Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Vince
Du er Harry Potter fan - kan du ikke løfte sløret for hvad taktikken og opstillingen egentligt gik ud på i dag … forsvaret sejlede rundt, midtbanen ikke eksisterende og spillerne virkede som om de ikke anede hvor de skulle dække

Set her fra ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dixon
Potter snakkede inden kampen om balance på holdet.
Det var der ikke i 1.halvleg.
Vi var klart bedre i 2.halvleg.

Kepa var rigtig god i dag.
Uden hans redninger havde vi været bagud i 1.halvleg.

Der blev mere plads på midten til Loftus-Cheek efter pausen.
Vi blev bedre til at spille i mellemrummet.

Cucurella var forfærdelig.
Godt at han røg ud.

Sterling var god som angriber.
Med lidt held havde han scoret to gange.

Fedt at Mount kom i gang.
Osgood
Skrevet af Dixon
@Sygt-nok
Vi købte billetter igennem
‘Livefootballticketts’
Osgood
Skrevet af Vince71
@Wise

Jeg tror ikke der er nogen som ved hvad Potter laver, inkl vores modstandere. :)

I dag var ikke kønt og der var ikke meget som fungerede.
Skrevet af Bobbymo05
Brighton har gennem flere sæsoner spillet rigtig flot fodbold netop pga. Potters idéer. Jeg tror, han nok skal få styr på spillestilen, hvis han får tid nok. Det er jo næsten umuligt at overtage et hold midt på sæsonen og så allerede få sin egen spillestil til at skinne igennem på holdet. Han har dog fået hele fem sejre ud af seks kampe, så det undrer mig bare lidt, at man ikke er tilfreds med Potter for nu.

Med Tuchel i den første del af sæsonen og op til fyringen fik man blot tre sejre ud af syv mulige, heraf tre nederlag, så det er vel en klar forbedring med Potter indtil videre. Hvis resultaterne med Potter fortsætter som hidtil, så er jeg sikker på, at spillet nok skal komme efter, men man kan jo ikke forvente champagnebold allerede fra starten med en ny træner, som ikke har haft mulighed for at købe sine ´´egne´´ spillere, og som har overtaget holdet efter sæsonstart.
Skrevet af KnockOut
Tror ikke der er så mange der er utilfreds vel ikke engang Wise, læser det bare som han ikke er fan af den type træner potter er?, jeg er som sagt før meget positiv over skiftet og håber på vi ser en mindre stædig træner.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Vince71
så det undrer mig bare lidt, at man ikke er tilfreds med Potter for nu.

Det er vores trademark at være utilfreds herinde. :)

@KO
Jeg forstår det også som at Wise er knap så vild med personen og hans udstråling (mangel af det) mere end ham som træner.

Jeg har det lidt modsat. Tror at Potter kan komme til at klæ´ Chelsea rigtig meget.
Efter at have været igennem Mou, Sarri, Conte og til dels Tuchel, må jeg sige at jeg har det godt med en lidt mere stille og ydmyg træner, som ikke skaber de vilde overskrifter. Det ville være fint hvis fokus kunne holdes på spillet/resultaterne og ikke hvad træneren laver på sidelinjen eller siger efter kampen.
Men det er nok bare mig.. :)
Skrevet af KnockOut
Nu skal jeg være den først til at indrømme jeg elsker MOU ;) men er nok som sådan mere en Ancelotti / Lampard (uden de er ens) personlighed når det kommer til træner men derfor har jeg stadig KÆMPE respekt for folk der brænder så meget for noget at man kan se ilden i deres øjne.

Grunden til mit MOU kærlighedsforhold må være jeg ikke kan adskille ham som person for alt det han har bragt Chelsea, er ret sikker på var han aldrig blevet Chelsea manager var jeg nok ikke i samme båd som nu.

Nu vi snakker personlighed så er sådan en træner som sarri bestemt ikke min kop the.

I mange år var mit håb vi fik Diego Simeone efter MOU bare fordi den passion og kamp vilje var svær at stå for, men ville blive et nej tak i dag.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
Vince & KO
det er præcist det der er problemet hos mig :) ... så godt nogen følger med ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Prøver Wise, prøver ;)

Jeg vil da også gerne være den først til at indrømme jeg lige som Wise nogen gange har favoritter og bliver styret af min personlig holdning når jeg skal kigge på en manager / spiller, mange vil nok sige jeg var hård ved den kære tysker, men jeg syndes også tit jeg gav udtryk for at vinder man har man altid ret i fodbold (igen ordsprog ikke altid korrekt), men syndes også godt jeg kunne rose ham for de mange gode pokaler og resultater eller når man var gode nok til at mose en modtander mens man holder på bolden, men gav også udtryk for jeg ikke syndes spillet var godt nok sådan over all og at jeg bestemt ikke var fan af hans opstilling og den her meget stædig tilgang til taktik, selv om flere var meget gode til at påvise "fik han tid" ville han nok ændre denne tilgang, nu fik han ikke 6 sæsoner som klopp men syndes stadig ikke vi se en stor vilje til at skifte system.

Fred være med det i mine øjne er han stadig en top træner bare ikke lige min favorit ;)

Men igen jeg elsker også Frank Lampard og det tog rigtig hårdt på mig da man opgav hans projekt, måske er det sådan Wise har det nu?

Med Potter syndes jeg vi er lidt tilbage i Lampard sporet igen (hvis alt hvad han/de siger passer) så for nu vælger jeg at tro på det.

Men for mig kræver det et stop med at købe for 1.5milliard pr vindue og man forstætter med fokus på ung spiller (egne + udenlandske talenter) at man vil udvide det komicelle her under social medie og ikke mindst faciliteter her under stadion ungdoms arbejde mm.

God solid leder struktur med folk der har forstand på de områder de har med at gøre og ikke bare pleaser fans med hotfix.

Ja også skal vi være i top 4 hver sæson og gerne spille med om mesterskabet så langt som mulig og gør en god figurer i CL.

Så nej min krav er ikke så store igen til den nye ejer, ledelse og manager ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Vince71
@KO

Det skal også siges at jeg ikke har noget imod Mou, Conte og Tuchel. Det er alle trænere jeg i høj grad har været glad for og har stor respekt for hvad de har gjort/vundet. Men nu har vi prøvet flere af disse lidt flamboyante typer og den larm der også kommer med dem, så for mig føles Potter som lidt frisk luft. At han så samtidigt virker som en overall dygtig træner er selvfølgelig det vigtigste.

Grunden til mit MOU kærlighedsforhold må være jeg ikke kan adskille ham som person for alt det han har bragt Chelsea, er ret sikker på var han aldrig blevet Chelsea manager var jeg nok ikke i samme båd som nu.

Det kan jeg godt genkende. :)
Men for mig kræver det et stop med at købe for 1.5milliard pr vindue

Meget tyder på at Januar/sommer vinduet bliver med store investeringer. Dog er det (IMO) nogle mere ambitiøse og langsigtet navne vi virker til at gå efter her. Men af samme grund også i den dyre ende.

Tilgengæld tror jeg også at vi derefter vil se en tilgang der bevæger sig tættere på det vi alle håber på. Til den tid vil vi også langt hen af vejen have løst mange af holdets problemer, som de nye ejere overtog. AC/Rüdiger, Azpi (forsvaret!!), midtbane situationen og offensiven.
Skrevet af Bobbymo05
Undskyld, hvis jeg har trådt ved siden af. Jeg har dog tit fulgt med i jeres tråd, og jeg synes, at mange af Wises indlæg er negative enten mod træneren, spillestillen eller spillerne. Lad mig sige det sådan her - hvis man læser dine sidste 20 indlæg i denne tråd, er jeg overbevist om, at man ikke vil få indtrykket af, at man har med en glad og tilfreds fan at gøre.

-Og nu var det ikke bare lige ift. Wise, men mere Chelsea-fans generelt, når jeg udover her også har læst med på nogle engelske medier og debatforum m.m.. Der er ret mange af fansene, der ikke ser Potter som god nok, og som mere er et valg med mangel på ambitioner målt efter Chelseas standarder, da Potter jo kun rigtigt har erfaring med ´´lille´´ Brighton.
Skrevet af KnockOut
Bobby jeg kan sagtens forstår hvis man isoleret læsser hans indlæg her inde, men mange af os følger ham rundt på bold ;) og har efter en del år på bold fået en hvis forståelse for hinanden blandet andet Wise og derfor tolker jeg det som jeg gør og Vince det samme, er sikker på for andre kunne det godt se kun "sort" ud men det er som at sige BS hader Tuchel og det er jeg faktisk ret sikker på han heller ikke gør man var nok ikke en fan boy ;)

Jeg har intet mod potter og er ligeglad med om han er et "navn" men at være manager i Chelsea har en udløbsdato og som regel er det lige efter man ikke vinder mere, selvfølgelig kan vi ikke vide hvordan det er nu med ny ejer ledelse osv men de virker ikke mindre ambitiøse end abramo var på vejen af Chelsea, så tror det er meget vigtig for ham at blive ved med at vinde og være dygtig faglig og ikke mindst truppen skal virkelig købe ind på ham, ser ikke lige ham forsætte hvis man ikke kommer i top 4 mere end 1 gang, selv det kan være i underkanten, og med Arsenal, Tottenham der blomster op og en newcastle der banker på er det en sag i sig selv.

I min verden kæmper der 6 hold om top 4 (City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Man United og et par bobler lige uden for top 6 som Newcastle så det er klart bliver man sorte per i top striden især i Chelsea som bruger SÅ mange penge ja kan man nok hedde hvad som helst.

Igen hvis ikke potter som træner har jeg ikke lige et bud på en prøvet træner som jeg heller så lige nu som ikke har været igennem møllen før, så jeg håber ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
Ganske kort - jeg har det som KO så fint beskriver, Lampard var følelsesmæssigt den rigtige beslutning indtil han faldt i den apatiske gryde og blev en knude træner

Jeg tror faktisk dem der kan balancere personlig karisma og team håndtering er dem der klæder holdene bedst - vel meget godt kendetegnet gennem to af de bedre der findes … Pep og Klopp

De har begge personligheden til at stå på mål for spillerne som Mou og Tuchel (inden hans skilsmisse) også har/havde.

Sarri var en forfærdelig træner på alle måder set udefra - en rygende arrig træningsdragt … lidt det samme som den lettere overvægtige spanske tjener - totalt intetsigende

I min optik kan Potter være rigtig dygtig og lave gode resultater, men han er en grå personlighed og bliver aldrig min kop The … hans interviews er tæt på at være lige så ophidseende som at se maling tørre. Men derfor kan jeg godt have respekt for hans resultater selvom planen tilsyneladende igen er ikke at have en plan - lige nu virker den manglende plan så ;)

Jeg vil have passion, blod, sved og tårer omkring den klub jeg har viet knapt 35 år … Hvor er Vialli når man har brug for ham??

(Ps … JT er min all time favorit - gæt hvorfor)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
"Men derfor kan jeg godt have respekt for hans resultater selvom planen tilsyneladende igen er ikke at have en plan"

Sådan af ren nysgerrighed, hvad ligger til grund for det? Ved koncepttrænere som Potter går der typisk noget tid før tingene klikker. Men jeg synes da trods alt man kan se nogle ændringer ift hvordan der presses og særligt brug af wingbacks. Der er da selvfølgelig ting der stadig ikke spiller, men han har også overtaget et hold, der ikke rigtig har virket til at klikke i hele 2022.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
Geddar
Du kan simpelthen ikke have set kampen mod Aston villa når du stiller det spørgsmål.
Det var noget af det ringeste forsvarsspil og usammenhængende hold set meget længe - bruger man Sterling som wingback kan man lige så godt begynde at klone skovsnegle i håbet om at udvikle en væddeløbshest

Selv som ny træner var det et no go og en fallit erklæring
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Tintin9
Wise - hvad mente du om Carlo?
Skrevet af Wise1964
Carlo er en fantastisk personlighed - en mand man lytter til og en mand der har bevist sig selv over mange år …

Han er stille men en personlighed - ikke helt sammenlignelig med traktor sælgeren ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
Nej, den missede jeg. Men jeg har fået et par af de andre med. Men uanset så vil det tage tid at bygge tingene op. Det tog sæsoner for både Klopp og Arteta.

Man kan selvfølgelig være modstander af dét at have en koncepttræner, men ellers tror jeg bare man må væbne sig med tålmodighed. Det handler mere om hvad der kommer over en række sæsoner end hvad der kommer i sæson 1.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Tintin9
Men Carlo har jo ikke, synes jeg, ret meget af det du efterlyser?
annonce
0