Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Og når man så tipper på Arsenal flopper de ... fuck det lort, de kunne godt levere idag - tak
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hold kæft Rice er god ... wow
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DenRasende
Arsenal sejr eller uafgjort havde været bedre for os... men det er nu alligevel altid god underholdning at se dem kollapse totalt.
Skrevet af Vince71
Enig Wise. Hold kæft hvor er det ærgerligt hvis vi har droppet ham og en klub som United hiver ham til... Øv!
Skrevet af Wise1964
Vince
Han har det der fysiske "dont fuck with me" over sig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Præcis. Han er også en rigtig Chelsea dreng og lægger heller ikke skjul på at han stadig følger og holder med klubben. Ham og Mount på samme hold ville være lækkert.
Skrevet af KnockOut
Hmm nogen der har stats på hvor mange mål vi har lavet som ikke har været hjørne, frispark, straffe eller selvmål, syndes godt nok ikke det er mange mål vi laver i åben spil siden tyskeren er kommet til, faktisk helt vildt så meget der er gået vores vej.

Når så det er sagt kunne de gængse skrigaber ikke lige slappe af bare fordi der er nogen der ikke forguder denne defensive tysker (jep det er han til han viser noget andet) betyder det jo ikke man er imod klubben.

Jeg er helt med på vi får resultaterne hjem pt og det er da rigtig flot, jeg er da også glad for at se spilleren ser ud til at have et godt sammenhold, jeg kigger dog meget bekymret på hvis der kommer perioder hvor det "sikker" ikke altid er nok.

Jeg har det lidt med Chelsea lige nu at vi har et rigtig stabil setup hvor modstander skal hiver noget ekstra op for at slå os, og hvor langt hen af vejen vi kan presse hold og leve på deres fejl, det er jo klasse i sig selv, men det er bare ikke det i min bog der bringer os op i den uber top for denne form for fodbold med livrem og seler funger altså kun lige til man løber ind i dem med x-faktor spiller, som på egen hånd kan sætte en spiller eller 2 og hvad har vi så at svare tilbage med?, vi lever langt hen af vejen på at vi lykkes med at mose dem tilbage og håbe på indspild fra kanten leder til en tilfældighed der giver mål.

Anyways flot resultater, kedelig kønsløs spil.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Slettet(330959212403)
Robert
Der er vel en grund til at Sheffield ligger hvor de gør. Det handler vel også om kvaliteten på de spillere de har. Mcgoldrick har lavet 11 kasser i 61 kampe over de to sidste sæsoner. Så han har jo ikke for vane at lave mål, det spiller vel også ind i debatten omkring marginaler. Ja, det er en kæmpe chance. Men det er ligeså meget mangel på kvalitet som marginaler som jeg ser det. Blot et indspark til debatten.

Knockout
Jeg synes da nok at både United, Atletico, Liverpool, Tottenham og Everton er klubber som har spillere med X-factor. Men det kan vi jo naturligvis have forskellige holdninger til.
Skrevet af Dr. Def
Nu følger jeg ikke hollandsk fodbold, men kun baseret på statistikker kunne det være spændende at se nogle AZ Alkmaar kampe. De har en central midtbane Teun Koopmeiers han har lavet 15 liga mål indtil videre denne sæson. Han er deres straffeskytte dog men de skal jo også sparkes ind. I FM ser han også spændende ud
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Wise1964
Når så det er sagt kunne de gængse skrigaber ikke lige slappe af

Spejl - hvis vi skal holde dit tårnhøje niveau KO
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af SlattenPatten
Jeg syntes personligt ikke vi skal hente Rice. Håber Billy vil vokse med opgaven. Syntes de minder meget om hinanden, selvom Rice fysisk ligner en der fylder mere. Tror dog det snyder lidt med Billy og hans klejne statur. Han kæmper sgu. Ser hellere en Camavinga fra Rennes, som har mega potientiale. Han er væsentligt mere fremad tænkende end Rice imo. Og Rice bliver tonser dyr bare grundet han er engelsk.
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Skrevet af KnockOut
Wise var vi ikke blevet enig om du bare skulle holde din kæft når jeg skriver og jeg ligeså til dig? (dit eget forslag)
at du finder sig selv blandet skrigaber er jo din egen usikkerhed.
Utrolig du ikke en gang kan mester sådan en lille ting.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Benniersej
Er nationen rykket herind?
Skrevet af Wise1964
@KO

Luk nu bare røven din kæmpe kegle ... den snak har vi haft før, dit varmluft arrogante og nedladende pis holder ikke en meter hverken her eller i det virkelige liv

Så smut pomfrit, hvis du ikke har andet at byde ind med end at kalde andre brugere for skrigeaber udelukkende fordi de ikke holder din tårnhøje standard (eller noget)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af SlattenPatten
Det er efter EB har lukket kommentator sporet;)

Nej det er gas
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Skrevet af Wise1964
@SlattenPatten
Tuchel virker ikke overbevist angående Gilmour desværre - jeg synes stadig vi mangler noget stamina centralt og Kante bliver jo yngre desværre ... så der ville Rice være castet godt

Men du har ret i at prisen med stor sandsynlig ville stikke helt af
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Kom så Arsenal - get in there
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af SlattenPatten
Jeg ser bare Rice lidt som en yngre jorginho, offensivt, vel og mærke. Defensivt er der ingen tvivl om hans kvaliteter men vi har umiddelbart rigeligt med spillere der kan spille til siden og bagud. Som Billy feks. Og ja han har ikke spillet meget under Tuchel men har et naivt håb om det ændrer sig i næste sæson.
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Skrevet af Wise1964
Jeg ville ønske du får ret Slatten - men det virker usandsynligt set herfra.

Vi siger tak til Arsenal for The Grand comeback
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Nu er det åbenbart til diskussion om vi er heldige, simpelthen fordi vi har været heldige i et stykke tid.

Så lad os da lige få definitionerne på plads.

Held er når man har et positivt resultat i et udfald som man ikke selv kontrollerer. Hvis du taber en kniv og den lander på din fod med skaftet først, så er du heldig. Måske ikke verdens største held, men de færreste kan påstå at have indflydelse på knivens rotation i faldet, så den kunne også være landet med den spidse ende forrest. Godt resultat, jep. Udfald uden for egen kontrol, jep. Dermed held.

Hvis du skal med flyveren og tager lufthavnsbussen, og du er to minutter forsinket, og du halser afsted med pulsen helt oppe, og du når den ikke, du når den ikke, du når den ikke, men hov, bussen er lige 4 minutter forsinket grundet bagagelæsning... Pyha. Positivt resultat, jep. Udfald uden for egen kontrol, jep. Dermed held.

Når du lige skal banke et søm i væggen, så billedet af svigebrors seneste afkom kan blive hængt op, så fruen holder kæft med at du ikke går op i hendes familie, og du så er uheldig at hamre dig selv på tommelfingeren? Negativt resultat, jep. Men udfaldet er under din kontrol, så reelt er det ikke uheld, men bare klodsethed og manglende fokus.

Når du står halvanden meter i offside og er fuldstændigt ubrugelig, og en modspiller vælger at hakke ukontrolleret til en bold i en situation hvor der egentlig ikke er så meget fare på færde, og den bold helt tilfældigt flyver over i nærheden af dig, og du så akrobatisk kaster dig ud i et saksespark, som du rammer lige i røven, hvorefter bolden flyver i en flot bue over målmanden og op i hjørnet af målet? Så køber du fandme en bunke lottokuponer bagefter! Ja, flot mål, flot udført, klar kandidat til årets mål, og fuldstændigt afskyelig Fætter Højben-faktor.

Og fra holdets perspektiv er det selvfølgelig totalt held, at vi får det mål. Det mål sætter så Atletico under maksimalt pres og giver os nogle muligheder, vi ellers ikke ville have haft. At de så i returkampen, med VAR, har to straffekendelser imod sig som objektivt set ret meget lignede straffespark...

Fra vores modstanderes perspektiv er det selvfølgelig heldigt, når vores angribere endnu en gang brænder chancer, men fra vores perspektiv er det ikke uheld, for det er jo ikke uden for vores angriberes kontrol, hvordan de vælger at sparke til bolden. Det er blot klodsethed, manglende fokus, og måske manglende evner.

Vi har holdt rekordmange bure rent under Tuchel. Det er imponerende, men forsvaret var jo faktisk også ret godt under Lampard, hvis vi kigger på antal chancer, modstandere havde imod os. De færreste havde ret mange. Nu spiller vi så med samme intensitet fra front-folkene som under Lampard, men vi har mange flere folk bag dem, og vi har ikke Kepa på mål. Er resultatet i grunden overraskende?

Man kan med nogen rimelighed sige, at vi mere stiller op for at forhindre modstandere i at score imod os, end vi stiller op for at score mål. Tuchel har mig bekendt også meldt ud, at lige nu er det vigtigst at tænke i forsvar. Selv vores "offensiv" er langt hen ad vejen defensiv, for som Tuchel siger, så længe vi har bolden kan de andre ikke score.

Og pludselig er det hold efter hold, der kommer i problemer og ser meget dårlige ud, for der er jo satme mange blå folk i vejen, og når vi så holder disciplinen, løber med tilbage, og stort set konstant har fem folk på omstillings-vagt centralt, så er det en tung opgave at få lukket op. Nul Kepa betyder også, at vores dødboldsproblem er ophørt nærmest fra den ene dag til den anden.

Men hvem har vi spillet imod, der dels forsøgte at udfordre os og faktisk havde niveauet til at tackle en disciplineret men aggressiv defensiv? Spurs gad ingenting og spillede efter nullet, indtil Dier saboterede det for dem. Man Utd var uden Pogba, og den Fred-McTom midtbane er jo lige så festlig som en kop instant-kaffe uden vand. Vi har spillet mod et Liverpool-hold i megakrise, og de kvajede sig nogle gange, og en af de gange lykkedes det os at score.

Der er Atletico, men Atletico har været i krisen det sidste stykke tid. Deres store forspring i ligaen er næsten væk. Mod os forsøgte de at fedte den hjem, men som beskrevet blev de kørt over af, at vi ramte et helt afskyeligt lucky break. Kunne vi score uden? Det virkede ikke sådan. I returkampen stod vi vanvittigt godt og fejede dem ud af banen, men de er et hold i krise og deres primære game plan (samme som vores), er at afvente en fejl og udnytte den, og det kunne de jo ikke bruge til noget i returen.

Alt det her er ikke for at sige, at Tuchel er dum eller dårlig eller inkompetent eller så meget andet. Dog måske lidt skør, men hvem af os er ikke? Men pointen er, at vi simpelthen også har været mere end normalt heldige siden vi fyrede Lampard. Og det er selvfølgelig godt nu, men held vil typisk ikke holde ved over tid. Før eller siden bliver det hverdag igen.

Før eller siden holder modstandere oppe med at spille Giroud når han står halvanden meter i offside. Før eller siden begynder Giroud at sparke bolden ud af kontinentet, når han forsøger at afslutte på saksespark. Før eller siden begynder modstanders skæve afslutninger at blive rettet af og ramme stolpe ind uden at begå selvmål. Før eller siden kommer vi tilbage til, at straffekendelser går imod os i begge ender af banen.

Og når den tid kommer, så vil det virkelig være en fordel, hvis vi er i stand til selv at skabe målene, frem for at være så sindssygt afhængige af modstanderes fejl og tumpede beslutninger, som vi er det lige for tiden.
annonce
0