Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MVM
Kom nu lidt.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Havertz er gået kold, Werner et skidt indhop, Chilwell er gået kold og Jorginho er helt væk
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Den er lidt hård, Robert. Kai burde have scoret, Chili burde have scoret. Rudiger kunne vist også godt have scoret.

Det er én ting, når vi bare fedtspiller gennem en hel kamp, men det synes jeg egentlig ikke, vi har gjort i dag. Mulighederne var der, men hvis spillerne ikke formår at sparke bolden i nettet, så er det jo svært.
Skrevet af Wise1964
AC har satme været god igen idag
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Glimrende raid af AC, men en ringe aflevering igen
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af RobertTheRobber
Leeds burde også have scoret et par stykker, havde Mendy ikke hævet fantomredninger ud af ingenting.

Vi har nok engang spillet umådeligt ringe. I starten var der en gameplan, endda en offensiv en for første gang. Efter en halv time skiftede vi tilbage til 5-3-2 og som kampen skred frem, har vi bare gravet os mere og mere ned.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Cfever
Første 20-25 minutter var opløftende. Resten har været det modsatte
We know what we are
Skrevet af RobertTheRobber
Pinlig indsats. Jeg græmmer mig.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Vi spiller vel en god time, hvor vi er alt dominerende og derefter går kadencen ned desværre. At vi spiller en elendig kamp er jeg ikke enig i
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Godt nok skidt kamp. Det er den evige uskarphed der plager.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Gelmore
Men kære Gelly, kan du ikke se at det er en anelse morsomt, hvordan din holdning er skiftet? Når spillerne ikke præsterede før, var det Lampards skyld. Når de ikke gør det nu, er det noget mentalt. Jeg siger ikke, at du nødvendigvis ikke har ret, det er bare lidt sjovt.


Jeg kan sagtens se det fra dit synsvinkel.

Det var da heller ikke Lampards skyld med dem alle sammen.

Men generelt var der noget galt. Hele forsvaret havde jo kun sporadiske perioder. Rüdiger og AC spillede ikke godt under ham. Der var alt for mange personlige fejl.

Alt det har vi ikke set indtil videre under TT - Så et eller andet er der jo sket under Lampard.

Werner blev brugt for meget til Venstre. Men hans spil er ikke blevet bedre under TT.

Ziyechs attitude da han blev skiftet ud i dag siger alt om hans tid i England.

Og nej under TT har det heller ikke været godt nok i visse kampe. Det er skuffende man ikke viser mere mod et Leeds forsvar der har lukket 48 mål ind i 28 kampe.


Skrevet af Gudjohnsen
Ikke at jeg tror vi havde scoret hvis vi havde fået et par minutter mere. Men de var da godt nok nærige med ekstra spilletid i dag.

Ikke noget specielt opløftende kamp. Vi prøvede, men det blev aldrig rigtig til det store - på nær Havertz chance. Første minutter med indlæg fra Pulisic var også interessant. Men da vi går ned til et femmandsforsvar igen, så mistede offensiven alt.
Skrevet af Wise1964
Skal vi ikke lige huske på at banen lignede en dansk superliga bane = gennemført elendig, hvilket også ødelægger rytmen i kampe som disse ... Kante var max udfordret af det

Men man kan da se man træner op-ned-op øvelser med Tuchel ... Jorginho er bare en ligegyldig yoyo i kampene
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Robert

Ja vi kom frem til nogle ting i starten, men skiftede Tuchel ikke netop tilbage fordi at Leeds var "all over us" og kom frem til gode ting. De første 20 min virkede forsvaret rimelig shaky og usikkert, hvorefter der vist blev skiftet? Det var i hvert fald sådan jeg så det.
Skrevet af Black Spider
Robert, jeg er enig i, at den mere konservative retning som Tuchel valgte ikke hjalp det store, men jeg vil omvendt meget gerne give point for specielt første halvleg.

Som jeg ser det, så var det egentlig ikke, at vi ikke ville mere i anden halvleg, men Tuchel lavede bare ikke de rigtige udskiftninger. Ziyech blev på for længe uden at blive gjort effektiv. Pulisic var lidt for bredt placeret og kom aldrig rigtig ind i området, hvor han kunne blive farlig, og han havde heller ikke den rigtige hjælp. Kai var god den første time, men han gik død og blev ikke skiftet ud. I stedet blev Mount taget ud, hvilket åbenlyst bare er dumt.

Og CHO har samme problem som Ziyech, når han spiller i den indvendige angriber-rolle. Vinklerne passer ikke rigtigt til ham og hans blik for spillet fungerer meget bedre ude fra kanten.

På midtbanen gik det okay meget af tiden, men hvor Kante gør stort set alle hold bedre, så har jeg svært ved at se Jorgi som andet end en anstændig men begrænset spiller, der ikke altid trækker ned på et hold, men som omvendt heller ikke så tit løfter folk omkring sig.

Og nå ja, Chilwell. Fin som fuldback, men det er simpelthen ikke godt for ham at være wingback. Han kommer til at blive placeret i flere offensive situationer end hans kompetencer berettiger. Som klassisk back kan han fokusere på primært at være defensiv og så overlappe og slå et indlæg. Det gør han glimrende. Men som wingback tilter balancen mellem offensive og defensive aktioner den forkerte retning.
Skrevet af Wise1964
xG ... 0,49 / 0,99
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Osgood
Det lignede en kamp under Lampard.
Ingen struktur.
Manglende skarphed på sidste tredjedel.
Vores offensive folk er alt for uskarpe.
Hudson-Odoi vil jo trille den ind.
Vi er ikke klar til 4-2-3-1.
Vi spillede aldrig med fem i forsvaret i dag.
Vi sluttede af med 3-4-3.
Skrevet af Gelmore
Generelt en dårlig 2. halvleg i dag. Jeg forstår ikke nogle af de udskiftninger der blev foretaget i dag.

Men skiftede man ikke CHO med Puli i stedet for James.

Så kunne man tage Kova ind med 10 minutter igen i stedet for Mount. Nu ved jeg godt Jorginho & Mount har karantæne på Onsdag.
Skrevet af Dr. Def
Gennemført ringe offensiv indsats
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Vi spillede aldrig med fem i forsvaret i dag.

Det gjorde vi nu det meste af dagen, selv om det ikke lignede det. Pulisic var wingback, men vi arbejdede med en sjov hybrid-udgave at en 4-back i den første halve time, hvor Chilwell stod noget dybere og Azpi skubbede over som højre back mens Pulisic var fremme. Men Pulisic var hele tiden ude på kanten og når vi blev presset bagud, så faldt han tilbage i en 5-kæde.

Og til sidst blev han jo erstattet af James.

I det meste af anden halvleg vil jeg påstå, at vi mere eller mindre spillede vores normale Tuchel-taktik, 3-4-3, bare med Pulisic i stedet for CHO som højre wingback og med to ud af tre i offensivkæden uden tilstrækkelig intensitet.

Og så sendte Tuchel CHO ind som indvendig tier i stedet for fløj. Jeg ved ikke, om han er super god til den rolle i træningerne, men min vurdering er, at det bliver svært at få CHO til at præstere godt i den rolle.

Det lignede en kamp under Lampard.
Ingen struktur.

Der var nu masser af struktur under Lampard, men den var ikke rigid som under Sarri og Conte. Det var ikke millimeterpræcist rute-tyranni, og det var så både en fordel og en ulempe.
annonce
0