Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Chelsea will listen to offers this summer for Hakim Ziyech, Christian Pulisic, Kalidou Koulibaly, Mateo Kovacic and Pierre-Emerick Aubameyang. Callum Hudson-Odoi is unlikely to stay once he returns.

The hierarchy plans to give Graham Potter a full pre-season with the team and Chelsea are preparing for a clearout of their underperforming stars this summer.

- Jacob Steinberg

Skrevet af Wise1964
Rice og Osimhen til sommer + clear out med de nævnte, end of business
Jeg vil dog være træt af at miste Kovacic
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Hvis jeg var klubben, så ville jeg nok bekymre mig en del om at komme af med overskudsfolk, før jeg begynder at bekymre mig om at købe flere til.

Det er godt nok en stor bunke af folk, der skal sendes videre. Hvis ingen køber dem og vi ikke længere kan få lønnen dækket ved at sende dem alle på lån, så overgår det jo Bogarde-fjolleriet med længder. Og hvis de først har drevet den af i et halvt år, så begynder målgruppen for aftagere at være hold, der ikke har en chance for at betale deres løn.
Skrevet af Black Spider
@ Wise

Det er to folk til 100 mio pund per næse. Og specielt Osimhen skipper jeg egentlig gerne. Angribere fra Serie A er notorisk sværere at vurdere, og dertil er han aktiv afrikansk landsholdsspiller, hvilket giver de der evindelige ACN-hovedpiner.

Jeg vil egentlig være fint tilfreds med Zak, en løsning på tredjemålmand hvis Mendy skal videre, og eventuelt en lidt billigere midterangriber, hvis Fofana er for let og Broja skal på rekonvalescens. Hvis Potter ikke har planer om klassiske 9´ere, og Atletico gerne vil af med ham, så kunne vi for min skyld også købe Felix.
Skrevet af Wise1964
Black Spider
Jeg er måske lidt naiv, men det ligner lidt en total udrensning af spillere og en ejerkreds der er villig til at lade spillerne gå hvis de kan slippe af med dem til en rimelig pris … vi har trods alt en række spillere der burde være interessante for mange klubber til priser i lejet 25-50 mill Euro

Osimhen er en fantastisk angriber i min optik (er sgu noget i tvivl om Broja hvis jeg skal være ærlig) men du kan da have en pointe i Felix selvom jeg tror han er endnu dyrere

Der kommer 200% sikkert en midtbanespiller mere til sommer, bedste bud er Rice eller Caicedo hvorefter der nok kommer en pause i indkøbene mens der renses ud
Det er mit gæt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af NickRomano
Det bliver spændende at se, hvordan Potter håndterer en så bred trup.

Får han omklædningsrummet imod sig, bliver han uomtvisteligt den træner i historien, der har været mest på skideren.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Black Spider
vi har trods alt en række spillere der burde være interessante for mange klubber til priser i lejet 25-50 mill Euro
Spillerne er itneressante for klubberne, men er klubberne interessante nok for spillerne til, at de har lyst til at gå ned i løn?

KK og Aubameyang er gamle og højt betalte. Hvem overtager dem? Lukaku er det samme. RLC er heller ikke en åbenlyst efterspugt pakke længere.

Pulisic, CHO, Ziyech kan vi nok godt komme af med. Jeg ved ikke på stående fod hvor meget Kovacic tjener, men mon ikke nogen er interesserede? Gallagher burde være nem at sælge.

Hvis vi skal af med Kai, så kommer jeg lidt mere i tvivl. Han er ikke dårligt lønnet, det jeg husker, og hvem har lyst til at købe ham for et plausibelt beløb oven i det?

I forhold til Broja, så var han i mine øjne et jævnt stort talent, men måske ikke ligefrem en spiller, man helt tror kommer op og bliver starter på et tophold. Der manglede noget skarphed. Men resten af spillet var fornuftigt, indsatsen gjorde de andre bedre, og mon ikke der kommer lidt mere skarphed og kølighed med tiden? Drogba var jo heller ikke et målmonster, der bare tæskede mål ind, men resten af pakken opvejede for det.

Jeg bliver i øvrigt lidt træt af det, hvis vi går tilbage til den tilgang, at det taler imod spillere, at de kommer fra vores akademi og derfor ikke har fået så meget førsteholdsfodbold, hvorimod folk udefra kan købes for megabeløb, efter at andre har udviklet dem. Og jeg bliver træt af det, hvis spillere skal skiftes ud bare for at lave armbevægelser. Hvis det tæller imod spillere, at de har Chelsea-kultur.
Skrevet af Wise1964
Det er jeg også træt af - derfor skal Hall ingen steder, han er fuldt på højde med Cucurella (mindst). Broja er jeg usikker på har niveauet på topplan, det synes jeg lidt er en anden snak
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Hvor åndssvagt det end lyder, så har jeg sjældent været så spændt på at se en startopstilling som jeg er omkring den i morgen.

Foruden skaderne har man siden sidste kamp, solgt en spiller fra startopstillingen (Jorginho) og formentlig pisset en anden af (Ziyech).

Hvor mange af nyindkøbene kan gå direkte ind og starte? Enzo når vel hvad der minder om en træningsdag.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Vince71
Maarkap

Jeg kan ikke forestille mig at Enzo starter med én træningsdag i bagagen, selvom han er i kampform. Tror det bliver ligesom Mudryk hvor han kommer ind og får 20-30 min.

Men ligesom dig er jeg virkelig også spændt på i morgen. Reece skulle være klar, Chilly skulle være “klar” (formentlig sub). Man har Mudryk og Madueke til rådighed, ligesom at Sterling er tilbage.
Skrevet af Dixon
Hvem skal defensiv midtbane, nu når Jorginho er rejst ?
Det bør være Enzo.
Enzo har da spillet alle Benfica’s kampe i januar.
Zakaria er jo stadig skadet.
Kante er skadet.
Kovacic var skadet mod Liverpool.
Osgood
Skrevet af Vince71
@Dixon

Nu handler det jo ikke kun om Enzo er klar form mæssigt, der er også noget taktisk der skal spilles ind og det sker ikke på en træningsdag.

Hvis han render rundt som en forvirret høne så kan vi jo ikke bruge hans form til meget. :)

Der har Mudryk og Madueke haft den fordel at der har været tid til at spille sig ind. Mudryk kom jo også ind fra bænken og han var i Chelsea lige så længe som Enzo.
Skrevet af Black Spider
Hvem skal defensiv midtbane, nu når Jorginho er rejst ?
Der er en del muligheder. James og Chalobah har begge gjort det før, og Cucu kunne også være en mulighed. RLC kunne man også godt forestille sig. Men det er vel næsten mere sandsynligt, at vi starter i en 3-back og så bliver det vel Kova og Gallagher med Mount-Kai-Mudryk foran eller noget i den dur. Eventuelt Sterling i stedet for Mount, hvis Potter tror på det.

Og så bliver det nok systemskifte i anden halvleg, hvor jeg tænker, at Enzo, Chuk, Mount (eller Sterling) og Chilly kommer ind.
Skrevet af Dixon
@Vince
Det kan du have ret i.
Men hvis nu de ‘normale’ defensive spillere er skadet, hvad gør Potter så ?
Det er en speciel situation pga skader og Jorginho’s afgang.

Potter brugte Hall som defensiv midtbane ved siden af Jorginho mod Liverpool.
Det var fejlcastet. Hall rendte rundt som en hovedløs kylling.
Han har også kun spillet den plads i Chelsea’s akademi.
Enzo har spillet pladsen for Benfica og Argentina.

Det bliver spændende at se, hvem Potter vælger.
Osgood
Skrevet af Vince71
@Dixon

Mig bekendt er både Kovacic, Gallagher og RLC klar i morgen, så vi har muligheder uden Enzo. Men det er da ikke utænkeligt at han starter og jeg håber det også, men ville ikke være overrasket hvis han ikke gør og man i stedet spiller ham "stille" ind.
Skrevet af Dixon
Black Spider
Der er en del muligheder. James og Chalobah har begge gjort det før, og Cucu kunne også være en mulighed. RLC kunne man også godt forestille sig. Men det er vel næsten mere sandsynligt, at vi starter i en 3-back og så bliver det vel Kova og Gallagher med Mount-Kai-Mudryk foran eller noget i den dur. Eventuelt Sterling i stedet for Mount, hvis Potter tror på det.

Og så bliver det nok systemskifte i anden halvleg, hvor jeg tænker, at Enzo, Chuk, Mount (eller Sterling) og Chilly kommer ind.


Men det er jo ikke Chalobah’s eller James’ naturlige plads at spille 6’er.
Hvis James er klar, skal han da spille back eller wingback.
Gallagher og Kovacic er vel også mere 8’er.
Har de disciplin til at være 6’er og beskytte forsvaret ?
RLC har spillet 6’er og er også mere disciplineret.

Tror du ikke vi spiller 4-2-3-1 eller 4-3-3 ?
Når vi nu har hentet så mange offensive spillere, skal vi så ikke bruge dem ?
Osgood
Skrevet af Vince71
Graham Potter:

"Ben Chilwell, Reece James, Raheem Sterling and Ruben in the squad, not 90 minutes. Wesley partly with the team, stepping up next week."

On Enzo Fernandez playing vs Fulham:
"We´ll see, we need to go through the paperwork to get the clearance. My Spanish isn´t great, his English isn´t great, so we´ll get there.

“We are still without Denis, Pulisic, Kovacic, Kante and Broja.”
Skrevet af Vince71
Tror du ikke vi spiller 4-2-3-1 eller 4-3-3 ?

Der er jo egentlig ikke nogen "fast" formation, da vi spiller flere ting under kampene. Vi går ofte fra en 3-back kæde til en 4-back alt efter om vi har possession eller forsvarer, flere af spillernes roller virker meget flydende og ændres løbende.

Det er svært at sige om Potter går med den ene eller den anden formation, for i princippet bruger han lidt af det hele. 3-back, 4-3-3, 4-2-3-1.
Skrevet af Wise1964
Er det ikke bare en anelse underligt at jorginho tavst har forladt klubben?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Mon ikke der kommer en "tak for tiden" ting på insta eller twitter før eller siden?

Mig bekendt er der ikke nogen smækkede døre i forbindelse med skiftet, Jorgi er glad, vi er glade, Arsenal er glade, og kun Arse-fans er en lille smule forstoppede. Det bliver underligt næste gang Jorgi render rundt på Broen i en rød trøje, men fans har håndteret den slags fremragende med mange andre Chelsea-spillere, så den del går nok også.
annonce
0