Snak

Mere indhold efter annoncen
Men gør det, det til en bedre beslutning?
Nej, men det var heller ikke dét, vi snakkede om. Du var i gang med at svine Mou til, men det er ikke Mourinho, der tager de endelige beslutninger i disse situationer. Ergo er ledelsen bag ham, og er enige med ham.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Ja, for jeg udleder at det Mourinho der er hovedårsagen til at de er blevet suspenderet. Det falder jo tilbage på ham.
Men det sætter så heller ikke klubben Chelsea i et bedre lys. Medmindre du kan fortælle mig en god grund til at de er blevet suspenderet, men det er ikke min opfattelse, så ville du vel have afsløret dem for mig for længe siden.
Jeg er ikke inde i sagen, internt, så jeg skal ikke kloge mig på, om der er andet, der kan ligge til grund for, at de blev suspenderet.

At Mourinho har startet det, er én ting, men når klubben så støtter det, så ret dog kritikken mod klubben. Men som du tidligere har erkendt, så var dit agenda at hakke på Mou, men det er noget sølle, synes jeg. Men whatever tickles your fancy.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Til gengæld er der en god grund til at det er Mourinho der kommer i fokus i stedet for Eva Carneiro.
Ja. Mourinho tager jo altid rampelyset fra de andre. Sådan en plattenslager!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Der er vist ikke mere at koge suppe på.
Det skal du ikke være for sikker på, Tjasper.

http://weaintgotnohistor…res-chelsea

Det ser ud til, at sagen kan holde ved i et stykke tid endnu, og som altid er der også en gruppe af rygradsløse Chelsea-fans, der har hovedet så langt oppe i røven på Mou, at de nærmest mener, at det er Evas pligt at acceptere at få en hundebæ smidt i nakken af sin chef, helt uden at reagere på det, og at det egentlig er lidt illoyalt, at hun ikke straks guffer den i sig og siger tak for frokost.

Hvis chefen har en dårlig dag og virkeligt trænger, så skal man jo bare smide bukserne og tænke på gud, konge og fædreland.
Jeg håber ikke, at du referer til mig, BS, for så er jeg godt nok blevet misforstået.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Overhovedet ikke, Hackney. Men prøv at skimme igennem kommentarerne i WAGNH-tråden. Du kan nok gætte hvilke af kommentarerne, der får mig til at ryste på hovedet.
annonce