Snak

Mere indhold efter annoncen
det kan klart anbefales at tage ud til stadion - da jeg var derovre for et par sæsoner siden og se hjemmekamp mod the gooners var der masser som både solgte og købte billetter...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
http://www.mirrorfootbal…414757.html


Nej nej.. ikke så mange penge, en Aguerro er nok. Håber mere på unge spillere fra akademiet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
rap
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Hehe, sådan en fantastisk gennemarbejdet artikel har der jo været HVER ENESTE dag det sidste år, hvilket ikke ligefrem gør det mere realistisk.

Vi køber allerhøjest een ud af de to, hvis vi da overhovedet gør det. Roman har jo ikke ruttet helt så meget med pengene de sidste 4 år, men hvem ved? Der må da også findes spillere, som ikke koster en halv milliard og som stadig er brugbare for os?

Førsteprioriteten må stadig være et par nye knæ til Essien. Jeg ved bare, at han lige akurat når at blive klar til VM for så at total-skade sig selv igen og ryge ud i 8 måneder.
Hvor går tiden dog langsomt, når man kun går og tænker på søndagens kamp....
Du tænker vel lidt mere på det, der skal ske efterfølgende ;-)
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
I første omgang kun kampen, selvom alt ligger til højrebenet, så skal den trods alt først spilles - og formentlig vindes for at mesterskabet kan fejres efterfølgende.

Ser normalt kampene hjemme på canal+, men overvejer lidt at smutte på bar og se kampen. Nogen der ved om der samles andre ligesindede i København ?
Mon ikke der er nogle stykker som dukker op på Olearys på hovdebanegården?
come on Chelsea
angående transfers har jeg lidt på fornemmelsen, at en af grundende til at det er x-tra vigtigt for Ancelotti at vinde The Double i år er, at han så får ´arbejdsro´ i et års tid til at indsluse nye talenter fra akademiet. Tror han overrasker alt og alle ved "kun" at købe aguero...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Så vandt vi FA Youth Cup for første gang i 49 år. En sejr for vores akademi, og alt de arbejde de har lavet det sidste årti. Tillykke til de unge drenge, og desværre for dem må de ikke fejre det i champagne. Sad og så kampe da der ikke var så meget andet at lave denne tirsdag aften. Man kan se Frank Arnesen ikke bare har siddet og fedet den som Chief Scout, og nu sidder de i studiet og roser ham for hans arbejde. Under hele kampen var det Villa som var under pres, og vi kunne have vundet større end 2-1.
Jeffrey Bruma,han er bare et kæmpe forsvars talent, dygtig nede bag ved, men han er også rigtig god til at opbygge spillet, men den spiller der imponerede mig mest var Josh McEachran, han dansede forbi hver modstander og stod bag det kreative arbejde.
annonce