Snak

Mere indhold efter annoncen
KO

Hvem mener du er bedre i en mod en? Nu taler jeg ikke om andre egenskaber men konkret 1v1 situationer. Der er mange klasseforsvarsspillere der er bedre i luftspillet, fysisk og måske også rent målmæssigt. Men Azpi er nærmest umulig at komme udenom når han er bedst og det sker heldigvis utrolig sjældent at han har en dårlig dag.
moderator
Det springende punkt er vel at betragtningen er reduceret til det defensive? Der er jeg ganske enig. Han er verdensklasse i defensiven. I offensiven er han dog ikke imponerende.
https://kortlink.dk/sudv
Kommer jo lidt an på hvor du placere Apzi, CB eller HB.

Lad os starte med HB.

Her ser jeg alle disse et skridt foran Apzi, mest fordi de også kan noget fremad og er omtrent lige så god som ham defensiv, hvis ikke bedre.

Vil gerne lige tilføje jeg ser Carvajal som den bedste af dem alle begge veje han er komplet (ud over hovedstød).

Bellerin
Carvajal
Nathaniel Clyne
Kyle Walker
Juanfran

Og det er bare lige dem jeg kan huske der er måske flere.

CB listen er MEGET lang ved slet ikke hvor jeg skal state måske sådan her.

Godin.
Ramos.
BOATENG.
BONUCCI.
HUMMELS.
PEPE.
Varane.
Kompany (når hen ellers ikke har skade).

+ flere jeg glemmer lige nu.

Men ja han er skam verdens klasse, bare ikke enig med han er top 5 på nogen af de 2 pladser, måske hvis man reducere alle til at kun måske dem på defensiv og ikke andet, meeeeen ?


Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Af de backs du nævner ser jeg ikke en eneste af dem som bedre end Azpi. Ikke at de er dårlige, bestemt ikke. Men rent forsvarsmæssigt ser jeg Azpi som langt bedre. De fleste af de backs du har smidt på har pudsigt nok deres forcer i det offensive hvilket jeg ikke betegner som det vigtigste hos en back da det først og fremmest handler om at forsvare.

Bellerin har potientalet til at blive absolut verdensklasse og han har en enorm fordel med sin fart, men igen, i det defensive ser jeg ham ikke som en bedre spiller.

De midterforsvarere du nævner er selvfølgelig også en svær sammenligning for de spiller som sagt kun midterforsvar hvor jeg ser Azpi som langt mere fleksibel. Igen også noget med fysikken som han er klart underlegen på i forhold til mange af de store drenge, men som jeg sagde før, i 1v1 situationer ser jeg stadig ikke en eneste af de to som bedre spillere. Vi kan være enige om at de er klassespillere og overall nok bedre, men ikke i den egenskab jeg omtaler.
Jeg er så glad for at Dave har forlænget - det er klasse!

Når det er sagt så er der en pointe i at Dave har sine primære forcer i duel spillet defensivt og sin enorme arbejdsradius modsat mange moderne backs der har flere offensive strenge at spille på en Dave har (og fart) - eks. Bellerin, Walker og den anden raket i Tottenham.

Men - defensivt er der ikke mange forsvarsspillere der matcher Dave i duel spillet, han er vanvittig svær at komme forbi og laver sjældent defensive fejl ... hvilket vel må være det primære som forsvarsspiller.
Nisi Dominus Frustra ...
Ifølge Daily Mail vil Chelsea sælge Oscar i januar for hele £52m er godt klar over, at Daily Mail ikke er den mest pålidelige kilde, men hvilken handel det vil være at få ham solgt til den pris.
Kinserne mangler ihvertifald ikke penge.

Ifølge The Telegraph skulle buddet angiveligt være op på £60m

http://www.dailymail.co.uk/sport/article-4029516/Oscar-set-leave-Chelsea-52m-China-transfer-joins-Hulk-Andre-Villas-Boas-Shanghai-SIPG.html

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/12/13/andre-villas-boas-makes-stunning-60m-transfer-bid-bring-chelseas/
Der er vi så langt fra enig vil meget gerne uddybe når jeg ikke venter på mad med telefon i hånden :)

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
@Benni
Hvis du får ret til den pris, så er det sgu konge!
Selvom Oscar gerne måtte blive i klubben ser det ud til at hans dage er talte jf. spilletid under Conte
Omvendt er der en håndfuld spillere der har det på den måde så mon ikke at der trods alt holdes lidt igen på salgsfronten
Nisi Dominus Frustra ...
KO

Det er helt fint. Du har argumenteret godt for de spillere du mener er bedre og der er sådan set ingen grund til vi skal være enige. Jeg ved godt du ikke synes Azpilicueta er dårlig, vi har bare forskellige synspunkter for hvordan backs skal være og sådan er det. Der er bestemt ingen af dem du nævner der er dårlige!
Hvis oscar bliver solgt for det beløb er det fuldt på højde med de ramires og Luiz blev solgt. Vi er vanvittige til at få penge for vores spillere når vi sælger dem
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce