Snak

Mere indhold efter annoncen
Holy shit, wall of text.

https://media.giphy.com/media/ReeQKT3bMO76w/giphy.gif


Jeg har læst rygter om, at Fabregas skal videre til Roma når vi rammer januars transfervindue. Umiddelbart har Conte jo udelukket, at Fabregas skal nogle steder, men omvendt er manden 29, og jeg kan ikke forestille mig han selv er tilfreds med mængden af spilletid han har fået denne sæson. Synes I han burde skippes videre?

Han har helt klart nogle andre kvaliteter som hverken Matic eller Kanté kan bidrage med, men samtidig må han også være en løntung spiller at have siddende på bænken ift. mængden af spilletid. Jeg kunne godt unde ham et skifte, såfremt han selv gerne vil væk og få mere kontinuerlig spilletid. Spørgsmålet er så, om det bliver for tyndt besat på midtbanen ved evt. skader eller om de yngre spillere er klar til at træde til.

Jeg kommenterer kun, jeg diskuterer ikke. Jeg har alligevel altid ret.
Cool - fed webshop du har Bosse
Okay det der var satme skægt skrevet, haha!
@Robert - har Moses spillet dårligt de sidste 2 kampe? ... synes jeg læste de engelske medier gav ham gode karakterer mod City (jeg så ikke kampene)?
Jeg synes han har spillet alt ukoncentreret. Han har flakket rundt defensivt og for mange gange været 4-5 sekunder for langsom om at møde sin mand på vores banehalvdel. Jeg synes at han, såvel som Alonso, har haft placeringsvanskeligheder i den defensive del af vores spil. Offensivt sker der for lidt i mine øjne, udfordringerne fejler og han kommer ikke engang til indlæg.

Bevares, jeg ved han kan og at det nok bare er uheldige udfald, men det kunne nu være rart med et klart alternativt, måske en der samtidigt er mere erfaren end Aina. Derfor var mit forslag sidst at vi så på James Morrison. Jeg kan lide ham som spiller og selvom han havde svære vilkår mod os, gjorde han udmærket figur. Han kan heller ikke være så dyr alderen taget i betragtning og så er han homegrown (go figure).
Jeg ser hellere Oscar ryge end Cesc. Oscars udvikling har reelt set været i stilstand siden salget at Mata, og han kan ikke rigtigt bryde et forsvar som Cesc kan, og han kan ikke forsvare som Matic og ej heller besidder han samme fysiske tilstedeværelse. Så man har lidt i Oscar en spiller, der forsvarer og arbejder bedre end Cesc, men han kan ikke agere "dåseåbner" i samme grad, som Cesc kan. Derudover kan Oscar slet ikke matche Matics defensive og fysiske tilstedeværelse, så alt i alt er han lidt en blanding mellem de to, uden at besidde nogle nævneværdige spidskompetencer, og dette styrkes bestemt ikke af, at han tilsynladende ikke kan spille 8´er eller 6´er, hvilket Conte praktiserer. Cesc kan heller ikke, naturligvis, men han byder ganske givet ind med noget, som ingen andre på holdet besidder, hvilket blev eksemplificeret i kampen mod City. Han var skisme dårlig indtil dén aflevering, men den startede nu engang den lavineeffekt, som gjorde kampen blev vendt til Chelseas fordel.

Er det så realistisk at beholde Cesc? Sikkert ikke, men for Chelseas vedkommende ser jeg det bestemt, med udgangspunkt i overstående, som værende ideelt. Især mod hold, der gerne vil pakke sig sammen som WBA. Desuden er der utvivlsomt mere salgsværdi i Oscar qua hans alder. Det varer nok heller ikke længe, før Chalobah kommer før Oscar i hierakiet, fordi Chalobah i højere grad besidder de styrker, som Conte søger i midtbanespillerne.

Summa summarum; kan man holde på Cesc indtil sommer, og evt reevaluere situationen til sommer, ville det være ideelt. Især fordi man sikkert kan finde en evt. erstatning til den tid, da det er lettere (og billigere) end i vintervinduet. Midtbanen vil være tynd, hvis Cesc bliver solgt, fordi Oscar ikke rigtigt passer ind længere, og så skal der blot en skade til, før Chelsea kun har Chalobah/RLC, hvoraf sidstenævnte ser ud til at være gået i stå. Hvorvidt det er realistisk at holde på Cesc er til gengæld et godt spørgsmål!
Thank you, José.
Selvfølgelig viser de ikke Chelsea i fjernsynet imorgen
moderator
Nej, det er da helt oplagt de vælger United i stedet for, når det er Sunderland i møder.
https://kortlink.dk/sudv
Dave forlænger sin kontrakt med 3 år. Super fedt!
Azpi har været igennem en sindssyg udvikling og er nærmest gået fra ukendt til verdensklasse. Du finder ikke en bedre 1v1 forsvarsspiller i verden hvis du spørg mig. Så god er han.
så vidt jeg kan se er den forlænget til 2020, det vil sige med 1 år i forhold til den han har nu.

Men Ja vigtig, meget vigtig.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Der må jeg sige brætmand der er jeg slet ikke enig, måske en top 10 eller 15 men alså der er ret mange bedere 1vs1 spiller der ude, der også har lidt mere i pakken end ham.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Lækkert med en forlængelse til Azpi...
Kennedy skulle eftersigende også være tilbage på broen efter at hans lejeophold er opsagt.
annonce