Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
LOL Tintin ...
Men han var født fattig, så lidt har han da kørende for sig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise
Net? Er det noget man skal bruge til noget? :)

Ingen kvaler, Toddly betaler!.. Eller.
Skrevet af Tintin9
Med hans ageren her på siden, var jeg ellers sikker på, at han kom fra er godt hjem. Han virker lidt overlegen og usympatisk!
Skrevet af Wise1964
Haha Tintin
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Er jeg den eneste der er en smule bekymret for Mason Mount, hans performances og fremtidig rolle på holdet? Jeg har vitterligt svært ved at placere ham i de opstillinger vi arbejder med og Gallagher gør jo ikke udfordringen for ham mindre.

Han er ikke så blændende som tidligere og virker låst i de roller han får tildelt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Jeg synes faktisk Mount spillede en god første halvleg sidste kamp og som kommentatorerne også påpegede under kampen kom meget af det gode offensivt fra ham. Selvom der stadig er noget vej. Men Potter brugte ham vel netop der hvor han "skal" spille, altså mere en central/offensiv midt og ikke som Tuchel har brugt ham.

Jeg mindes nu også at Mount startede ret sløvt sidste sæson, men kom rigtig godt efter det, specielt statistisk. Mit indtryk med ham når det går knap så godt er at han altid spiller sig i form.

Lige præcis ham og Reece er jeg aldrig rigtig bekymret for, da alle trænerne virker til at elske dem lige så meget som vi fans gør. :)
Skrevet af Tintin9
Wise, jeg ved du er skeptisk omkring Potter.
Men jeg er sikker på, Mount er af de spillere kan virkelig kan blomstre under Potter. Det er så imponerende hvordan Potter har udviklet spillere som bl.a. (jeg tør næsten ikke skrive det) Trossard og Mac Allister.

Mount kan, forhåbentlig, tage det sidste skridt op på PLs øverste hylde nu.
Skrevet af Wise1964
Jeg skal være den første til at erkende jeg tog fejl, hvis den tid kommer ... det vil også glæde mig hvis I får ret, jeg er ret vild med Mount men synes han har set lidt vag ud i hans udtryk i forhold til tidligere.

Potter er ikke min kop the som person - så må det vise sig om han kan levere noget trænermæssigt eller om vi bare lave en kopi af en anden klub der henter Sou Brighton spillere på samlebånd ... hvilket IKKE er vejen frem
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nå - det er da ikke svært at finde dagens kamp i dag, spændende om Inter kan stoppe Barca offensiven med en Lewa i hopla.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Det kan siges meget simpelt, alt andet end 3 point idag og vi går ikke videre fra en, på papiret, overkommelig pulje, det vil være et lettere skandale, men den situation holdet har sat sig selv i bliver det spændende om man kan tage sig sammen og få mindst 9 point i de sidste 4 kampe der skal til for at gå videre
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Vince71
Fofana vs Tomori (via WhoScored)
22/23 League & UCL stats:

Starts (subs)
Fofana: 5
Tomori: 9 (1)
Interceptions per 90
F: 3.0
T: 1.0
Passes per 90
F: 83,2
T: 57,9
Pass success rate
F: 87,3%
T: 90,1%
Tackles per 90
F: 2,4
T: 1,7
Clearances per 90
F: 2.0
T: 1.7
Skrevet af Dixon
@Vince eller er det Black Spider !
Han arbejdede stenhårdt i lørdags men der manglede kvalitet i slutproduktet.
Hvad er Mount’s bedste rolle ?
Skal han være midtbane som i lørdags eller angriber som under Tuchel ?
Især hans samarbejde med James under Tuchel var fremragende.
Osgood
Skrevet af Vince71
@Dixon

Hvis udgangspunktet er opstillingen i lørdags (4-3-3 eller 4-2-3-1??) og vi leger med tanken om at vi henter Nkunku, hvilket meget tyder på lige nu. Så mener jeg i det tilfælde at Sterling og Nkunku burde starte oppe foran og Mount ned på midten, i en mere offensiv rolle. Cho kunne potentielt også få en rolle deroppe hvis Potter vælger at hive ham hjem til januar.

Men jeg ser ikke det store problem i at Mount spiller der, for hvem er alternativet lige nu.. Pulisic og Ziyech? Mount diskede trods alt op med en del mål/assists sidste sæson. Så for mig er det ikke nødvendigvis enten eller. Mit indtryk af Potter og hvad jeg har læst er også han leger lidt mere med opstillingen og spillernes rolle under kampen. Så jeg tror vi kommer til at se Mount i begge roller.
Skrevet af Fox@Mulder
God kamp til jer i aften - fra en Milan fan.

Normalt ville jeg være nogenlunde optimistisk, men med 12 mand ude (8 skadede, 4 ikke registreret til CL), heraf 5 startere, bliver det tæt på umuligt.

I vil nok se er udehold med en mere defensiv approach end vi normalt går med - især de første 20-25 minutter bliver nok ren overlevelse fra vores side af.

Vi starter således:

Tatarusanu (2.valg)

Dest (3.valg) - Kalulu - Tomori - Ballo-Touré (2.valg)

Tonali - Bennacer

Krunic (3.valg) - De Ketelaere - Leao

Giroud

Udskiftere: Mirante, Gabbia, Pobega og Rebic

Mangler I nogen og hvordan forventes I at starte? Jeg har læst Potter allerede har brugt et par forskellige formationer.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Vince71
Fox@Mulder

Det er selvfølgelig fuld forståeligt med jeres skader. Som Chelsea fan kan jeg kun sige at vi har mødt hold der på papiret var i langt værre tilstand end jeres, hvor vi var storfavoritter og alligevel formåede at skuffe/tabe. Specielt med det her hold. Så når man er underdogs mod os, så er der som regel håb.

Så indtil jeg ser noget markant fremgang under Potter, så sidder jeg generelt med følelsen af at vi kan tabe alle kampe og favorit rollen ikke kan bruges til meget. :)
Skrevet af MVM
Godt nok et på papiret svagt Milan hold, de er tydeligt ramt af skader.
Den skal vindes!
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Cfever
Ikke engang Haaland er lige så skarp som vores spillere, når de har været i en offside position altså
We know what we are
Skrevet af MVM
Er Mount vores nye Werner? ;-)
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af MVM
Fuck… Det kan være sæsonen for Fofana
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Cfever
Det tror jeg ikke MVM. Han kan gå på det så det er sandsynligvis “bare” en forstrækning.
We know what we are
annonce
0