Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
@KO

Er der kommet ny melding?
Læser det som at man stadig ikke er enige endnu, på trods af forhandlinger i nat. Det begynder at lugte lidt..
Skrevet af Vince71
The price of the deal is there for Enzo Fernandez - it is just the size of the initial instalments that Rui Costa has wanted adjusting.

Rui Costa won´t greenlight the deal until he is happy - Chelsea confident they are getting their top January target.
- Graeme Bailey


Enzo Fernandez to #Chelsea is ´still in the balance´. There was no breakthrough overnight, now it´s ´crucial hours ahead´. Personal terms are agreed, it´s all on Rui Costa.
- David Ornstein


Skrevet af Vince71
Arsenal and Chelsea, in direct contact to negotiate final fee for Jorginho deal — the clubs are in negotiations as reported yesterday.

Jorginho has already accepted to join Arsenal, ready for medicals once clubs reach full agreement.

Arteta, big fan of the player.

Go go go! :)
Skrevet af KnockOut
Måske var jeg for hurtig med Enzo men de steder jeg læste fik det til at lyde som meget tæt på, som jeg da også tror det er.

Vdr jorginho skal han bare afsted ja.

Tak for alt du blev aldrig min favorit men tak skal du have for alt det gode, men kan ikke glemme at det vi har måtte offere for at have ham rendene, her tænker jeg spillestil mm.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Vince71
@KO

Det sidste jeg havde læst var også at Chelsea var gået lidt over frikøbsklausulen, for at “kompensere” for det upfront beløb Benfica ville have. Det lyder også til de kigger på alternativer for ham, så der sker noget.

Men tidligere transfers har også lært mig at selv når de er “tæt på” så har de stadig tendens til at glippe. Og Benfica virker ikke som nogen der er nemme at forhandle med.

Jeg forholder mig stadig skeptisk. :)
Men et salg af Jorginho ville nok sætte fart på det.
Skrevet af Gelmore
Jeg tror faktisk han vil passe ganske godt ind i Artetas system. Jorginho er ganske habil på et hold, der har meget boldbesiddelse og holder godt på bolden. Hans store problemer i klubben har været når holdet har mistet bolden og mødt modstandere der har presset højt.
Skrevet af Vince71
Og meget enig i din vurdering af Jorginho KO. Selvom der også kom noget godt ud af det, så føles det (for mig) også lidt som om at den transfer lidt har holdt os tilbage på flere parameter.
Skrevet af Vince71
Det var hurtigt!!

Jorginho to Arsenal, here we go! Deal agreed on £12m fee, Chelsea accept conditions and documents are being prepared

Personal terms agreed, contract until 2024 with option further year.

First contact revealed yesterday night — medical booked.


Jorginho OG Ziyech på vej ud i januar? Er det jul!

Ikke tosset for en 31 årig der gik fri til sommer.
Skrevet af Black Spider
Vildt nok.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1620360063507664896

Arse-rødt er virkelig hans farve.
Skrevet af Vince71
Lyder mere og mere som en transfer der ikke går hjem. Mon Chelsea kommer med et højt bud på Caicedo snart?

Chelsea and Benfica are not close to reaching an agreement for Enzo Fernández and, at this time, the transfer looks complicated despite the offer of € 120M in 6 payments. The English continue trying to unlock the departure of the Argentine.

Enzo Fernández will be unable to play in today’s game between Benfica and Arouca because of negotiations ongoing between the clubs, but there’s still no agreement and Enzo is getting closer to staying at Benfica.

Skrevet af Gelmore
Der er flere timer tilbage. Nu har klubben sendt et privarfly til Lissabon, så må vi se om ikke de bliver enige.
Skrevet af Vince71
Meget peger på at Enzo bliver fremfor at skiftet går igennem.
Der begynder også at være snak om alternativer nu..

Benfica continue to insist that Fernandez’s £105million buy-out clause is met in one payment. Talks are ongoing but it looks increasingly like Chelsea will have to either meet the clause in one payment or bring down the number of staggered payments.
- Matt_Law_DT
Skrevet af KnockOut
Jeg gik i gang med at lave et lille skriv omkring FFP og hvordan det ser ud i Chelsea, dette er blevet noget af en støre opgave end jeg forventer, for det første er der en del ting man skal tage højte for (reglerne) men ikke mindst den nøjagtighed man kan finde på nettet og ikke mindst det man ikke kan finde, men jeg giver det et forsøg.

DISCLAIMER: Dette er på ingen måde tal man kan gå i banken med, det er lavet så godt som mulig ud fra de tal der er lykkes at opsuses og nogen kvalificeret estimater.

Vi må hvis eller lige opsummere FFP og de regler der er i UEFA (Ikke PL), grunden til dette er vil man spille CL eller EL osv skal disse overholdes, så det gør vi lige CHELSEA!.

2022 - Regler (her kom der nye)
- Man må kun bruge 70% af omsætning på spillerkøb og spillerløn og agente betaling
- Man må have et - forbrug på maks €60M over 3 år (Corona regler) - Normalt €30M
- FFP regnskab på den enkle spiller er fordelt ud over den fulde kontrakt periode.

Hvad betyder det så?

- Chelsea har i 2022 en omsætning på €586B som giver (-70%) €410M groft sagt til forbrug på FFP regnskab

I samme periode bruger man påløn: ca $230M (dette skal siges er et tal med MEGET stor usikkerhed da vi ikke kender klausuler osv.

I samme periode bruger man på nye spiller: €490M

Wesley Fofana
Mykhaylo Mudryk
Marc Cucurella
Raheem Sterling
Benoît Badiashile
Kalidou Koulibaly
Noni Madueke
Malo Gusto
Carney Chukwuemeka
Andrey Santos
David Datro Fofana
Pierre-Emerick Aubameyang
João Félix
Gabriel Slonina
Denis Zakaria

Dette giver ud fra mine beregninger et FFP forbrug pr år (husk det regnes ud over spillers kontrakt periode) på:

FFP år 1 FFP år 2 FFP år 3 FFP år 4 FFP år 5 FFP år 6 FFP år 7 FFP år 8
€98.8M €84.8M €78.8M €78.8M €69.3M €58.1M €40.6M €17M

Dette giver et regnskab der siger:

Indkøbs FFP belastning €98.8M €84.8M €78.8M €78.8M €69.3M €58.1M €40.6M €17M
Løn FFP belastning €230M €210M €210M €210M €210M €210M €210M €210M
Total €329M €295M €290M €290M €280M €270M €250M €230M

jamen det ser da meget godt ud?? vi kan da bare bruge løs .....

Omsætning iflg FFP €410M €410M €410M €410M €410M €410M €410M €410M
Samlet FFP Belastning €329M €295M €290M €290M €280M €270M €250M €230M

Samlet FFP regnskab €80M €115M €120M €120M €130M €140M €160M €180M


men nej .... her mangler mere.

Lige nu har Chelsea jo en FFP forpligtelse fra tidliger år som skal med regnes, disse kontrakter var ikke lavet på samme længede så derfor er det et længer regnestykke at gennemgå dem alle så det vil jeg holde mig fra, men jeg tør godt gætte lidt, der er et regnestykke der siger vi mangler at betale en løn på ca €700M på disse spiller så ved jeg godt man ikke bare kan omregne da spiller status indkøb/salg osv betyder noget MEN det har jeg ikke nogen som helst lyst til at beregne.

så for denne hjemme lavet rapport går jeg ud fra vi har en belasting på €500M fordelt over en standart kontrakt på 5år.

Dette betyder så vi skal betale 100M FFP pr år de næste 5 år oven i det FFP vi nu har tilraget os, det giver et underskud på FFP i år på ca €20M og overskud på €15M næste år og så stiger det lidt til det rammer de €180M.

Dette er dog uden salg af spiller, hver gang en spiller sælges skal man huske at det kan hjælp på FFP regnskab hvis spiller sælges til mere end købt ind til, eller i det mindste gå i null hvis spilller sælges til rest af FFP perioden (købt til €100M(med alt) koster han ca €20M FFP pr år sælges han så kan der modregnes i FFp regnskab, men man skal huske sælges han for midnre end FFP rest giver det ikke noget til FFP regnskab.

Spiller fra egne rækker som man ikke har købt for penge beregnes til 100% FFP værdi så sælges en spiller som Connor giver han her og nu 40-45M i FFP regnskabet.

Lidt mere info kan findes her: https://www.dropbox.com/s/xpejci9p7aiw11z/FFP%20i%20tal.xlsx?dl=0

Så hvad tænker jeg så om det, ja jeg kan ikke de vi er i problemer med FFP så længe dette ikke gentager sig næste år, vi skal huske grunden til dette ikke er et MEGA problem for Chelsea er at de $800M der er fundet til indkøb af spiller ikke pålægges yderlig udgifter til Chelsea, det er jo en kæmpe gave, her til SKAL man også holde Omsætning oppe og som jeg ser det skal der sælges spiller til gode penge eller spiller af egen avl for at man har penge til rådighed hver sæson, vi har helt sikkert brugt MEGET af den sikkerhed der var i Chelsea på det her spree, og igen dette var ikke mulig hvis Chelsea ikke måtte lave underskud for det er en HELT anden beregning, og vi skal huske de €800M som er skudt i til spiller er en engangs forstilling, det SKAL vekles til en trup der kan kæmpe med i toppen.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
Enzo går ikke hjem - vi skal bare glæde os over 100 millioner for jorginho som trods alt giver en god dag på kontoret

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
Ked af at skulle rette dit indlæg KO, de 70% gælder først fra 25/26 sæsonen af. ( 80% i 24/25 og 90% i næste sæson).

Swiss ramble har en fin gennemgang forøvrigt :)

https://twitter.com/swissramble/status/1616054422647476226?s=46&t=_6t8U-AYFVquPNyLCN8faA
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnockOut
det er helt fint ;)
Tænkte nok Covid stadig spiller ind.

og tak !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Vince71
@Wise
Enzo går ikke hjem - vi skal bare glæde os over 100 millioner for jorginho som trods alt giver en god dag på kontoret


Det tror jeg heller ikke sker. Men hvis Enzo glipper og Jorginho er væk, hvad mon man så gør. Chelsea vil eftersigende ikke udleje Andrey Santos og i stedet holde på ham resten af sæsonen, så måske han faktisk kan komme i spil nu? Der er vist lige noget arbejdstilladelse der skal på plads.

Gallagher bliver ikke solgt.
Conor Gallagher staying at Chelsea. #CFC don’t want another loan & permanent offers well below valuation. Barring late twist, 22yo midfielder will be at Stamford Bridge until at least summer + important part of youth movement
- David Ornstein

Skrevet af Vince71
@KO
Fedt! Den fortjener lige en ordentlig gennemgang når transfervinduet er lukket og kaos har lagt sig. :)
Skrevet af KnockOut
Kæft jeg kan se der er mange ting som jeg ikke har taget højte for som de pro gør, tak for det læs 96, det blev jeg meget kloger af ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af KnockOut
Vince71 tror du får en del mere ud af det link 96 har postede ;)

Shit så kom man da lige til kort ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
annonce
0