Snak

Mere indhold efter annoncen
"Manchester United are set to reject any offer from Arsenal for Phil Jones, because Jose Mourinho doesn’t want to do business with Arsene Wenger, according to the London Evening Standard.

Arsenal are also reportedly interested in Jones, as their hunt for a centre-back goes on."

- London Evening Standard

Har nu stadig en smule kærlighed tilbage til Mou.
Lampard é Deus
Haha ja, det er sgu god griner at han nægter at handle med Wenger.

Det kan godt være vi ser tynde ud i defensiven og har problemer med at lukke handler med nogle forholdsvis store navne - MEN, vi er trods alt ikke Arsenal som er i KÆMPE defensive problemer og ikke kan lukke handler med NOGEN SOM HELST :o)
Tror "desværre" RLC gjorde det så godt oppe foran igår at Conte på ingen måde ønsker at droppe sin ide om at spille knægten som angriber.

Mit ønskescenarie inden vinduet lukker: vi henter Ricardo Rodriguez + Koulibaly for rimelige beløb, og sælger Remy, Mikel, Cuadrado og Pedro.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Leicester ude i næste runde af pokalen.

Vores lodtræknings held starter dårligt ud..
Jeg tror at ens villighed til at se Ricardo Rodriguez komme til klubben er omvendt proportionelt med hvor mange gange man har set ham spille, for han svinger godt nok i kvalitet.

Jeg ser stadig helst Cresswell eller Bertrand i klubben. De har allerede bevis sig på det højeste niveau og er ikke synderligt svingende i deres præstationer, slet ikke i samme grad som Rodriguez. Yderligere er de meget stærkere defensivt. Ud over at være 2 år ældre, ser jeg intet logisk argument der taler for, at Rodriguez ikke ender som Rahman. Men måske kan dem som er helt vilde efter at se Schweizeren i klubben, fortælle mig hvorfor. Andet end at han er mere værd på transfermarkt.
Forlængede Bertrand ikke sin kontrakt for nogle måneder siden frem til sommeren 21?
For så vil han da koste kassen da han også er engelsk.
Ryan Bertrand kommer til at koste kassen som HG - udfordringen er at der ikke er mange på den position som man kan komme til for normale summer med mindre man investerer i en ung spiller og giver ham chancen for alvor

Chelsea problemet bunder jo lidt i at man har Dave som er så universel at han kan spille begge back positioner, hvilket igen gør at alle sammenligner med hans stabilitet fra dag 1 - en sammenligning som må sætte en ny spiller under gevaldigt pres fra dag 1
Nisi Dominus Frustra ...
@Robert

Jeg er SÅ enig med dig. Sidst vi havde succes med en venstre back var det altså også en englænder vi havde spillende der :o)
Det er ingen hemmelighed at jeg er kæmpe fortaler for Bertrand, som jeg mener vil kunne besætte vores venstreback de næste 5-6 år (og jeg mener også han er på Luke Shaw niveau lige nu, mht landshold osv). Jeg ville ikke have noget problem med at vi eksempelvis lagde 200 mil. for ham.
Cresswell er så også min klare 2.prioritet. Synes han er spændende og dygtig.

Derudover er jeg godt nok blevet hooked på Romagnoli efter rygterne om ham kom frem - vores chance er at han gerne vil prøve sig af i PL, samt under Conte´s vinger. Hvis vi kunne hente Bertrand + Romagnoli inden transfervinduet lukker, ville jeg være en lykkelig Chelseafan.

Vi behøver ikke mere offensiv forstærkning i min verden, til denne sæson: Michy beviser han besidder i kæmpetalent, Costa blomstrer allerede op igen og Moses har også spillet sig varm nu. I en sæson uden europæisk fodbold vil jeg mene at vi har nok offensive strenge at spille på, hvis man så fx benytter sig af Solanke (eller RLC) som den unge angriber.
Helt anden historie:

Fedt at Essien spillede med vores ´reserve-ungdoms-udlejningshold´ i sidste uge. Tænk sig hvis man lige fik ham igang igen, så han kunne være gardering til vores midtbane.
Ved godt at det med 99% sikkerhed IKKE er grunden til han spillede med i sidste uge - nok nærmere en vennetjeneste fra klubben - men alligevel en dejlig tanke, hvis han kunne få sådan en mentorrolle som Drogba kom hjem og fik.
Og så kom jeg lige pludselig i tanke om at vi jo tidligere var i besiddelse af Thorgan Hazard, som efterhånden er ved at nærme sig et skarpt niveau.
Fik vi en tilbagekøbsklausul med i handlen dengang, anyone?
annonce