Snak

Mere indhold efter annoncen
hey...fedt at høre - troede først det var torsdag aften de skulle spille... Fedt at arbejdet bærer frugt!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Endnu en grund til "kun" at købe Aguerro, hvis der SKAL forstærkes. Jeg ved der har været rygter hele året rundt, men Thiaggo(staveplade), ja han er god, men hvem skal han kunne slå af? Så hellere have nogle af de unge fra egne rækker på bænken. Ja ham Josh Eachran skulle være et stort talent, er han en Joe Cole-type?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
En kommentar fra The Guardian om aftenens FA Cup sejr:

http://www.guardian.co.u…cup-chelsea
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Tak for linket.

Glæder mig til at se hvad Josh kan :-)

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Virker rigtig spændende med de unge fra akademiet. Som tidligere nævnt af andre, så håber jeg heller ikke klubben igen forfalder til en masse dyre indkøb. For mig at se, så mangler vi måske "kun" en klasse angriber til supplement, og evt. en central offensiv midtbane med internationlat niveau.

Spillere som Mancienne, Kakuta, Matic, Bruma, Aanholt vil blive spændende at følge i vores førsteholdstrup.

Ser iøvrigt gerne vi skiller os af med Deco, Carvalho, Ballack, Ferreira, Hilario og Belletti. Disse har alle overskredet sidste salgsdato, og koster os formentlig kassen i løn. Et enkelt indkøb og så de unge spillere mener jeg sagtens kan erstatte dem.
Er meget enig i det, dog ser jeg gerne at Mancienne får et år mere hos Wolves, synes han har udviklet sig rigtig meget der, og måske en fremtidig def-midt fo os.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
tror jeg er enig omkring Mancienne... Men hvordan tror I det kommer til at se ud med Stoch + Sinclair...? Sinclair tror jeg ikke helt vildt meget på - måske han bliver udlejet igen... Men Stoch har jo haft en kanon sæson hos Twente! Han kunne være spændende at følge i PL - måske et års mere udleje i PL og så hjem til Chelsea igen...?
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Sinclair tror jeg ikke på længere... men Stoch derimod, han har haft en super sæson i Twente. Er måske tilbøjelig til at være enig omkring Mancienne, og måske Stoch også skulle have en enkelt sæson mere på lån.
Sinclair har heller ikke imponeret mig i år, men synes nu alligevel han kun skal udlejes, fremfor sælges. Han har nogle egenskaber skal kan være nyttige i PL. Stoch tror jeg får en sæson mere i Twente og dermed også få noget Europa-erfaring. Omkring Mancienne tror jeg hans udvikling vil blive bremset hvis han kommer tilbage til Chelsea, da han vil få det svært ved at få spilletid. Som Def-midt, har han to af de bedste i verden på den position at kæmpe med(Essien og Mikel) og i forsvaret, kommer vel an på om Carvalho bliver solgt. Ferreira vil jeg ikke have noget imod at han blev i klubben. Han er en loyal spiller, som ikke brokker sig og gør det godt når han for chancen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Så blev Drogba kåret til årets spiller!

- meget sympatisk sagde Ancelotti inden afsløringen, at alle spillere fortjente hæderen. Drogba selv inviterede hele holdet op på scenen med sig...

Malouda blev players player of the year...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce