Snak

Mere indhold efter annoncen
Man har hvertfald en tilbagekøbsklausul i fm på hazard der er den på 180 mio mener jeg. Men om den stadig gælder ved jeg ikke
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Jeg synes Ola Aina har set spændende ud de gange han har spillet og ingen tvivl om at han besidder et stort talent. Han kan spille begge backs men har så vidt jeg læste spillet mest VB for ungdomsholdet.

Håber ihvertfald han bliver i truppen, men ingen tvivl om vi trænger til fornyelse. 3 ud af vores 4 faste forsvarer (Zouma regner jeg først med når han er tilbage) er over 30. Der skal foryngelse ind på holdet. Har man glemt ham Tomori? Han virkede da også rimelig hæderlig de gange jeg så ham.

Er meget enig i at vi skal ha en venstrebenet back på holdet. Det giver bare noget andet offensivt at backen ikke skal stoppe op og slå den med sit højreben hver gang.

Cresswell & Bertrand er gode backs, men som Wise nævner, kommer de nok til at koste kassen. Især pga HG status samt vi er en rival.


Hvad med vores gamle talent, van Aanholt? Jeg synes han gør det ret godt i Sunderland.. Han er ihvertfald målfarlig.
Er Bertrand ikke også en af af jeres?
Er Bertrand ikke også en af af jeres?Nej han blev solgt til Southampton.Har nævnt ham før, men man kunne også gå efter José Gaya i Valencia, en ung spiller, med et kæmpe potentiale. Han er vel det største talent sammen med Shaw på den position lige nu. Trods sine 21 år er han i gang med hans 3. fulde sæson i Valencia.


Skulle have en fri købs klausul på mellem 40-45 euro. Men Valencia trænger til penge.


Hvem sender en liste afsted til Emenalo. :P - Har Conté forhåbentlig gjort, men uden held.

Captain America. FCM
Jeg er træt af at høre på Max Eberl udtale sig om AC..
Godt ord igen, Gelmore.

Finder det bare komisk, at nogle af de navne der er på fansnes ønskeseddel er tidl. Chelsea-talenter.
Officiel meddelse på Milans egen hjemmeside :

´AC Milan has received a significant offer for its player Alessio Romagnoli from Chelsea FC.

The player is not for sale, therefore this negotiation will not continue. The club wants to thank Chelsea fc with whom we will continue to have a great working relationship´.

Det var så endnu en vi kan stryge fra listen. Er der overhovedet flere emner tilbage? Det er vildt at Chelsea har så svært ved at hente spillere for tiden. Det ser håbløst ud. Vi er så langt nede på listen med forsvarsspillere at vi ligeså godt kan la være med at byde på flere.
Lige før jeg giver mig og siger hent AC hjem og spil ham.

City og United har efterhånden hentet halve mandskaber & det skulle bestemt ikke undre mig at United eller City henter Koulibaly eller andre til den pris vi har budt, næste sommer.
Så har vi vidst hentet Eduardo. Det må da tælle et eller andet..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Kan han spille midterforsvarer/back?!????????? Wuhuu!
@Lynild

Helt vildt komisk, ha ha
Nisi Dominus Frustra ...
annonce