Snak

Mere indhold efter annoncen
@Brætmand

Jeg har stadig stor tiltro til klubben at den gør alt hvad den kan for at løse udfordringerne defensivt - der er stadig LANG til deadline, så keep up the faith!

Og selvklart vil vi gerne have Lukaku og Bertrand tilbage - det må være et fåtal som er uenige i den betragtning.
Nisi Dominus Frustra ...
Nisi Dominus Frustra ...
Og selvklart vil vi gerne have Lukaku og Bertrand tilbage - det må være et fåtal som er uenige i den betragtning.


Hvorfor skulle flertallet være enige i at det er smart at bruge 700 millioner på Lukaku, når der pt spilles med en angriber og man har Costa og Mitchy?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
maarkap

Det var ikke en henvisning til prisen men en konstatering af, at de fleste nok gerne vil have de 2 spillere retur som den kære LFC mand var så sjov at påpege - prisen er hysterisk.
Nisi Dominus Frustra ...
jeg syndes faktisk ikke pt vi burde kigge på lukaku, er meget glad for de 2 angriber vi har, og spiller vi kun med en er det nok + backup.

VB er den post vi skal som minimum løse, CB vil være skønt.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
@Wise

Det er ikke Conte´s skyld vi ikke har fået nogle forsvarsspillere ind. Jeg er sikker på, at stod det til ham, havde vi allerede fået de spillere ind vi burde ha nu.

Min bekymring ligger i at ligegyldigt hvem vi går efter, så vil modparten simpelthen ikke forhandle. Koulibaly er ikke til salg. Nainggolan var ikke til salg, Manolas var ikke til salg, Romagnoli er også blevet lukket ned nu med beskeden om at han ikke er til salg.

Det handler ikke om penge, men om at klubberne ikke vil gå af med deres spillere. Ihverfald ikke i de tilfælde hvor vi ønsker spilleren.

Vi bød angiveligt 35 mio euro for Romagnoli hvilket jeg synes er en fin pris, men som mange gange før blev det afvist og videre forhandling udelukket.

Der er ganske vist 7 dage tilbage, men er det meget hvis sælger også skal nå at finde en erstatning? Næppe. Jeg ser det som meget usandsynligt vi får kvalitet ind.

Alene det at Arsenal angiveligt henter en defensiv forstærkning før os opsummerer hele den farce det har været indtil nu.
@brætmand - angående Aina.

Jeg fulgte deres ungdomshold rigtig meget i den periode hvor netop den her upcoming generation var på vej frem, og han har altid spillet højre back. Han har ganske rigtig spillet venstre back hele sidste sæson, men det har helt klart været et initiativ med tanke i, at han gerne skulle komme så tæt på 1. holdet som muligt, hvor venstre back ganske simpelt var i større efterspørgsel i klubben end højre.
Det positive med dette har jo så været at han har vist sig at være rimelig habil på venstre back, lidt i stil med Azp (hvor Aina trods alt er noget mere tobenet end Azp).

Som jeg også skrev herinde i går, håber jeg stadig på en Ricardo Rodriguez eller lignende, og selvom dette måske skubber Aina en enkelt plads tilbage i hierarkiet, må man da samtidig håbe at Conte snart indser at Ivan simpelthen er over the hill - og kører Aina ind samtidig med at man nedtoner Ivans tilstedeværelse på holdet.

Vi mangler HELT TYDELIGT en CB og en VB.. klubben køber en ekstra reservekeeper... what. the. fuck.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Tror du skal regne med at han er købt som anden keeper, tror snart vi er 1 down ;)
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Ja ser ud til en af vores andre konkurrenter også får en defensiv forstærkning i Mustafi.


Utroligt det ikke er lykkedes endnu. Enten vil vi ikke betale alt for meget for en forsvarsspiler, eller også går vi efter de forkerte der ikke er til salg.
Captain America. FCM
moderator
@Engole

Du kan vel godt selv se de to ting ikke hænger sammen....? Jeg forstår dog bitterheden, omend du skulle prøve at være Arsenal-fan en enkelt sommer. Det ville sætte tingene i perspektiv.
https://kortlink.dk/sudv
annonce