Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Og vi har jo øjensynligt penge nok
Den tanke er jeg noget tvivlende over for. FFP er ikke permanent afskaffet og vores omsætning er ikke mig bekendt lige pludseligt eksploderet, så selv hvis ejerkredsen har lyst til at øse gigantiske pengesummer i klubben, og det tvivler jeg lidt på, så er der en øvre grænse for os, som er lidt lavere end hvad den er for nogle af de andre klubber.

et kongekøb af en spiller der er ekstraordinær god og ung med en fremtid foran sig.
Eller som måske bliver den næste Zouma. Det kan gå begge veje. Forhåbentlig er han ikke scoutet af de samme folk, der åbenbart var villige til at give 60 for Gordon. Men i det mindste er han ikke udelukkende i stand til at spille én plads i en 3-back.

Det sagt glæder jeg mig lidt til at se, om Potter faktisk har viljen og modet til at smide det 3-back livrem-og-seler pis i skraldespanden, hvor det hører hjemme. Folk som Chilly og James bliver ikke dårligere ved, at de arbejder sammen med en bredt placeret offensiv spiller, frem for at skulle løfte hele det offensive ansvar alene. Og 3 CB´er og 2 6´ere som alle er dedikeret til det defensive arbejde er simpelthen for mange folk, der ikke kan bidrage med noget imod en disciplineret defensiv.
Skrevet af Wise1964
selv små sure revisorer skal læse smileys ;)
og naturligvis kan det gå begge veje, men det kan det med alle spillere - jeg er nu ganske sikker på Fofana er en ret stor upgrade i forhold til fremtiden med det han kan
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Jeg arbejder med softwareudvikling, ikke revision, men det skal ikke forhindre mig i at påpege det grammatisk forkerte i at afslutte en sætning med et semikolon og en slut-parantes, specielt når der ikke engang er en start-parantes nogen steder!! :D

Og ja, Fofana ligner da umiddelbart, at han bliver ganske okay engang i fremtiden. Men der er altså stadigvæk lidt at arbejde med, og på ren fart har han indtil videre lignet en 7,5/10 type mere end en fleksibel makker til lidt langsommere folk som Silva og K2. Jeg er lidt spændt på, om han rent faktisk er nævneværdigt hurtigere end Chalobah og Colwill. Eller nævneværdigt mere kropsstærk.

Uanset hvad er det en fornuftig flok unge midterforsvarere at have, så jeg håber efterhånden, at vi er definitivt færdige med alt det forsvars-ståhej de næste par år.

Og så tager jeg mig i øvrigt til hovedet hver gang jeg tænker på, at vi bad Spezia om at bruge Ethan Ampadu som midterforsvarer, en håbløs rolle for ham og noget vi ikke har brug for, frem for defensiv midt, hvor vi har nul folk og aggressivt har et behov. Hver gang jeg føler bare en lille bitte antydning af dårlig samvittighed over, at vi kylede Tuchel ud, så hjælper den detalje gevaldigt.
Skrevet af Wise1964
Hahaha Black Spider - klasse
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Tintin9
Wise, det er jo også derfor, at der er kommet smileys på bold😀😀😆
Skrevet af Wise1964
Smileys er bandlyst i Chelsea tråden … den gennemsnitlige lettere nedtrykte, konstant sure modne mand der udgør fanbasen herinde bryder sig ikke om den slags !!!

Fat det nu :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
@ KO

Jeg mener at huske, at det kom op for nyligt her i tråden, at du arbejder med en it-butik. Hvis det er tilfældet, så kunne jeg i grunden godt bruge nogle anbefalinger på et par småting.

Dels helt almindelige mus, der faktisk kan holde længere end et halvt år, før de begynder at have kontaktproblemer og sender utilsigtede dobbeltklik afsted. Jeg ved, det kan lade sig gøre, for jeg har en efterhånden afsindigt gammel Logitech MX518, der virker ganske fint, men som efterhånden er voldsomt snasket at se på. Og så har jeg efterhånden en bunke Logitech G102 mus, der som sagt fungerer fint i max et år, før de begynder at have kontaktproblemer.

Og dels nogle 120 mm kabinetblæsere, der ikke lyder som en forkølet støvsuger, når de er i gang. Jeg har nogle Corsair blæsere pt, men de har en træls hvinelyd og så larmer de rimeligt voldsomt, når der er træk på.
Skrevet af Wise1964
Der er tæt på lige så meget liv i denne tråd som dronningens sexliv …
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Ja BS kan ikke en gang få svar på sit computer spørgsmål! :)

Mon ikke der kommer gang i den igen nu når vi starter op. Har flere gange haft lyst til at skrive herinde, da der har været nogle spændende meldinger omkring klubben. Men jeg synes egentlig også bold er ret dødt lige pt, selv i klubtrådene hvor der plejer at være godt med aktivitet. Det virker lidt som en nedadgående kurve lige siden designet ændrede sig. Måske det bare er mig.
Skrevet af badazz
Jeg tænker også, at landskamppausen er en stor del af forklaringen.
Men hvis man gerne vil have lidt gang i den, så er det nok muligt at starte et ´slagsmål´ i en af klubtrådene :-)

Hvad angår BS´ computer problemer, så har jeg aldrig oplevet problemer med en mus, der pludseligt laver dobbeltklik, og jeg har efterhånden siddet alt for mange timer i alt for mange år foran en PC.
Ej heller har jeg oplevet problemer med blæsere der hviner.
Kan det være BS´ overdrevne pornoforbrug der er skyld i begge dele, og er det på nogen måder relateret til dronningens sexliv (eller mangel på samme)?

´On topic´, så bliver det godt, at komme i gang med noget klub bold igen. I kan jo starte med et bundopgør ml AaB og OB i aften :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Contractor
Hej BS.
I forhold til blæsere anbefaler jeg denne. Bedst på markedet i forhold til ydelse vs støj. De fås ikke mere stille

https://www.pricerunner.dk/pl/184-4578669/Computer-koeling/Noctua-NF-A12X25-ULN-120mm-Sammenlign-Priser

I forhold til mus er der issues med kvalitetskontrollen på logitechs switches, hvilket netop giver problemer med dobbeltklik. Det burde være løst på de nyeste udgaver, men vil du være helt sikker skal du bare skifte mærke.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Wise1964
hahahaha Badazz - klasse :D

Og enig Vince, det har virket som en nedadgående spiral et stykke tid - der er ikke den samme gang i tingene som tidligere. Måske er man bare ved at være brændt af på de endeløse ligegyldigheder som bare kopierer hinanden fra sæson til sæson.

Man savner lidt Chelski og russer bashingen ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
den her havde jeg lige overset ...

Christopher Nkunku (22) made an medical-check in september in Frankfurt to prepare a Transfer to FC Chelsea for Sommer 2023 (release clause of €60 Mio Euro)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Man savner lidt Chelski og russer bashingen ...

Niveauet inde i mange af artikeltrådene er også ret sløjt for tiden. Hvis det ikke handler om at nedgøre noget eller nogen, så handler det om at selv fremstår hellig. Den del af bold kan man roligt springe over.

Spændende med Nkunku. Set over det sidste års tid er det vel næsten den offensiv spiller vi er blevet rygtet mest sammen med. Voldsom stats han havde sidste sæson og ser ud til at fortsætte denne.
Skrevet af Tintin9
“ så handler det om at selv fremstår hellig. “

En bestemt klubs fans du tænker på?
Nu kommer der måske lidt af den omtalte ballade.
Skrevet af Wise1964
*giggles* Tintin ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Men fedt at der nu kommer et All-Star koncept ... det har vi ventet længe på og skal vel nærmest ikke levere spillere den vej :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Tintin

Hehe, jeg tror faktisk ikke i dette tilfælde man kan pinpointe en bestemt fan gruppe. Desværre. ;)
Skrevet af Vince71
Men fedt at der nu kommer et All-Star koncept ... det har vi ventet længe på og skal vel nærmest ikke levere spillere den vej :D

Det skulle da lige være Reece James som selvfølgelig bliver valgt over Trent. ;)

Incoming!!
annonce
0