en af de ting der kun kommer af at bruger timer på træningsbanen sammen, endnu en grund til jeg syntes fyringen af Frank er lidt dum. Personligt mener jeg ikke man har meget forstand på mekanismerne i fodbold, hvis man tror man kan hente 4-5 spillere ind til start 11´eren og spille godt inden for 10 måneder, der er uendelig mange eksempler, især fra oprykkere til PL, hvor man køber 11 GODE spillere, og så spiller de som en sæk kartofler, fordi de ikke kender hinanden, Chelsea står i samme situation, vi er bare begunstiget af en større bredde og også dygtigere spillere man har købt ind selvfølgelig, men for mig ændre det ikke noget hvor dygtige de er, man bliver nød til at lade træningerne arbejde for en og bare bruge timer sammen med hinanden og bolden, for at lære hinandens temprement og bold omgang at kende. Og med det falder jeg lidt tilbage til det første jeg faktisk godt ville skrive - at jeg syntes fyringen af Frank er hård - meget hård, og så syntes jeg ogs¨fyringen er et lille tegn på der går lidt politik i den, fordi du ikke skal være fodbold fanatiker for at regne ud at mennesker lige skal lære hinanden at kende inden de kan spille godt, jeg syntes måske lidt (over analysering kan forekomme) at det er et tegn på mangel af fodbold og ikke mindst menneske kendskab, og det kan jeg sgu godt blive lidt nervøs over, men igenb - det er set før i vores klub, det er nok bare fordi det er Frank der får smækket døren i hovedet at der bliver tænkt over det en ekstra gang.
Skrevet af Gb11331122
Det er forresten sjovt med kritikken af Timo, vi og mange andre er alle enige om at han kommer til chancerne, at putte dem i nettet er et spørgsmål om held, selvtillid og medvind på cykelstien. Jeg har 200% svære ved at se hvad Kai kan tilføje af kvalitet til holdet både nu og her og i længden, jeg syntes han har en tendens til at falde en smule ud af kampene, og så har han tilmed svært ved at kæmpe sig tilbage på intensiteten når han falder af på den, hvilket gør han nogen gange ligner en tourist på banen i 70 min.. Da man hentede ham var jeg den første til at påråbe "her kommer den nye Lampard", "Lampard er og bliver den perfekte læremester for en spiller der i bevægelsesmønstrene minder rigtig meget om ham selv, en midt med en god pasningsfod og glad for at komme ind på forreste stolpe på indlæggene", jeg syntes godt nok det er skræmmende at Lampard ikke har formået at få mere ud af Havertz end hvad tilfældet er, jeg troede oprigtigt at man kunne se en dag ét forbedring af hans spil da han ankom fordi Lampard, på papiret, nærmest er den perfekte træner til ham, tilmed virker Kai meget afdæmpet ligesom Frank også er. Jeg håber det har været sprogbarrieren der foresagede at Lampard ikke fik Kai helt op at køre, jeg håber mere tysk i hverdagen kan gøre en forskel for Kai især, men også Timo, hvis man sætter sig og ser video af træningen høre man en del tysk, og jeg har ikke set Timo smile til en træning før, kan self. også være PR. for ny træner.

Hvad angår en 4 mands midt og hvem der skal udelades, så vil der altid være tabere, jeg syntes det er trænerens job at kunne forvalte det og sørge for at holde alle sultne. Personligt mener jeg slet ikke Christian Pulisic rammer niveauet den her sæson, han er klart en af dem som jeg lige nu ville springe over hvis jeg skulle stille utopi 11´eren, syntes han ser uengageret ud, og kæmper ikke halvt så meget som nogle af hans konkurrenter, selv CHO har forbedret sig meget på det her punkt og er blevet rimelig habil til sine defensive forpligtelser. Jeg sidder dog med en stor håb og tro på at Tuchel kan hjælpe Christian til at komme op i gear igen. Sæsonens helt store lyspunkt på kanten indtil videre er Callum, det er fantastisk at se ham udfolde sig, og ikke mindst se ham ligge skaden længere og længere bag ham, han har en fantastisk omgang med bolden, og han ligger også nogle rigtig fine indlæg, jeg er stadig usikker på om CHO er bedst i højre eller venstre side, det handler vel om han selv skal gå ind og forsøge at få den i nettet (venstre side) eller ligge op til angriberen (højre side). Jeg vil sige at jeg for 3 uger siden havde sagt han skulle ligge i venstre uden tøven, men jeg må sige jeg er i tvivl nu, hvor han kan gøre mest ondt på modstanderen, men ondt kan han gøre dem, hvad mener i? CHO på højre eller venstre side?
Skrevet af Osgood
@ GB11331122
Spændende indlæg.
Du må godt gøre afsnittene lidt mindre !
Så er det lidt mere overueligt at læse !
Skrevet af Osgood
Dagens modstander, Burnley, er meget lig med Wolves i spillestil.
Forskellen lige her og nu er, at Burnley har vundet de sidste to kampe, ude mod Liverpool og hjemme mod Aston Villa.
Resultater der bør give respekt.

Burnley spiller sandsynligt 4-4-2, hvor mange andre spiller 4-3-3.
Så giver det god mening med 3-4-3.
Hvis det så er med enten James eller Chilwell på wingback,
så kan det ændres til 4-3-3 undervejs.

Det kan selvfølgelig se lidt defensiv ud, hvis er kun er 4 rigtige offensiv spillere på banen.
United har i deres gode periode brugt Fernandes, Rashford, Martial og Cavani eller Greenwood som de offenive.
Og ingen af dem hjælper defensivt.
Hudson-Odoi, Havertz, Ziyech, Pulisic, Werner, Abraham og Giroud, er heller ikke særligt gode til at erobre bolden.
De laver ofte dumme frispark.

Utrolig så mange der er utilfredse med Kovacic.
Måske en af de bedste sidste sæson.
Skrevet af Gb11331122
Ja @Osgood, jeg må øve mig på nogle kortere beskeder ;)
Skrevet af Vince71
@Gb

Velkommen til! og du starter ud med nogle rigtig gode indlæg. De er lidt lange, men indholdet fejler absolut intet. Altid dejligt med nye Chelsea brugere :)
Skrevet af Wise1964
@Gb

Havertz har potentialet til at blive en af de helt store og jeg tror han slår igennem for alvor når vi kommer ind i mere normale tilstande omkring sæsonen (altså næste sæson forhåbentlig). En af de helt store udfordringer for Havertz og hans crowd appeal er hans noget uortodokse stil som er så atypisk for en spiller med så store tekniske egenskaber. Havertz ligner ofte Bambi på glatis, specielt når hans medspillere IKKE forstår hans højt anlagte spil og afleveringer - jeg har lagt mærke til at en del af hans boldtab kommer når han laver de hurtige indforståede afleveringer, hvor eks. Dave/Kova/Tammy ikke spil intelligensmæssigt er på samme niveau (de har så meget andre de tilbyder/tilfører), i de situationer kommer Havertz ofte til at se "dum" ud.

Og så gør det ikke tingene bedre at en lang række fans går fra 0 til 100 på shitliste barometret når de skal bedømme en ny spiller - det + den engelske tabloid presse kan sætte selv den stærkeste under max. pres.

Jeg synes Havertz er en fantastisk spiller og de tyske venner jeg har mener han har mulighed for at nå den allerøverste hylde, hvis man får ham tilpasset godt nok og indordner noget spil efter ham ... de er faktisk mere forbeholdne overfor Werner - hvilket kan skyldes hans RBL tilknytning.

Men spændende bliver det om Tuchel kan forløse dem begge

(ps. fin længde på indlæggene - når der er substans er længden ganske spiselig, så fortsæt endelig)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gb11331122
Jeg kan godt følge dig i at Burnleys typiske formation 4-4-2 ligger op til en kontra formation af 3-4-3.

Jeg syntes dog at det her er en oplagt chance til at afprøve 2 deciderede forwards, med samme formation som Burnley skal vi kunne vinde på kvaliteten på de enkelte positioner overfor Burnley spillernes kvaliteter, som vi skal og kan overmatche på alle pladser. Jeg syntes det er en god chance for at afprøve 4-4-2 fordi vi netop mod Burnley, i mindre grad, risikere at lande i situationer hvor vi står i undertal på midten. Jeg syntes det er lidt vildt at man køber Timo uden overhovedet at afprøve ham i samme rolle som han spillede i RBL, med en større target-man omkring ham, hvor han i Tyskland viste sig ufattelig giftig, netop med en (lidt ala) target-man tæt ved sig til at tage luftduellerne.

Jeg syntes Kova er en fantastisk fodbold spiller, både defensivt og offensivt MEN jeg syntes simpelthen at ham og N´Golo bliver overmatchet i nogle situationer, især sidst i kampe, hvor der bliver spillet høje bold ind mod kanten af vores felt, hvor de skal støtte forsvaret, der har de simpelthen ikke fysikken (højden) til at kunne afvise gang på gang på gang, og det ser jeg som værende rimeligt alamerende, fordi jeg syntes det lidt er en tendens for os når vi skal forsvare et resultat hjem. Sammenlignet med en ægte legende, Essien har hverken N´Golo eller Kova desværre styrken i luften. N´Golo er selvfølgelig en no brainer en af verdens bedste midtbane spillere, jeg mener bare at HVIS man skal påpege en svaghed hos ham, så ligger den der, i luftspillet, hvilket kan blive afgørende når et resultat skal hives hjem, og der har vi desværre ikke en anden CM til at komplimentere N´Golo og det syntes jeg er en skam.

Det blev endu en lang besked, jeg beklager ;)
Skrevet af Vince71
@Gb
CHO på højre eller venstre side?

Jeg har det lidt på samme måde som dig. Jeg synes man får 2 forskellige spiller alt efter hvor du bruger ham. Venstre side kører han ganske tydeligt mere ind i banen og prøver at kreere chancer til sig selv. Hvorimod højre side, kører han meget langs kanten og prøver at lave indlæg, hvilket han gør ret godt. Giroud var et par cm fra at prikke en bold i mål i Wolves kampen. Semedo må næsten have haft sin sværeste kamp denne sæson, for Callum var en konstant trussel derude og gjorde hvad han havde lyst til. Han har været en rigtig god back for Wolves og er hurtig, men Cho fik det alligevel ofte til at se let ud.

Så svaret må vel næsten være at det kommer an på modstanderen og hvad man vil have ud af ham?
annonce
0