Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Forhåbentlig kan Anthony Taylor og Mike Dean styre kampen uden at komme for meget i fokus. Førstnævnte har lidt en kedelig tendens til dette..

Dagens startopstilling må være.

Mendy
Azpi - Silva - Koulibaly
James - Kante - Jorgi - Cucurella
Mount - Havertz - Sterling

Skrevet af Dixon
#Gudjohnsen
Selvfølgelig skal CL-kampene med.
Beklager.
Men jeg skirver ikke kun tre kampe.
Det er tre kæmpe kampe plus Brighton og Southampton.

Af 17 kampe fra start var Havertz midtbane i de syv.
Du påstår, at Havertz ikke havde spillet angriber hos Leverkusen.
Jeg mener, at Havertz også spillede angriber hos Leverkusen.Osgood
Skrevet af Vince71
#Chelsea XI to face Tottenham Hotspur: Mendy, James, Silva, Koulibaly, Loftus-Cheek, Kante, Jorginho, Cucurella, Mount, Sterling, Havertz

Bench: Kepa, Azpilicueta, Chilwell, Chalobah, Gallagher, Hudson-Odoi, Pulisic, Ziyech, Broja
Skrevet af Gudjohnsen
Kører vi 4-back i dag? Eller skal RLC spille wingback. Nok det sidste.

Mendy
James - Silva - Koulibaly
RLC - Jorginho - Kante - Cucu
Mount - Havertz - Sterling
Skrevet af Wise1964
Ziyech og Pulisic fra start er forhåbentlig en dårlig joke …

Jeg forstår simpelthen ikke at man vil slide Sterling som falsk 9’er og med de to blinde passagerer har vi da foræret Tottenham kampen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Okay - min app er da helt på månen … beklager jeg brækkede mig offentligt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Tintin9
På min app, starter Spurs med Alfie Devine helt fremme😆
Skrevet af Wise1964
Spændende at se hvor meget mandagskamp vi får i optakten … Peter Kjær har tændt grillen og der ligger svedige ostepølser på risten
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Tintin9
Bruger du også Flashscore, Wise?

For går da ud fra, at Devine IKKE starter.
Skrevet af Gudjohnsen
@Dixon

Det er det her jeg mener, du kan ikke bare skrive jeg mener. Så slå det dog op, i stedet for at mene noget, der underbygger dine påstande.

Jeg mener, at Havertz også spillede angriber hos Leverkusen

Havertz spiller 150 kampe for Leverkusen. Af dem 9 som angriber. Ja så har han også spillet angriber for Leverkusen, men du kan da for pokker ikke mene, at 9/150 kampe gør ham til angriber ej heller at 9/150 kampe gør, at vi tænker her køber vi vores næste angriber.

Og jeg ved ikke hvordan du læser statistisk - men af alle minutter Havertz spillede under Lampard i den halvsæson. Så spillede han 45 minutter som angriber. Resten som midt eller Wing. Uanset hvordan du prøver at formulere det, så det passer til dit narrativ, så er det sandheden.
Skrevet af Black Spider
Jo jeg har læst det, du skriver.
Jeg er bare ikke enig.

Det er lidt pudsigt, for du belyser jo selv problemet med dit argument om, at Timo og Kai skulle erstatte Tammy. Hvis det var tanken, hvorfor skete det så ikke?

Timo var ikke klassisk 9´er i BL, og det kan du spørge enhver som følger ligaen om. Han var heller ikke god til det for os. Det blev forsøgt, men det fungerede ikke, og så blev den plan arkiveret. Du rammer simpelthen forbi, hvis du tænker, at vi købte ham specifikt for at spille den plads.

Det Timo til gengæld var god til i BL var at være en second striker, en hængende angriber på skulderen af 9´eren, der bryder igennem med fart. Og det er jo ikke langt fra at være den måde, Lampard også forsøgte at bruge ham på, dog med et udgangspunkt som indvendig venstre kant frem for centralt.

Tilsvarende med Kai. Han har spillet 9´er i BL, og han kan udføre opgaven, men det er ikke just en naturlig rolle for ham, og det var jo så heller ikke mange gange, han faktisk spillede den plads under Lampard, var det? Hvis han var købt som 9´er, så ville han vel også være blevet brugt i den rolle? Så hvorfor skete det ikke?

Endelig skriver du jo selv, at Tammy startede en del kampe som 9´er. Hvem startede flere kampe end ham i den rolle? Det er værd at bemærke, at Giroud ikke er samme type som Tammy. Giroud er betydeligt bedre i luften og som target man, Tammy er hurtigere, mere bevægelig, bedre i presspillet, bedre på omstillinger, men er relativt svag i luften.

Og det giver jo okay mening, når man har både Tammy og Giro, at man bruger den af dem, der har den bedste form på dagen og passer bedst til taktikken mod den givne modstander.

Køber Lampard både Havertz og Ziyech til den ene kant og Werner til den anden kant.
Nu var det ikke Lampard der personligt foretog købene mere end det var Tuchel som købte Lukaku. Det sagt, så havde vi jo ikke andre til højre kant, så hvorfor skulle vi ikke hente to spillere til højre side? Mount var ikke og er stadigvæk ikke en kantspiller. På venstre side havde vi allerede CHO, så der havde vi kun behov for én spiller.

Bemærk i øvrigt, at Ziyech er relativt Willian-agtig (kan godt lide at stå dybt og diktere spillet udefra), akkurat som CHO er det. Og både Timo og Kai er gode til at trække ind omkring feltet og samarbejde med en midterangriber. Der er en grad af symmetri i at have Timo og CHO til venstre side og Kai og Ziyech på højre side.

Dertil kan Kai selvfølgelig også spille pladsen som den forreste mand på midtbanen, hvilket betyder gardering for Mount. Det er måske endda den mest oplagte rolle for Kai.
Skrevet af Gudjohnsen
@Wise

Jeg bruger Forza appen. Den giver inden officiel opstilling er meldt ud, en forventet opstilling. Hvor den i dag havde Ziyech - Sterling - Pulisic

Heldigvis var den forventning ikke korrekt.
Skrevet af Wise1964
@Tintin
Jeg bruger Forza som åbenbart er gået i catalansk transfer mode - opfind noget til lejligheden hvis du ikke aner hvad der sker
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Jeg bruger Forza appen. Den giver inden officiel opstilling er meldt ud, en forventet opstilling. Hvor den i dag havde Ziyech - Sterling - Pulisic


Det er så her man bør genoverveje om det er den rigtige app man bruger. :)
Skrevet af Gudjohnsen
@Vince

Det har du helt ret i :D Den “ekspert”/algoritme der sidder og laver dem, følger tydeligvis ikke særlig godt med.
Skrevet af Wise1964
God kamp de herrer (og damer) … vis så lidt kvalitet som hold
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hvorfor har vi den nulbon Ziyech med og Chukwuemeka helt udenfor … det er sgu for åndsvagt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Nu må du ikke være kritisk hvad angår Tuchels dispositioner, Wise. Så ender du bare med at blive svinet til af Vince og Osgood.
Skrevet af Gudjohnsen
Jorginho… Det var et farligt sted at have en dårlig berøring.

Edit: Og han bliver ved. Han er ekstra dårlig i dag.
Skrevet af MVM
Klart gult kort til Kane. Utroligt det ikke bliver dømt
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
annonce
0