Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Af en venskabskamp at være, må man da sige at Thailænderne giver den lidt vel meget gas i tacklingerne.
Skrevet af CarefreeCFC
Tror de bliver nødt til at give lidt ekstra for at de kan konkurrere fysisk. Fint nok resultat og okay spil frem og tilbage, dog med alt for mange fejl - men det er at forvente af en træningskamp.

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Også kan vi kalde Courtios for officiel spiller.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Udmærket testkamp igår. Det ser ud til at formen går den rigtige vej.

Jeg så det meste af kampen over stream og Benayoun var igen en af vores bedste og var samtidig overraskende arbejdsom i defensiven. Forhåbentlig får han i den kommende sæson chancen for at vise hvad han kan efter en sæson med en ærgerlig skade og et generelt underpræsterende hold.

Sturridge var ligeledes skarp og livlig og stod for kampens bedste scoring (med højrefoden endda).

Nå ja, og så har ungdomssygen, twitter, omsider fundet vej til vores UTROLIGT GAMLE trup. Hof-poet Salomon Kalou har begået denne lille perle:

"We are each of us angels with only one wing, and we can only fly by embracing one another. That´s what chelsea team is about!!"

Forhåbentligt har Salomon tjent så mange penge på ikke at være specielt god til fodbold, at han ikke i fremtiden bliver tvunget ud i at skulle forsørge sin familie som fuldtidsdigter.
Skrevet af NeddamxD
Sidder og kigger på Chelsea tv, det der "Kalou Cam" er ret genialt :p
Skrevet af Knoblauch
Sturridge virker dog stadig sindsyg egoistisk. Selvom at jeg må indrømme at ovenpå mange af spillernes præstationer sidste år er det forfriskende at se en spiller med så stort gåpåmod. Han søger næsten altid skuddet på mål. Det er jo som at se en ung Graulund. Uden skæg. Mørkere hud. Lidt bedre.

Jeg har rost McEachren før, og gør det gerne igen. Han har et fantastisk overblik og lægger nogle lækre afleveringer.
Benayoun ligner bestemt en spiller der får en stor rolle i dette år.
Noget der tilgengæld ikke gør det, er Zhirkov på den centrale midt. (og forhåbentligt Kalou, som er ved at blive en art Eboué for Chelsea?!)
Skrevet af Mugesh
Sturridge har jeg altid haft store forventninger til, han er en af de få som kan skabe noget på egen hånd. Så forventer han slår igennem for os i år.

Benayoun bliver rigtig god for os, hvis han holder sig skadesfri. Han har været den bedste her i pre-kampene.

Er uenig med dig omkring Kalou, synes han virker bedre end nogensinde.

Men det er lidt spændende at AVB valgte at spille den sidste kamp uden en decideret defmidt. Først spillede han med Lampard og Zhirkov som skiftes til at være frem og tilbage, bagefter var det Mikel og McE, altså to mere centrale. Kunne godt tænke mig se en opstilling med Mikel-McE og Lampard/Benayoun, en pasningssikker, samt rimelige kreativ.

Torres ligner tilgengæld mere og mere Sheva :-(
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ToonInStoke
Troede Sturridge var på vej væk, han bliver da heftigt linket til mange klubber i de engelske medier...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Forza Zola
Har hele tiden givet udtryk for, at Benayoun klart er den spiller i vores trup som har de mest kreative evner af vores midtbane folk. Dygtig boldspiller, som vi desværre har for få af.
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
Sturridge - AVB har lagt op til at han ikke helt ved hvad der skal ske med Sturridge. Om han bliver i klubben og kæmper om en plads eller om han bliver lejet ud/solgt er op til AVB. Det virker dog til at han helst vil blive og kæmpe for sin plads. - Jeg vil dog mene at der skal sælges en eller to(Kalou/Anelka) før Sturridge rigtig kan bruges som indskifter/fast mand.

Benayoun - Det skal lige nævnes at jeg aldrig før har haft så dårlig smag i munden over en signing som jeg havde over Benayoun, men han har imponeret mig i en sådan grad at jeg er blevet helt glad for ham. De kampe han fik sidste sæson viste også at han har masser af kvalitet at bidrage med.

Pastore / Modric - Håber ikke vi henter nogle af dem. Men ligemeget hvad har AVB sagt at der ikke vil ske noget før han er hjemme fra Asien.

Nogen der forresten ved hvornår det er?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Knoblauch
Kalou bliver formentlig aldrig bedre end i slutningen af double sæsonen. Jeg synes han er decideret dårlig. Dribler fint, men kommer frem til absolut intet.
Skrevet af Kemosabe
Kalou er en udmærket breddespiller, som jeg da gerne ser vi beholder sålænge vi skal spille 4-3-3 og ikke har kvalificerede alternativer til kanterne.

Han har dog en besynderlig evne ofte til imponere i sine indskiftninger for så at spille ringe, når han efterfølgende er blevet belønnet med en startplads.

Han er ganske rigtigt en god dribler og er en af de få i truppen, der kan gå forbi en modstander. Til gengæld er han desværre raserifremkaldende uskarp foran kassen og disker hyppigt op med helt ubegribelige afbrændere fra klods hold.

Skrevet af Mugesh
Foretrækker helt klart Sturridge fremfor Kalou.

Er lidt spændt på at se hvad der sker med Kakuta, for hvis vi henter en spiller til den offensive midt, så bliver det et salg eller en udlejning af ham igen. Ser helst en defmidt, så kan McE og måske Kakuta få lov til at kæmpe om pladsen på den offensive midt sammen med Benayoun.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Der skulle nu også foreligge en aftale med Oriol Romeu, som er en ganske lovende defensiv midtbanespiller fra Barcelona.

Jeg tvivler stærkt på, at det nogensinde bliver til noget med Kakuta. Han har talent, men han er desværre for flagrende og smider stadig bolden væk for ofte. Det var også meget lidt han fik ud af sit lejeophold i Fulham, som jo ellers ikke har en trup, der burde kunne holde ham ude af kampene, hvis hans evner ellers levede bare nogenlunde op til hypen.

Jeg tager dog naturligvis med glæde fejl.

Jeg har også svært ved at se, at der er plads til både Kakuta, McEachran og Sturridge i truppen som den er nu. Der er minimum een og højst sandsynligt to af dem, der ryger afsted til låns, hvis ikke vi sælger ud af den eksisterende trup.

Jeg havde egentlig håbet lidt på, at Anelka måske ville finde sig en ny klub, men det ser ud til, at han lader sin kontrakt løbe ud og så scorer en sidste stor kontrakt som free agent til næste sommer.

Zhirkov kan jeg også forestille mig, at vi gerne slipper, hvis der er bud efter ham. Jeg fatter stadig ikke, hvorfor han skal bruges centralt, og med Cole, Malouda og PVA og Bertrand i kulissen, mener jeg at venstresiden er fint dækkket ind uden Yuri.
Skrevet af Selvmålet
Hvorfor bliver i ved med at nævn Mceachran som en offensiv midtbanespiller? :) Han er da så vidt jeg ved defensiv midt.
CHELSEA FC !!!
Skrevet af Kemosabe
Sålænge han har fysik som en 11-årig pige, mener jeg ikke det giver meget mening at bruge ham på den defensive midtbane. Med sit blik for spillet og fantastiske stikninger, bør han spille længere fremme.

Står der da i nakken på ham, at han er defensiv midtbanespiller? Jeg har ikke set efter.

Når man er 17-18 år, er man jo som regel ikke sat i en endelig bås mht den plads man spiller.
Skrevet af Royal Arsenal
"Foretrækker helt klart Sturridge fremfor Kalou."


Kan Sturridge spille kant?
Skrevet af Selvmålet
@kemosabe

Har du nogensinde set ham spille? :) For hver eneste gang Ancelotti har brugt ham har det været på den defensive midt istedet for Essien og Mikel. Og der har han på trods af sin fysik klaret det flot, hvorfor jeg ikke forstår at han ikke er blevet brugt mere mod bundhold :)
CHELSEA FC !!!
Skrevet af Mugesh
@Selvmålet

McE spillede offensiv midt på reserveholdet og i u-holdet. CA brugte ham på defmidt, fordi McE er pasningsstærkspiller, som CA ofte bruger som defmidt.

@Kemosabe

Så vidt jeg ved så startede Kakuta kun ude i starten af lejemålet, de sidste par kampe startede han inde og mod Manu var han deres bedst offensive spiller. Synes han viste til sidst i Fulham at han virkelig har et stort potentiale, men spørgsmålet er bare om ejeren, manageren og fansene er tålmodige nok til at give ham chancen. Derudover er han desværre blevet bremset meget i sin udvikling med sine to lange skader.

Zhirkov ser jeg kun blive, hvis Romeu viser han er bedre end Zhirkov, ellers tror jeg vi godt kan forvente ham på den centrale midt.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af theil
Breaking news: Torres har scoret et mål :-)
annonce
0