Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(330959212403)
K-ching
Hvad er spørgsmålet? Nå kan se at Wise heller ikke kunne finde det.
Apropos Havertz så fik han målt en topfart på 35.02 km/h i sidste sæson. Til sammenligning har Alphonso Davies opnået en topfart på 35.04 km/h i denne sæson. At kalde Havertz langsom er måske lige i overkanten. Men jeg ved selvfølgelig ikke om stregen bliver trukket fra 35.03.
Skrevet af K-Ching
Spørgsmålet er jo selvfølgelig om I ikke også keder jer? Som fan vil man gerne have nogle mål og kreativitet. Jeg havde ikke været bekymret hvis de skabte chancer på samlebånd, men de skaber næsten ingenting.

Ja, jeg har fulgt Havertz i nogle år, og jeg ved også han er ganske hurtig hvis det er en sprint over en længere distance. Problemet er, at han, grundet sin størrelse, ikke er vender og drejer så hurtigt. På netop den position er der ikke meget plads, så du skal være kvik på fødderne, for der er ikke meget bagrum at spille på.
What you see is what you get.
Skrevet af Lynge brobys hyper
Det er jo klart, at han ikke vender lige så hurtigt som Mount og Pulisc fx. Men han vender alligevel stadig relativt hurtigt. Og jeg vil ikke sige, at jeg keder mig, når jeg ser Chelsea. Bare fordi de ikke spiller på omstillinger, og lange bolde, som resten af PL. De skaber også mange chancer, men mangler bare, at eksekvere dem. Det største problem vi havde var forsvar under Lampard, men det problem er ikke en realitet mere. Hvis Pulisic, Ziyech, Havertz, og Timo bare er en tand mere kyniske, så bliver mål problemet heller ikke problem.
Barcelona Brøndby Fiorentina Ajax
Skrevet af Black Spider
Spørgsmålet er jo selvfølgelig om I ikke også keder jer?

Jeg vil ikke udtale mig for de andre herinde, men jo, selvfølgelig keder jeg mig. Vores primære fokus er at være sikre bagude og vores primære måde at opnå det på er en taktik som dækker af for de fleste af svaghederne hos specielt Jorginho og Azpilicueta, på bekostning af rigtigt mange andre spillere.

Det er ikke blot lidt kedeligt at se på, i forhold til den konstante mangel på erkendelse i forhold til sidste tredjedel, men det gør også lidt ondt at se på den ressourceanvendelse. Det gør ondt, at de spillere, der har potentialet til at løfte holdet, skal gøres dårligere for at give plads til relativt middelmådige spillere, der ikke på sigt kan løfte holdet længere end lige akkurat i top 4 hvis de andre har en dårlig sæson.
Skrevet af Black Spider
Hvis Pulisic, Ziyech, Havertz, og Timo bare er en tand mere kyniske, så bliver mål problemet heller ikke problem.

Problemet er jo langt hen ad vejen, at vi kun har balance mellem offensiv og defensiv hvis vores spillere kan klare samme rollefordeling som fx Liverpool havde, tilbage i starten af deres dominans.

Det er lidt kedeligt at gentage snakken om 5-5, men det er måden at skabe balance på. Klopp havde 2 midterforsvarere og 3 meget defensivt begavede midtbanespillere. Vi har 3 midterforsvarere 2 midtbanespillere, hvor måske 1 og måske 0 ville have de defensive evner til at være med på Klopps hold.

Offensivt har vi en 9´er, to indvendige 10´ere, og afhængigt af situationen to wingbacks. Liverpool har noget tilsvarende. Men deres wingbacks er faktisk gode til at være wingbacks, dvs de kan både angribe og forsvare. Alonso og CHO kan angribe fra wingback, men forsvarer sløjt. James og Chilwell kan forsvare på wingback, men er meget dårlige i det offensive aspekt.

Og Liverpool har lidt af en vidunder-trio i Firmino, Salah, Mane. Nok fart til at være sindssygt på omstillinger, alle tre er normalt anstændige foran mål, og der er nok kreativitet i dem til, at en af dem kan bryde kæderne og skabe en chance for en af de andre. Hvilken målfarlig vidunder-trio har vi, der faktisk kan matche?

Altså er vi på vej i en strategisk blindgyde, hvor vi suboptimerer med en taktik, som vi umiddelbart ikke har de store chancer for at have ressourcerne til at kunne anvende på et niveau, hvor den kan nå toppen. Det vi så kan i stedet for, er at lukke af, holde rent bur, og så håbe på at være heldige. Og nogle gange virker det, og nogle gange virker det slet ikke.

Ja, hvis bare Timo og Havertz kunne score mål på samlebånd og være sindssygt effektive på chancerne, så ville vores taktik se meget bedre ud. Ziyech som kynisk målscorer, den er lidt usandsynlig. Pulisic kunne nok godt udvikle sig i den retning, i det 14 dage i løbet af et år hvor han formår at ramme topform. CHO er ikke en aggressiv målscorer og det ligner ikke, at han bliver det lige med det allerførste. Ditto Mount.
Skrevet af K-Ching
Det største problem for Chelsea er jo, at de næsten ikke skaber chancer. Dertil har de scoret nogle mål på straffe og et par dødbolde. Det er ganske skuffende når man har spillere som Havertz, Werner, Pulisic, Mount, CHO og Ziyech. Det er spillere som SKAL skabe mere. Tuchel udtalte jo, at man skulle spille således, at Werner blev sat mere i scene. Det går simpelthen for langsomt, når man har erobret bolden. Tuchel bliver nødt til at justere på det, men har dog haft en del hårde kampe mod A.Madrid, Liverpool, Everton, United osv.
Efter min mening skal flere af de offensive spille på samme tid. I moderne bold skal man have spillere, som kan sætte en mand og skabe plads til de andre. Hvis man er rigtig grov, er det vel kun CHO og Pulisic der kan sætte en mand. Ja, Werner kan tage et langt træk og løbe, Mount har et hurtigt fodskifte, men er ikke en decideret dribler og Ziyech på samme måde. Man mangler kvalitet på fløjen, som i meget små rum kan drible 2-3 mand.
What you see is what you get.
Skrevet af maarkap
Fin analyse. Hvis man altså overhovedet spillede med fløje..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Tuchel udtalte jo, at man skulle spille således, at Werner blev sat mere i scene. Det går simpelthen for langsomt, når man har erobret bolden.

Der er nogle gange et tempo-problem, hvor et par af spillerne lige skal varme bolden et par sekunder for meget og så derefter slår en lidt for blød bold videre. Og selv om bolden så er præcis, så hjælper det simpelthen ikke, hvis det har taget 5-6 sekunder fra mellemstationen har modtaget bolden til den næste mand i kæden har modtaget.

Dertil er det jo også rimeligt nemt at regne ud, hvem der er de farlige i situation. Skal man bekymre sig super meget om Jorginho med en afslutning fra distancen? Nej. Samme med Kovacic, Kante, Chilwell. James kan godt skyde, men super farlig er han ikke. Som jeg ser det, så gør manglen på reelle trusler livet lidt nemmere for modstandernes forsvar.

Efter min mening skal flere af de offensive spille på samme tid. I moderne bold skal man have spillere, som kan sætte en mand og skabe plads til de andre.

Jeg er enig i konklusionen, men analysen er lidt forsimplet, IMO. Det er ikke pinedød nødvendigt at drible sig igennem kæderne. Det er et fint værktøj. Men det fungerer også, hvis spillerne laver de rigtige løb uden bold og spilleren med bolden så formår at få sendt bolden videre i tempo.

Og i forhold til at sætte en mand, så er der en del måder at gøre det på, og det afhænger jo også lidt af hvor på banen, man forsøger det, og hvem man forsøger det imod. CHO og Pulisic er umiddelbart de bedste til at komme forbi en fuldback, men Timo er jo fint i stand til at sætte et halvt hold, hvis han bliver spillet i dybden. Kai er i stand til at vende og glide af. Mount er tilsvarende ekstremt god til den øvelse. Og på midtbanen er både Kante og i særdeleshed Kovacic meget gode til at bryde igennem et pres og skabe en omstilling. Problemet er så, om de kan skille sig fornuftigt af med bolden efterfølgende, og den del halter stadigvæk lidt.
Skrevet af Wise1964
Der er nogle gange et tempo-problem, hvor et par af spillerne lige skal varme bolden et par sekunder for meget og så derefter slår en lidt for blød bold videre. Og selv om bolden så er præcis, så hjælper det simpelthen ikke, hvis det har taget 5-6 sekunder fra mellemstationen har modtaget bolden til den næste mand i kæden har modtaget.


Den her er ramt lige i røven og er den primære årsag til vores tandløse offensiv ... vi gør alt det forkerte i forhold til at udnytte vores spilleres fart
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Odds 3.25 på uafgjort. Det virker som gaveodds når vi som forventet stiller med 5 forsvarsspillere og to seksere mod spanske Burnley.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af MVM
Mendy

Azpi - Zouma - Rudi

Reece - Kante - Kova - Alonso

Ziyech - Werner

Havertz

Ingen AC. Lidt mærkeligt? Zouma er jeg ikke tryg ved i midten, specielt ikke sammen med Rudi. Ziyech er jeg også lidt overrasket over. Håber Tuchel har set noget
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Black Spider
Og den frontkæde med Ziyech, Kai og Timo... Men okay, måske forærer Atletico os en friløber ligesom sidste gang, eller måske giver de endda et straffespark væk.

Skrevet af thomasdisco
Meget overraskende at AC ikke starter inde. Han er heller ikke på bænken. Han må være skadet
Skrevet af KnockOut
Man kan jo slet ikke vente ....

Gosh jeg hader at være så negativ men shit kan næsten ikke komme i tanke om hvornår jeg sidst næsten ikke gider se kampen Chelsea skal spille, også i CL ???
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Osgood
Black Spider
Hvordan skal vores frontkæde være ?
Skrevet af Wise1964
Jeg er optimist og så alligevel ret sikker på vi ryger ud ... ambivalent, i den grad - jeg kan simpelthen ikke finde ud af om Tuchel er gal eller genial.

Det mest interessante i dagens kamp må være en bagkæde der ikke har 20 gram kreativ kvalitet i sig - så mon ikke vi får en del mærkværdige opspil at se. Underligt med AC fravær

Uanfægtet holder vi jo alle med Chelsea og ingen har interesse i at se dem tabe - så god kamp til jer alle
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Hvordan skal vores frontkæde være ?

Chanceskabende og chancekonverterende, siden du nu spørger så snævert.

Grundlæggende ville det være en fordel hvis fløjspillere bliver brugt i en fløjrolle, og sindssygt talentfulde midtbanespillere blev brugt på midtbanen. Midterangribere kunne eventuelt blive brugt som 9´ere. Og så kunne vi måske forsøge med nok angribere til, at nogle af dem kan være kreative, uden at resten bliver fuldstændigt isolerede?
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg bliver lidt nervøs, når både Silva og AC er fraværende.

@Wise

Jeg ved ikke om han er gal eller genial. Vi har medgang og får skrabet flere af de forventelige point sammen, men jeg frygter hvordan Tuchel er i modgang.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(330959212403)
Bs
Så Giroud på toppen? Han er vel vores mest chancekonverterende spiller i truppen. Hvem er det der skal bruges på midten efter din mening?
Skrevet af Gudjohnsen
Det er et sikkert 0-0 odds.
annonce
0