Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af De La Barca
Fordi det var sådan at Barca skulle spilles?

Men det var jo stadig ikke godt nok
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
Skrevet af pharzon
Ahh, Maarkap. Det er vist alment kendt, at Chelsea er kendte for deres kontrollerede og bomstærke defensiv.

Well, det er også ligegyldigt. Det er flueknepperi.

"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af maarkap
Men tillykkke med finale pladsen. Nu har jeg fået lov til at køle lidt ned, så kan jeg godt gå i seng.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Scouse-free
Hvor mange skud havde Barcelona inden for målrammen?
(Jeg bruger ikke ironi, opsøger blot et rigtigt svar)
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Okocha
Vi havde det nødvendige antal skud inden for rammen.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af pharzon
Ét. Men hvilket ét!
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af SerbianHool
Vil bare bare sige at jeg virkelig føler med jer drenge sad selv og så kampen med en Chelsea fan og føler egentlig selv at jeg blev snydt.

CFC havde været det rigtige hold i den finale..
Røde Stjerne Beograd | Crvena Zvezda Beograd | Red Star Belgrade European And World Champions 1990/91 Delije 1989 Sever http://www.youtube.com/watch?v=daeJgEV0PC4
Skrevet af Klejne
ZING, Så kom Facebook på banen:

http://www.facebook.com/…1540&ref=nf

Come on, Maarkap, det var dig, var det ikke?
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Sir , moderator
Er du stiv, ironisk, opmærksomhedssøgende eller absurd blank Amor? Evt en blanding?

Jeg er ikke Chelseafan, men folks snak om at fordi man spiller med 9 angribere så er det ok at man går videre selvom det faktisk er dommerens skyld og ikke spillernes er jo absurd. For satan da en dommer. Det er sgu da utroligt at man i en CL-semifinale skal se sådan en amatør. Hvor svært kan det være at se et par klokkeklare straffespark?

Jeg har intet imod at se Barca i en finale, de spiller som regel lækker bold, men det skal sgu være på et fair grundlag.
Dette er en signatur.
Skrevet af maarkap
Jeg er faktisk alle tre personer på samme tid, klejne.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Goikoetxea
http://www.as.com/futbol…asftb_2/Zes


Billede nummer 4 er høj klasse.
Wise Men Say...
Skrevet af Scotty
Så var den dommer sgu heller ikke værre.. Chelsea´s frustation bunder vel også mest i at man havde alle muligheder for at lukke kampen. Barcelona var totalt under kontrol. Om ikke andet slipper nu for endnu en kedelig "engelsk" finale, men Chelsea havde klart fortjent at gå videre. Barcelona skal oppe sig gevaldigt hvis de skal have en chance for at slå United. Det er nærmest skræmmende at tænke på hvor lidt Eto´o og Messi fik lov til over de to kampe - mod Englands 3. bedste hold.
Skrevet af Geddar , moderator
Det gør mig sgu ondt, drenge. I havde uden tvivl fortjent den finale.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Untitled
Puha, jeg havde sgu en dårlig smag i munden i går, da jeg gik i seng. Jeg har intet forhold til nogle af klubberne, men der var ingen tvivl om at kampens udfald var stærkt påvirket af en mand, der ikke må have direkte indflydelse på et resultat.

Og den der snak om at "fodbolden sejrede" er jeg så træt af! Jeg hører til dem, der synes, det er smukt, når et hold besidder all-round kvaliteter, og det viste Chelsea i går, at de gør. Barca har et fint angreb og en god midtbane, men i mine øjne er det naivt i moderne fodbold, og de burde blive straffet for deres mangel på forsvar. Det må vi så håbe ManU forstår at udnytte bedre.

Og masser af sympati til jer drenge, hvis hold blev bollet godt og grundigt i røven i går. Det må sgu være svært lige at komme sig over.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Så var den dommer sgu heller ikke værre.."

Han var da pivringe. Når selv den gennemsnitlige PL-dommer ligger et niveai højere end Øvrebø, så er der grund til at føle sig taget et vist sted. Selv ham den kontroversielle Attwell kunne formentlig have gjort det mere fejlfrit.

At Chelsea så bare kunne og skulle have lukket kampen er noget andet, men det ændrer da ikke på, at det var en af de værste dommerpræstationer i en så vigtig kamp meget, meget længe.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Toftlund
Barca har et fint angreb og en god midtbane, men i mine øjne er det naivt i moderne fodbold, og de burde blive straffet for deres mangel på forsvar

Er det naivt af Barca ikke at regne med at deres 3 stærkeste forsvarere er ude med enten skader eller karentæner?
Stroke … pass … triangle … slide-rule pass … back-heel … tip … tap … slide-rule pass … neat triangle … neat triangle … neat tirangle … through-ball … languid stroke … flick … trap …
Skrevet af mck
Matthew Messias ku ha gjort det værre!
Men så nok heller ikke så mange flere.

Jeg forstår simpelthen heller ikke at han ku flytte Alves´ "skub" mod Malouda uden for feltet! Alves står med begge ben i feltet og Malouda har det ene solidt placeret i feltet - og alligevel gir manden frispark! Det er fanme bare dårlig dømt og ikke andet.
up the villa!
Skrevet af Untitled
Selvom de var ved fuld besætning i forsvaret, vil jeg mene de er til at tale med. Men de havde da deres bedste forsvarer med, og her tænker jeg naturligvis på Pique. Puyol havde ikke været et hit, over for Chelsea´s hurtige folk, men Marquez ville naturligvis have været at foretrække.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af King
"Så var den dommer sgu heller ikke værre"

Enig med Scotty.
Skrevet af pharzon
Hvorfor udtaler man sig overhovedet om Barcas styrker og svagheder, når man tydeligvis ikke aner noget om det?

Puyol er hurtigere end både Pique og Marquez, hvorfor det ingen mening giver at argumentere for, at hans fravær ikke var problematisk med en henvisning til netop hurtighed.

Marquez har sine styrker i sin utrolige forudseenhed og positionering, men han har fandme aldrig løbet nogen angriber op.

Derudover er det klart, at Chelsea kommer frem til en del til sidst - Barca er tvunget frem og spiller desuden (fejlagtigt, men det er tilsyneladende irrelevant for de anglofile) en mand i undertal i en halv time. Det er ikke nødvendigvis naivt, men snarere et udtryk for, at man lige så godt kunne tabe 2-0 som 1-0; det var det udlignende mål, der var alfa og omega.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
annonce
0