Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
Forstår ikke hvorfor han ikke bare gør det der virker. 4-3-3 med Anelka og Malouda på kanterne med Drogba på toppen. Så Må Torres vise at han kan slå Drogba af. Hvis Anelka kan spille kant, så kan Torres vel også. Tror også Mølby har en god pointe der, hvis vi fortsætter med det her system så foretrækker jeg Anelka og Kalou på toppen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Det er langt fra første gang han har virket lammet. Han virker alt for opsat på, at hans første udkast skal fungere. Der burde være blevet gjort noget i pausen eller senest i forbindelse med Fabio/Rafaels skadestuderi.
-
Skrevet af Kemosabe
"At skifte Drogba og Bosingwa ud, vores to bedste i kampen?"

Eeeh?

Bedste i kampen ligefrem?

Drogba spillede en underlig, underlig omgang fodbold. Han forsøger konstant at ordne det hele på egen hånd, og man bliver bare lidt træt af at se de der håbløse forsøg på at løbe igennem hele modstandernes hold.

Spil bolden, Didier. Ham fyren med nummer 9, er iøvrigt på vores hold, selvom han ikke kan lave mål.

Anelka gjorde det iøvrigt virkelig godt, da han kom ind. Meget bevægelig og med langt mere kvalitet i førsteberøringerne. Det hjalp selvfølgelig også, at Man Udt var lidt møre til sidst.
Skrevet af Forza Zola
Jeg må tilstå at al den snak om Uniteds sejr var fortjent er noget vrøvl. De scorer jo bare på en af deres to chancer hvor vi brænder nok til at vinde kampen. Der er vel mere tale om at den kloge narrede den mindre kloge når vi ser på den taktik og holdopstilling der var sat op til kampen. Ferguson ved jo godt at hvis han stiller 10 mand bagved bolden mod et hold som vores at vi ikke har spillerne til at løse opgaven, da vi har en midtbane uden fantasi og et angreb som aldrig har fungeret sammen før. Omvendt vælger CA at bruge selvsamme taktik fra 1. Halveg hvor vi mødte United sidst hvilket for mig er totalt uforstående. Hvorfor ikke gå ud med et vildt arbejdsraseri og lægge et højt tryk på dem fra start af hvilket vi lykkedes rigtig godt med i 2. Halveg mod dem sidst?

Kæmpe skandale at vi ikke får det straffespark jo. Ved snart ikke hvad der skal til for at vi får et i CL. Barcelona, Inter både ude-hjemme og nu igen idag.

Nu er det opad bakke, men chancen er der stadigvæk, men det kræver en Anelka i startopstillingen efter min bedste overbevisning.

Synes Iøvrigt at dispositionen med at tage Bos ud og Mikel ind var meget mystisk. Det er jo en decideret defensiv udskiftning på et tidspunkt hvor vi er igang med at jagte en udligning.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Selvfølgelig er det en skandale vi ikke får straffesparket, men jeg magter bare ikke bruge energien på at være sur over den slags længere.
-
Skrevet af Kemosabe
Et eventuelt straffespark havde heller ikke ændret radikalt på udgangspunktet for returkampen. Med 1-1 skulle vi stadig frem og lave mål i returen. Nu er vi selvfølgelig pisket til at vinde kampen, hvilket selvfølgelig bliver en svær opgave, men ikke helt igennem umuligt.
Skrevet af Forza Zola
Nej det havde ikke ændret det helt vilde og måske det ligefrem kan være en fordel for os eftersom spillerne nu er velvidende at kun en sejr tæller.
come on Chelsea
Skrevet af maarkap
Jeg nåede ikke at følge meget med i kampen, da jeg havde travlt med at råbe "Dø Jan Mølby, DØ!!!", efter skærmen. Hvor er den mand dog pinlig som kommentater.

Men det jeg fangede:
Lort at spille med 4-4-2 (igen igen)
Bosingwa = Rommedahl
MANGE fejlafleveringer (igen igen)

Dog spillede United ikke champagne bold, vi spillede bare dårligere.

Desuden er det blevet trivielt at brokke sig over manglende straffespark. Vi snakker fra nu af ikke om det mere, det er bare en uskreven lov at vi ikke kan få det, i CHL knock out fasen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Coppell
Tak for kampen. Og ja selvfølgelig skulle dommeren have dømt straffe til Ramires, men det kan vel gå lige op med dommerindsatsen i ligakampen på Broen.

Nogen god kamp var det ikke, fra nogen af holdene, og den kunne sagtens være endt uafgjort. Men jeg er enig i, at Ancelotti taktisk læser kampen forkert og bør reagere hurtigere - som det i øvrigt skete i ligakampen.

Men manden er også i en svær situation, når nu Drogba og Torres er historisk uskarpe. Han burde nok sætte dem begge af. Men dels ville han blive slagtet, hvis dét gik galt. Og dels skal han jo for f... have Torres i gang, og det sker kun ved at spille ham.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af maarkap
Hvis vi endelig skal spille med to på toppen, så håber jeg sgu næsten det bliver Kalou - Anelka, i stedet for de to "stjerner".

Men tak for kampen!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af krolletop
Bosingwa var piv elendig og han koster målet . Torres var endnu dårligere . 70 % rabat på manden
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af MILANMILAN
70 % rabat på manden


Så er det nu, Milan.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Contractor
Vi kan prøve at bytte ham med Hulk der udover at have et fedt navn, rent faktisk ligner en der gider spille fodbold.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af stofferc
Givanildo Vieira de Souza er da ikke et specielt fedt navn.

EDIT: Vi har i øvrigt fået et enkelt straffespark i knockout-fasen, da vi mødte Liverpool for tre år siden.
-
Skrevet af Liverdrengen
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af Forza Zola
http://www.timesoccer.co…lights.html

gode highlights fra kampen igår.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
@Kemosabe

"Spil bolden, Didier. Ham fyren med nummer 9, er iøvrigt på vores hold, selvom han ikke kan lave mål."

Aaahh.. den passer vidst bedre på ham med netop nummer 9.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Houie
Synes desværre den passer på dem begge to. De spiller begge som to individer, der er intet samspil mellem dem, de har begge to øje for kun målet. Hvorimod man flere gange kunne se hvordan Rooney, desværre, og Hernandez havde mere blik for det fælles spil .. :\
Skrevet af stofferc
Chelsea are expected to line up in the following 4-4-2 formation:
1 Petr Cech
19 Paulo Ferreira
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
3 Ashley Cole
7 Ramires
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard (c)
15 Florent Malouda
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
Subs: 22 Ross Turnbull, 33 Alex, 18 Yury Zhirkov, 5 Michael Essien, 10 Yossi Benayoun, 21 Salomon Kalou, 9 Fernando Torres.

Altså hvil til både JT (helt ude) og Essien (på bænken).

Det er sådan en kamp der bør være en formsag, men set på vores sæson kan alt jo ske. Luiz sammen med Ivanovic i forsvaret kan være et spørsmålstegn, og Ferreira vil jo som altid være det.
-
Skrevet af Forza Zola
Ærgeligt at Kalou ikke får chancen på venstre fløjen synes jeg i en 4-3-3. Havde ellers håbet på at Torres skulle starte her, da man isåfald kunne håbe på at han fik gang i scoringerne.
come on Chelsea
annonce
0