Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er så til gengæld formidabelt sparket ind af Pedro
Nisi Dominus Frustra ...
Det kom helt ud af ingenting. Dejligt tidspunkt Pedro vælger at ramme målet, og ikke smadre den tre meter over!
Thank you, José.
Vildere. Så nåede jeg også frem til 1-1.
Jammerlig første halvleg virkelig ufortjent vi går til pause med 1-1. Nu skal vi skulle komme ud til anden halvleg med noget vildskab så kan denne kamp vindes
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Giv mig en god grund til at Pedro sparker frispark?


:) nu gav han måske selv en?
Hold nu op en flot kasse, tak Pedro.

Vanvittigt tempo 1. halvleg har været afviklet i. Synes især vi har muligheder på omstillinger, når vi bryder dem. Vi skal dog være mere direkte og forsøge at gå i afslutningsspil, så de ikke når på plads. Kom nu drenge.
come on Chelsea
Jeg er kun lige kommet hjem og har set de sidste 5-8min, det har det set meget godt ud, men kan forstå de andre 40 har været skidt ?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
KO: Elendige 40 minutter, ja.
Manchester United.
Jeg er kun lige kommet hjem og har set de sidste 5-8min, det har det set meget godt ud, men kan forstå de andre 40 har været skidt ?

Spurs har fuldstændig siddet på kampen. De har været klart bedst i første halvleg og har især siddet fuldstændig på midtbanen og de forreste har presset os tilbage til TBO gang på gang. Der må være nogle Spurs-fans der græmmer sig over at Pedro lige viser klassen til sidst. Han har også noget at revanchere fra Boro-kampen.
-
Ikke meget positivt i første halvleg udover fantom scoringen af Pedro.

Vi kan ikke få spillet til at flyde, men vi presser heller ikke modstanderen overhovedet. Hvis ikke Pedro´s mål kan kickstarte holdet så ved jeg ikke hvad der kan.
Man kan trøste sig med at selvom vi har været dårlige har vi ikke giver nogen store chancer væk.

Holdet må sgu vågne op i anden halvleg. Det har været fuldstændig dog uacceptabelt.
annonce