Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MVM
CF

Vil da ellers gerne se en 5-5-5 ;-)
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
#TuchelRAUS
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Vil da ellers gerne se en 5-5-5 ;-)


Så ville der måske være en chance for at vi var det bedste hold på banen. Kender jeg Tuchel ret ville han nok vælge en 10-3-2 med Jorginho til at dække af foran forsvaret, Sterling og Ziyech på toppen, mens vores plan for at skabe chancer er høje indlæg.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Og tag lige en dyb indånding, Wise. Dels føler jeg lidt, at du crowder mit personlige space som trådens negative personlighed, og dels er det altid godt lige at ilte igennem, før man vil i gang med en god, lang strøm af uvenlige gloser.

Det er virkelig ødelæggende for pondus i en god rant, hvis man er nødt til at stoppe på det forkerte tidspunkt, fordi man simpelthen er løbet tør for luft. :-)

Det sagt er jeg relativt enig i hvad jeg føler er din kritik. Vi er grundlæggende ikke store nok til at spille klassisk power-fodbold som under Mourinho, hvor vores 4-3-3 stille og roligt tampede energien og viljen ud af modstandere, og teknisk, fysisk og mentalt er vi ikke rigtigt på niveauet, hvor vi kan spille tiki-taka bold hurtigt og effektivt nok til, at et tilstrækkeligt motiveret hold ikke kan slå huller i det på rå intensitet.

Og det der virkelig saboterer os lige pt, sådan som jeg ser det, er mængden af ansigter som ikke spiller sammen. Sterling er dygtig, men han er pt en outsider, der slet ikke er synkroniseret med nogen. Puli og Ziyech er ikke rigtigt på linje med nogen. Broja er super ung og har ingen som helst kemi med nogen. Og Mount virker fuldstændigt uden ide om, hvad hans rolle er, ud over at løbe som en galning. Og alle dem, han har bygget kemi med de sidste par år, er ikke på banen.

Vi er helt absurd meget et hold af individuelle folk, der ikke kender deres medspillere nævneværdigt, sådan som jeg ser det.
Skrevet af Amdam
Forstår slet ikke den snak om trænerfyring og sammenligning med Lampard… Hvad skal manden gøre? Han har mester 2 ud af de 3 bedste CB holdet havde. Vores klart bedste WB var ikke med. Vores klart bedste CM er skadet og den anden bedste er lige kommet tilbage fra skade. Vi har ingen rigtig angriber og Mount er faldet helt vildt i niveau…

Det er rigtigt at han i dag måske laver en fejl med en 4 back kæde, da de nok næppe har trænet den særlig meget efter den korte tid efter sidste kamp - men det har folk jo også råbt og skreget om.

For nogle kampe siden spillede de stort set spurs ud under græstæppet og blev totalt snydt af det man må kalde en elendig dommerpræstation, så holdet kan jo godt når der er lidt konsistens i spillerne osv.

Lad os nu slå koldt vand i blodet og droppe det der trænerfyrings cirkus som altid har været i klubben!!
Skrevet af Vince71
@BS

Enig. Lige præcis Mount og Ziyech kunne jeg heller ikke rigtig pinpointe hvor eller hvad deres rolle var. Alle de andre du nævner virkede som de roller vi har set så mange gange før.

Vi startede lidt sløvt de første 5-10 min, men derefter synes jeg faktisk vi igen så glimt af noget godt i 4-3-3. Lige indtil at Southampton scorede..
Skrevet af Cfever
Det vildeste er sgu næsten hvor sindssygt let man kan pege på ting, der burde kunne forbedres relativt let. Tag fx følgende citat omkring vores midtbanespillere fra pressemødet i går:

“It’s normally the area I would love to have a headache about who plays and who is on the bench. This is normally the area where I thought we would have five players that could all play for us and have Carney on top as an option as a young player.

“The headache before the season was whether we had too many players there, but it comes to the fifth game, and maybe we only have two left with experience in this position and Kova from the bench because he is not ready to play full matches at Premier League level as he only had a week after training after his injury.

“It’s a strange situation and a situation we don’t like. [We] will have something to think about [over the team selection], or maybe not because it’s so obvious who we have left.”


Hvordan kan det på nogen måde komme bag på ham at Kovacic og Kante har mange skadesproblemer og man derfor skal have mere dybde? Det virker jo slet ikke til at han forstår de spillere vi har efter snart to år i klubben. Det er næsten lige så chokerende som vores spil pt.
We know what we are
Skrevet af Cfever
Man får lyst til at citere Gattuso.


Det er altså også et godt citat.
We know what we are
Skrevet af Gelmore
Håber godt nok der kommer en 9er ind i morgen.

Det virker godt nok til at Kai og Mount godt kunne trænge til en lille pause.

Men igen lider holdet under at der decideret Ingen 6er er med. Det er et stort problem at Kanté er så skadesplaget. Det bliver en lang sæson med Jorginho.

Jeg håber man henter Zaha og en 9er i morgen. Der mangler mere bredden på de offensive pladser. Kai og Mount skal aflastes, men som Ziyech og Pulisic spiller er det ikke en løsning.
Skrevet af Forza Zola
Når man ikke har en bedre offensiv end tilfældet er, samt ingen kreativitet på midtbanen, så er 3-4-3 klart at foretrække.

Så må vi først og fremmest sikre defensiven og så håbe på, at vi får prikket en enkelt eller to ind på nogle af de chancer vi skaber.

Den her trup mangler bredde og når der er enkelte spillere ude, så falder det desværre ned gennem hele holdet. Jøsses en omgang lort og så mange svage præstationer. Skræmmende. Alt nyt blod er jo nærmest mere end velkommen og gerne en i hver kæde. Og få så skippet noget af den dødvægt i truppen væk, hvis eller nogen vil være så venlige og overtage.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Black Spider
Forsøger bare at snige mig med som prospekt i negativitets klubben, skal nok drosle ned … gider ikke formandskabet ;) jeg er bare mega træt af spillere der ikke er deres løn værdig og en konstant bølge af træner udskiften - havde håbet dette var manden til det lange træk
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Kepa
Fofana - Silva - koulibaly
Mount-kovacic
James - havertz - Sterling - cucurella
Broja

Enough Said !

Fuck jorginho - Ziyech - Pulisic
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Tuchel skal håbe de nye ejere ikke er ligeså trogger happy som Roman, for ellers er han færdig om en måned med det lorte niveau holdet har pt
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Vince71
Loftus-Cheek ser ud til at have fået samme skade som Kante nu. Det ender med at Gilmour/Ampadu går hen og spiller for os med den skadesfrekvens vi har lige nu.
Skrevet af KnockOut
Chelsea could terminate the contract of Everton target Michy Batshuayi in the final days of the summer transfer window, according to journalist Simon Phillips.

Reading FC are on the brink of re-signing left-back Baba Rahman on a season long loan from Chelsea.

Brighton eye Chelsea star Billy Gilmour with loan and option to buy

According to a fresh report from Italian outlet Calciomercato, Newcastle United have joined Nottingham Forest in the race to sign forgotten Chelsea midfielder Tiemoue Bakayoko. The news comes as AC Milan, who currently have the Frenchman on loan, intend to offload him by cutting short his two-year loan transfer in half.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af KnockOut
Knap 13 timer tilbage før vindue klapper i.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af 2-0sværføring
Er det ikke først i morgen ved midnat, at det engelske vindue lukker?
YNWA
Skrevet af maarkap
Hvis jeg skal finde et eller andet positivt i det shit show af en præstation vi var vidner til igår, så er Brojas indhop en af dem.

Der var dejligt med fart, selvtillid og styrke i hans spil. Han var også en af de få der rent faktisk lykkes med at ramme sine medspillere, op til flere gange, på afleveringerne.

Han må meget gerne snart få nogle flere minutter på banen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
@ Wise

skal nok drosle ned … gider ikke formandskabet ;)
Det er okay, du må godt overtage den rolle. Bare lige giv en heads up først, så jeg har tid til at tømme skrivebordet og pakke kaffekoppen ned. :D

jeg er bare mega træt af spillere der ikke er deres løn værdig
Vedlkommen i klubben.

og en konstant bølge af træner udskiften
Det er nærmest et krav for medlemsskab, at man jævnligt brokker sig over det. :-)

havde håbet dette var manden til det lange træk
Det tror jeg, vi alle havde.
Skrevet af D.B.R. ©
Er det ikke først i morgen ved midnat, at det engelske vindue lukker?

Jo.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0