Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
Helt enig Maarkap. Folk må fanden til at tage de blå briller af, især når det er ved at være flere dage siden. Selvfølgelig var der straffe, klovnen fattede bare ikke at man ikke må gå i ryggen på en modstander.

@CFCHackney

”I går snakkede de også om i studiet på CTV at Carvalho også lavede en del fejl lige da han blev hentet til klubben, i den første sæsons tid.”

Carvalho var slet ikke så dårlig som Luiz, Carvalho var super i defensiven, taktisk klog, han manglede bare at komme op i PL-tempo. Hvilket gjorde han nogle gange kom for sent. Det er ikke det der er galt med Luiz. Luiz´s taktiske fodbold intelligens er slet ikke på højde med Carvalho, eller nogen andre i forsvaret. Giver ham til jul ellers har jeg også mistet troen på bonghovedet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
jeg tuder bestemt ikke over det straffe der blev dømt! der var straffe ikke det største, men straffe helt sikkert.

Jeg synes folk dømmer Luiz lidt for hurtigt, jeg synes han var rigtig god i de første 10 kampe efter han kom til Chelsea, og der lavede han ikke ligeså mange fejl som han gør nu, at han så helt sikkert tilbage i marts måned skulle have været smidt ud efter han scorede er så noget andet. Jeg synes han var rimelig god, stadig for aggressiv og tog for mange chancer, men god på CB indtil kampen på Old Trafford i Maj måned hvor han var elendig og blev taget ud i pausen. Manden er altså stadig også kun lige blevet 24 og jeg synes det ville være ærgerligt hvis vi skulle skille os af med Luiz da Han har det hele, han skal bare lære at styre sit temperament. Det er da også godt for den måde vil spille fodbold på at have en spiller der er så god med bolden! Jeg elsker at se Luiz spille specielt i sidste sæson, men hvis han styrer sit temperament så bliver han klasse det er jeg slet ikke i tvivl om!

Da jeg sad og så kampen i gennem i nat lagde jeg i hvert fald mærke til at han var mere nede og forsvare, og mindre med fremme og angribe, self gik han mere med frem da vi kom ned på 10, men han tog ikke så mange chancer i sit spil som han plejer. Han var fejlplaceret ved straffesparket, og han fik ikke dækket Saha op, men der synes jeg mere Saha og Coleman skal have kredit.

Han scorer også nogle ekstremt vigtige mål, scorede udligningen mod United, og hvilken en af slagsen! et godt hovedstød mod City, og et flot skud mod Leverkusen der sikrede os 3 point!

hvis vi kan stå bag Torres´ elendigheder indtil han for lidt over en måned siden fandt formen igen, så må vi sku også stå bag Luiz, når han begår fejl..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg er heller ikke klar til at opgive Luiz, men han spiller godt nok ofte med hovedet under armen. Kunne han ikke prøves af på midtbanen? Så kunne han få lov til at tage en masse løb op af banen, og ikke tænke så meget på at forsvare HELE tiden.

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af ThePensioner
lækkert at se i øvrigt at ordningen med CPO virker efter hensigten...!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFCHackney
jo han kunne helt sikkert prøves på midtbanen, problemet er så bare at vi ville mangle en CB, men det er selvfølgelig noget der kan løses.

I går var han lige ved at gå i ryggen på en Everton spiller tror det var Saha? men han trak sig så lige til sidst, så der har han måske lært lidt af sin fejl mod Everton..

Manden er jo også udentvivl god til at takle, så hvis han kan styre sig lidt så vil han være en kæmpe gevinst på CB, når han nu er så god med bolden.

Men måske han skulle prøves på midtbanen, det ville da i hvert fald være interessant at se ham der, men mon ikke den kære Villas-boas kan få ham i gang igen, ligesom han gjorde med Bosingwa :) det håber jeg i hvert fald på
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
@ThePensioner ja det er meget betryggende!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Har først lige fået set videon fra igår.

Det er satme vildt at en så stor mand, som Lukaku kan løbe så stærkt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
ja der er god speed of fysik i den dreng!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Med Luiz så skal han nok bevise sig som en klassespiller, det er jeg sikker på. Hver gang jeg ser ham i defensiven får jeg den samme følelse som jeg får når jeg ser AGF og de spiller bolden tilbage til Steffen Rasmussen - Det kan gå galt hvert øjeblik det skal være. - Ikke for at sammenligne teknisk niveau eller andet.

Med stadion planerne så kan jeg ikke finde ud af om man skal stole på klubben eller ej. De kommer ikke rigtig med nogle udmeldinger der faktisk siger noget som helst, så jeg ville nok også have stemt nej. Som jeg forstår det vil klubben købe sin ´frihed´ fra fansene, og have mulighed for hurtigt at gøre lige hvad de vil. Fansene vil gerne have en garanti for at klubben ikke bare flytter klubben så snart de får muligheden for det.

Som jeg forstår det.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Også regner jeg med at vi henter Cahill til sommer, da vi selvfølgelig laver en forhåndsaftale med ham her i januar. Så problemet i forsvaret er ikke så stort. Bruma kan også hentes tilbage også kan Alex komme afsted - hvilket jeg går ud fra han kunne have en interesse i hvis man kigger på den mængde tid han har fået på banen.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
kunne godt forestille mig Bruma får et år til i HSV. og mht Cahill så ville det være fint at erstatte Alex med ham, hvis han lige opper sig og kommer tilbage på sit gamle niveau :)

og mht CPO tror jeg du er spot on Carefree, de synes ikke klubben har meldt klart nok ud hvad de vil, og de synes det er mærkeligt at de kun får lidt over en måned til at tage stilling til tingene. det er sådan som jeg har forstået det i hvert fald
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NeddamxD
Hehe, efter at sidde og følge nogle kampe med Atletico Madrid og den der kører i dag, er det gradvidst gået op for mig, hvor godt et lejemål det er for Courtois. Hold da op, han bliver testet af dernede.

Ellers nogle der har fået fulgt ham?
Skrevet af CFCHackney
Ja jeg har set et par kampe med ham og bruger lige min sidste aften i dk på at se ham i aften :) han er sku god må man sige! Tror det er et godt købt vi har fortaget os, og godt at leje ham ud til et hold som Atletico hvor forsvaret ikke altid fungerer optimalt!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Knoblauch
Ikke overraskende er Atl. Madrid et sted man bliver testet - det er et rent skydetelt.

Mht. CPO afstemningen i dag er det et spørgsmål om tid før der bliver givet et ja til det. De fleste tekster, tweets osv der er kommet ud i dag (og de seneste dage) har vist, at det ikke er pga. følelser osv omkring Broen man stemte nej, men nærmere pga. ledelsens måde at handle på.

En sidste ting, til Luiz diskussionen; jeg blev simpelthen nød til at stoppe med at læse det indlæg, der startede med at postulere at Luiz ikke lavede ligeså mange fejl i sine første 10 kampe ........ Det gjorde han.

Luiz bidrager med noget helt ekstraordinært fremad banen, fordi han kan drible og lægge gode afleveringer, men satser alt alt for meget i det defensive. Jeg ved godt han stadig er relativ ny i klub, men det virker ikke til at han har lært noget som helst ift. det defensive.

Han er selvfølgelig sjov at se på når han, som mod QPHA, pludselig løber op og laver et saksespark. Men han er forsvarsspiller, og lige nu passer han bedre til den spanske liga, hvor defensive mangler ikke bliver udstillet i ligeså høj grad.

Mod QPR (med 9 mand på banen) så vi i høj grad også Terry lave de samme raids som Luiz, og det i øvrigt ganske kendetegnende for Chelsea efter AVB ankomst; at der altid er én af midterforsvarene der løber med op og skaber kaos.
Terry gjorde det også lidt under Ancelotti, men der virkede det mere tilfældigt.

Edit: ah, min pointe med det sidste var, at de raids Luiz bidrager med snildt kan klares af andre.
Skrevet af Mugesh
Nu har jeg endelig fået set kampen, og må sige nu hvor vi har diskutionen omkring Luiz, så gjorde han det udemærke i den her kamp, og måske lidt fremskridt alligevel.

Turn: Havde et par redninger, men eller egentlig ikke det store at lave.

Bertrand: rigtig god kamp og havde nogenlunde styr på Drenthe(Evertons bedste spiller). Er rigtig god fremad banen og havde rigtig gode indlæg, noget vi har manglet fra vores backs.

Ivanovic: Solid defensiv kamp, men kom ikke så langt frem.

Luiz: Det var tydeligt at han havde fået vide at han skulle styre sig lidt, for nogle gange var han lidt for passiv. Men positivt at han kunne styre sig lidt, men desværre blev det ikke bedre i defensiven. Det er som om han ikke forstår det defensive, han placerer sig ofte meget uheldigt, og markerer nærmest ikke sin modstander, og vinder næsten ingen nærkampe. Den eneste positive er når han står mand mod mand og angriberen ikke er i løb, er Luiz rimelig god. Og til folk som skal fremhæve hans mål og raids fremad banen, må lige tage sig sammen. Manden er CB, hans primære opgave er at forsvare og ikke score mål. Nok har han scoret vigtige mål, men mindst ligeså mange har han kostet. Og som Knoblauch også skriver, Luiz lavede også en del fejl de første ti kampe, folk var bare i ekstase over hans offensive kvaliteter, samt hans hår, så hans defensive mangler kom i baggrunden. Når alt kommer til alt, så er han for dårlig til det han mindst skal kunne.

Alex: Virker lidt tung, men kom dog godt ud af de fleste farlige situationer.

Romeu: MOM, troede ikke jeg kunne blive mere imponeret af Romeu, men igen i dag, viser han sig som en effektiv spilbryder, selv efter 100minutters spil tonser han op og presser evertons bagkæde. Hvis han fortsætter denne udvikling, kan Mikel, Meireles og Essien sige farvel til defmidt-pladsen.

McE: Spillede en god kamp. Hans afleveringer og førsteberøringer er virkelig af høj klasse, Lampard og Ramires skal heller ikke føle sig for sikker.

Malouda: Stort løbearbejde, men tydeligt at han ikke er så sikker på sig selv længere, plejer at være mere direkte.

Anelka: Ja han brændte straffe, men manden var med i næsten alle vores angreb og burde have fået flere frispark. Det underlig er at der ofte blive dømt frispark imod ham(ligesom mod QRP), hvor der ikke er skyggen af det.

Lukaku: Fysisk er han en klon af Torres og Drogba, men teknisk er der noget der skal arbejdes med, men det skal nok komme, han er trods alt kun 18år.

Kalou: Kampens flop, det eneste han gjorde rigtigt var målet.

Sturridge: Nogle gange er han alt for egoistisk, men ellers er han en som kan gøre det uventede, både speeden teknikken er der.

Cech: Hvis Romeu ikke spillede så godt, så havde Cech blevet MOM. Måske er det med lidt blå briller, men kan virkelig ikke se hvem der skulle være bedre end Cech udover Casillas.

Mikel: Overtog Romeus plads og Romeu blev skubbet lidt længere frem. Synes han er blevet en mere bevægelig spiller under AVB, dog fik han et dumt gult kort.

Efter Evertons udvisning, var det en fryd at se de kombinationer holdet kørte, og samtlige spillere var indover kombinationerne, det var næsten som at se Barca.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
Hvad angår CPO (Chelsea Pitch Owners) er her et par artikler om emnet, hvis nogen ønsker at læse lidt op på det :-)

http://www.guardian.co.u…INTCMP=SRCH

http://www.guardian.co.u…INTCMP=SRCH

http://www.guardian.co.u…ge-freehold

Særligt i den første artikel synes jeg godt nok at Bruce Buck giver udtryk for en noget arrogant tilgang til tilbagekøbet... Det lyder som om det nærmest er noget aktionærerne er forpligtet til og noget som klubben bare kan bestemme skal ske. Han har tydeligvis slet ikke fattet "ånden" i den beslutning der blev truffet dengang. Håber virkelig at der findes en løsning, så klubben ikke bare køber aktierne tilbage, men at fansene også kommer til at eje en eventuel ny hjemmebane. Men det er klubben næppe interesseret i...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CFCHackney
Ja jeg synes til tider også at Buck har virket meget arrogant i sine udtalelser.

Jeg kan også godt forstå at CPO´erne synes det er mærkeligt at det kune fik en måneds tid tik at beslutte sig og sætte sig ind i tingene når klubben snakker om 2020.. Det er jo heller ikke så meget det med at flytte fra The Bridge der er problemet, i hvert fald ikke hvis det bliver inden for 3 miles. jeg synes personligt også at det virker mærkeligt at det skal gå så hurtigt og med så kort varsel, og det synes jeg er dårligt lavet af klubben, uden at skulle svine Roman til eller noget for han har gjort meget for klubben!

Jeg tror dog at klubben på et senere tidspunkt får deres 75%. Men så skal det også være på nogle vilkår der gør at CPO´erne kan føle sig trykke ved at sælge til klubben.

Men rart at se at CPO fakstisk virker!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Man kan også inde på Skysports finde klip osv. med både CPO´s, Fansne´s, og Buck og Gourlay´s reaktion.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Utroligt interessant pressekonference...

Kun spørgsmål om racisme, John Terry osv, men det er jo som forventet. Vi spiller iøvrigt mod Arsenal imorgen, men det er jo mindre relevant.

"Do you think Chelsea is an arrogant club?".

Unge Jamal Blackcunt starter iøvrigt på bænken, eftersom Turnbull har karantæne og Hilario er småskadet.
Skrevet af CFCHackney
Ja journalisterne bliver bedre gang på gang! Bliver sku spændende at se om det er Taylor eller Blackman det er på bænken.. Men godt at Ramires er tilbage!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0