Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Vince
Forskellen ligger i alt det er blevet sagt om Tuchels fyring af Boehly i pressen - og det første den nye manager gør, er en fortsættelse sf mere af det samme

Selvfølgelig er det svært for ham og han skal ikke måles efter 1 uge … det gør dog ikke den opstilling mindre skamfuld

Og hvorfor spiller vi med en auba der tydeligvis er bange for at få en på kassen ?? (ganske naturligt med den historik)

Jeg frygter Potter bliver kvalt indefra af spillerne og at han ikke har kuglerne til et job som dette - men det får vi snart at se når kvalifikationen til forårets CHL er væk
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983
Der er vel forskel på et projekt og en revolution. Folk lader til at høre det første og forvente det sidste.
Selvom en ny træner har fået til ansvar at gennemføre generationsskifte og benytte egne spillere, bliver han også stadig målt resultater. Hvis Chelsea til foråret, sådan rent teoretisk, løftede ChL eller PrL trofæet og Potter havde kørt den gamle garde med minimal spilletid til unge ville det næppe medføre en fyringsseddel. Modsat, hvis han spiller talenterne, ryger ud af ChL og halter i ligaen ved juletid hænger han nok i stolen med det yderste af røvballerne.

Potter har siddet en uge og har en håndfuld træninger at forholde sig til. Mekanismerne fra Tuchel sidder stadig i holdet. Det kan man ikke bare ændre på som slår man lyset på i køkkenet. Det er noget der gradvist skal indarbejdes. De spiller som hurtigst indarbejder den overgang bliver antageligvis de som spiller over tid.
Det er også ret oplagt at der er et hierarki i en klub. Man kan altid stille spørgsmål ved om en relativ uerfaren mand som Potter kan håndtere de store personligheder. Løsningen er dog typisk ikke at trampe ind med træsko på og prøve at flå ganske organiske strukturer ned. Folk som Dave har antageligvis en mængde respekt og vægt i omklædningsrummet. Det skal Potter arbejde med og ikke mod og så må hans metoder og resultaterne på sigt overbevise spillerne om at han har ret. Det er oplagt lidt nemmere hvis spillerne er åbne for det, end hvis du har en flok mavesure veteraner som aktivt modarbejder fordi de føler sig parkeret. Det har man jo set flere steder, eksempelvis Bayern med folk som Boateng og Hummels, hvor tiden vel viste træneren faktisk havde ret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
Jeg forstår dine pointer Bosse … Dave har været marginal spiller længe og alligevel starter han, vi har energiske midtbane spillere (unge) til rådighed, alligevel starter Jorginho. Vi har en auba der er hvervet af en fyret træner, alligevel starter han selvom han tydeligvis var mærket af enten det eller ansigtsmasken

Samtidig anvendes to indskiftere der har været katastrofale (og var det igen) uden at skele til at man rent faktisk kunne have givet Chilwell spilletid og flytte Sterling frem eller brugt Fofana og rokeret rundt

Det hele var et makværk af det samme lort vi så under Tuchel da han var mest presset.

Det vidner om enten en svag eller leflende manager … I dont like ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gudjohnsen
Hvis det er det samme billede om 10-15 kampe Wise, så er jeg helt enig.

Men altså vi snakker 1 kamp og 1,5 uge (inden den kamp). Jeg tænker det er meget tidligt at både tegne en profil af manageren, snakke om at han ikke kan vinde en trups respekt og oddse på hvor lang tid han holder.
Skrevet af Bosse1983
@Wise

Problemet er jo lidt at det bliver at blæse og have mel i munden.
Jeg er helt med på, at man forventer "noget andet" end under Tuchel. Som fan har man så nogle indtryk af spillere, samt nogle idéer om hvad der ville være bedre og det håber man så at ny træner ser også, for det er jo skriger jo til himlen, synes vi. Den bias er jeg selv skyldig i også. Problemet bliver jo så bare, at man forventer en ny træner går ind baserer sit hold på erfaringer fra tidligere træner, som man i forvejen ikke mener var kompetent. Det giver ikke alverden af mening.

Potter, og de fleste andre trænere, prøver at vaske tavlen ren og give alle spillere en chance for at imponere. Den første uge på træningsbanen er det ikke urealistisk at Dave, Jorginho og andre rutinerede folk formår at løfte niveauet, mens Chilwell lidt ude af form og Fofana som kom til sent i vinduet ser mindre gode ud i øjeblikket.

Når man har smidt penge efter Auba forventes det vel også lidt af ledelsen, at man prøver at få gang i ham, selvom jeg forestiller mig Broja-typen mere er Potter på sigt. Man skal jo også huske på, at Potter har spillet ganske tilsvarende formationer som Tuchel men, med et markant andet udtryk i Brighton. Billedet havde nok føltes anderledes, hvis ny træner kom ud med en frisk 4-3-3 eller noget, mens man let tænker same old, same old med 3 i bag og wingbacks. Når de gamle mekanismer og synergier sidder mere i holdet end de nye man kan banke ind på en uge, ligner det jo meget af det samme.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Black Spider
Det hele var et makværk af det samme lort vi så under Tuchel da han var mest presset.
Hvor gode var de første par kampe under Tuchel? Hvor god var den første kamp under Conte?

Spillerne har brugt de sidste 18 måneder på at lære, at det er bedre at spille sikkert end at tage chancen og give en bold væk. Det tager lidt tid at aflære den mentalitet i en grad, hvor spillet faktisk bliver flydende.

Det vidner om enten en svag eller leflende manager … I dont like ;)

Det gør det nu ikke. En ny manager er nødt til at starte fra bunden, akkurat som en ny chef på en arbejdsplads. Og måden man gør det på, er typisk ved at lade de erfarne folk løfte, spotte problemerne, og så rotere i forhold til de svagheder, der skal afhjælpes. Eller fuldstændigt omdefinere processen, hvis det er det, der skal til.

Alternativet er en AVB-agtig revolution, hvor man kommer ind med store armbevægelser og er sindssygt afhængig af en accept og deltagelse, som på ingen måde er garanteret. Og så kan det nemt ende med at være den unge træner med ideerne på den ene side og de gamle rutinerede typer på den anden.

Så er det bedre at tænke langsigtet, acceptere nogle kampe med tvivlsomme resultater, og så lige lade de gamle ronkedorer hænge sig selv, så der bliver lidt arbejdsro.
Skrevet af Dixon
@Black Spider
#Det gør det nu ikke. En ny manager er nødt til at starte fra bunden, akkurat som en ny chef på en arbejdsplads. Og måden man gør det på, er typisk ved at lade de erfarne folk løfte, spotte problemerne, og så rotere i forhold til de svagheder, der skal afhjælpes. Eller fuldstændigt omdefinere processen, hvis det er det, der skal til.

Så er det bedre at tænke langsigtet, acceptere nogle kampe med tvivlsomme resultater, og så lige lade de gamle ronkedorer hænge sig selv, så der bliver lidt arbejdsro.#

Du har ret.
Men sådan sagde du ikke for 18 måneder siden. Dengang var de erfarne spillere, Azpilicueta, Alonso, Jorginho, Rudiger endda 18 måneder yngre.
Måske var det fordi Tuchel afløste Lampard.

Selvfølgelig skal Graham Potter og hans idéer have tid til at blive implementeret i spillerne.
Tuchel havde det måske bare lidt nemmere, da han startede med PL kampe.
To af de næste fire kampe er CL-kampe mod Milan.
Vi skal vel have 9-10 point mere i de fire CL-kampe vi mangler.
Så presset kan hurtigt blive stort, hvis ikke spillerne leverer.

Osgood
Skrevet af Black Spider
@ Osgood

Det er så frygteligt længe siden, men jeg mindes nu ikke, at jeg var klar til at fyre Tuchel efter én kamp. Det sagt var jeg vidst rimeligt utilfreds med, at spillet blev lidt mere livrem og seler, end jeg normalt bryder mig om. Og at Tuchel valgte at lægge taktikken på at fastholde de gamle trods deres svagheder, frem for at rotere og prøve noget andet.

Sagt anderledes, så har jeg det fint med at prøve og se hvad der sker. Men når man har set det, så skal der reageres, og jeg kan ikke rigtigt lide, at man ofrer fremtiden for at holde fast i fortiden lige lidt længere.
Skrevet af Dixon
@Black Spider
Nej Potter skal hellere ikke fyres nu.

Jeg synes, det er friskt og modigt at den nye ledelse, har valgt Potter som vores nye manager.
Det han præsterede med Brighton - og svenske Ostersund - var fantastisk trænerarbejde.
Det håber jeg, han kan overføre til Chelsea.
Kravene til resultater i Chelsea plejer bare at være større end i mange andre klubber.
Håber Boehly og Co bakker Potter op.
Osgood
Skrevet af Wise1964
Fedt med en 3 årig kontrakt til lewis hall … klasse knægt!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Chukwuemeka med 2 scoringer mod Brighton - gad vide om han snart får sin rigtige debut
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Kvinderne lægger ud med at tabe 2-1 til oprykkerne fra Liverpool … det bliver en lang vej mod back-to-back mesterskabet med de mange forstærkninger ligaen har fået - surt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Chelsea are set to reach an agreement on personal terms with Christoph Freund to become their new sporting director. Talks will be held with FC Salzburg soon to get a deal signed.
Skrevet af Vince71
When a club is trying to get a player [on loan], they always want that option to buy at the end of the season. Todd [Boehly] was saying: ´Listen, we want you back here.´ You´re still on the radar of being wanted by the club.

The way he´s [Todd Boehly] trying to set it up, there are a lot of young players he´s trying to buy for the next few years. It shows he wants to integrate the players into the team and help them develop.

- Hudson-Odoi

Skrevet af Wise1964
Lyder spændende Vince .. :) vi trænger dælme også til at få en sportsdirektør på plads
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nå - det blev vist ikke ham alligevel forlyder det
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Freund har desværre valgt at takke nej og blive i klubben i stedet. Salzburg ville så heller ikke af med ham og var vist heller ikke specielt villig til at forhandle, så den er lukket. Han lød ellers som et rigtig spændende valg der skulle passe godt ind i Boehlys planer med klubben.

Men han er heller ikke den eneste Chelsea har været i dialog med, så mon ikke vi får en mand ind snart. :)
Skrevet af Bobbymo05
Jeg stødte ret tilfældigt på et opslag vedrørende Fofana og faldt over, at han kun spillede syv Premier League-kampe i sidste sæson grundet otte måneders skadespause, som jeg ikke kendte til.
Mine tanker er, hvordan i alverden kan man give så mange penge (70-75m pund) for en forsvarsspiller, der har været ude i otte måneder, og som ikke har spillet Champions League og heller ikke har fået debut på det franske landshold? Hvorfor er hypen så stor? Og er man tilfredse blandt klubbens fans med et køb af Fofana til den pris, når han reelt set ikke har præsteret noget på internationalt topniveau?

-Det skal siges, at jeg ikke skriver herinde for at lyde arrogant eller for at tage pis eller lignende.
Det er udelukkende, fordi jeg er interesseret i at høre, hvad I fans tænker, for jeg synes generelt ikke, at der har været ligeså meget snak om købet af Fofana som nogle af de andre store transfers i sommers. Er det ikke i virkeligheden kæmpe overpris? For jeg kan slet ikke pege på, hvad der berettiger prisen, uanset hvor meget jeg prøver. Han er ung og havde en rigtig god første sæson for Leicester, men er det virkelig lig med 75m pund?

Jeg stillede i forvejen som fodboldelsker stor tvivl omkring Fofanas niveau kontra pengene, men tvivlen er selvfølgelig langt større nu, hvor jeg ved, at han faktisk havde siddet ude næsten hele sidste sæson. Jeg vidste godt, at han var ude i noget tid, men ikke at det var så lang tid, og det får mig til at stille spørgsmålstegn ved den sportslige ledelse, og om der ikke er en alarmklokke, der ringer, når man kigger på en spiller til den pris, når spilleren har siddet ude med en alvorlig skade allerede så tidligt.
Hvad er det for nogle kvaliteter, der berettiger den pris, og hvorfor i alverden ville Leicester kun acceptere et bud noget nær transferrekord for en forsvarsspiller? Der var mig bekendt ikke rigtigt en anden stor klub udover Chelsea, som var interesseret i Fofana til den pris, hvilket også i sig selv er grund til tvivl.

Jeg bliver da også lidt nysgerrig efter, hvad prisen så havde været, hvis Chelsea skulle købe ham allerede efter den første sæson, hvor han netop spillede størstedelen af kampene. Skulle man så betale over 100m pund eller noget i den dur, og er Fofana virkelig så god?
Skrevet af Wise1964
Han brækkede benet - derfor fraværet.
Høj pris (det er sådan gamet er når de store melder sig som købere af spillere der som udgangspunkt ikke er til salg) men et kongekøb af en spiller der er ekstraordinær god og ung med en fremtid foran sig.

Og vi har jo øjensynligt penge nok - så alt er godt ;)
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0