Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Priest
Sker der lige for at hele 4 back kæden er gået tidligt på juleferie?

Det var kraftedme grimt at se på, og så mod Wigan som er mega elendige
Skrevet af Kemosabe
Sløj indsats over hele linien, Sturridge undtaget. Torres må godt nok være ringe, når Drogba kan holde ham på bænken med den indsats.
Skrevet af CFCHackney
nej hvor er det pinligt! så kom vi da rigtig langt tilbage at stå som folk har efterlyst. Hvorfor laver man defensive udskiftninger efter 65 min? Og hvor var Drogba dog elendig i dag! hvorfor Torres ikke kommer på banen er mig en gåde, han kunne umuligt have gjort det dårligere.

Vi havde fuldstændig styr på Wigan med vores høje pres, og de kom ikke til noget! Nej hvor er det pinligt, det værste er vel at det ikke havde været ufortjent hvis Wigan havde vundet til sidst.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Jelle_1991
Torres er ikke en del af fremtiden i Chelsea.! AVB har jo åbenlyst ingen intentioner om at få ham igang. Så lad os nu bare droppe det, bide i det sure æble og få ham solgt.

Han må satme være elendig.. (Det er bare svært at forstå)
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af CFCHackney
han kan umuligt være mere elendig end Drogba var i dag..
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Så ikke kampen, heldigvis?

Nej, vi er ikke i krise igen.
Nej, AVB skal ikke fyres.
Nej, Torres bliver ikke solgt.

Så er det på plads. Til ugens underholdning så jeg lige dette på facebook:

Romeu var den der løb mest for Chelsea mod Manchester City, lidt over 10 kilometer blev det til.
- Cole blev en af de første spillere I EA SPORTS Player Performance Index der bryder 100 mil barrieren (160,9 km)
- Lampard er nummer 12 af alletiders spillere i EA SPORTS Player Performance Index, den mest scorende midtbanespiller i Premier League nogensinde og den anden mest scorende englænder I Premier League nogensinde.
- Lampard har scoret på 27% af hans forsøg på mål. Det gør ham en bedre afslutter end Agüero, van Persie og Adebayor.
- John Terry lavede seks blokeringer i kampen mod Manchester City, der er ikke nogle spillere i Premier League der har gjort det bedre i en kamp, denne sæson.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Nepech
Snakken om Torres bliver solgt er vel reel nok. 91 minutter i Premier League og Champions League de sidste 47 dage og han ligner generelt ikke en der er skide lykkelig. Hvis man i Chelsea har en bestemt spiller i tankerne fra en storklub så kunne han jo eventuelt bruges i en byttehandel
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af CFCHackney
Snakken er vel ikke reel nok eftersom klubben har været ude i flere omgange og afvise det. Da der blev spurgt ind til Anelka og Alex var svarene jo at de kom på transferlisten, og når der bliver spurgt ind til Drogba bliver der heller ikke lagt skjul på at han måske ikke er at finde i klubben til sommer. De ville nok ikke gå ud i medierne og sige at Torres er til salg, men når nu klubben har været ude og afvise det, samt at man tidligere har indrømmet når spillere var på vej ud af klubben, så må man vel tage det for gode varer at han IKKE bliver solgt, hvilket også ville være fuldstændig hul i hovedet hvis han blev.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Agit
Når drenge.. Vargas smutter til Napoli. Havde ellers regnet med han ville blive en CFC spiller, men det skete ikke...
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af Mugesh
Så kom vi ned på jorden igen. Det var helt fortjent Wigan fik point. Mange har kritiseret AVB for hans udskiftninger, jeg vil dog sige at det er kun én udskiftning jeg synes var en meget meget dum udskiftning, og det var udskiftning af Romeu, han var den eneste på midtbanen som spillede en god kamp på midtbanen. Lampard var usynlig og virkede ude af form, Meireles laver alt for mange fejlafleveringer og taber for mange dueller og laver for mange frispark, derudover ville de begge hele tiden lave den afgørende aflevering. Romeu beskyttede forsvaret godt og holdte spillet i gang med sikre pasninger. Efter udskiftningen af Romeu tabte vi midtbanekampen og holdet virkede meget ude af balance. Synes desværre, selvom jeg har rost AVB for det før, så bukkede han under for status frem for form. Vi kom godt nok foran men det var slet ikke pga. udskiftningen, men blot fordi Cole lavede god aflevering, og Wigans forsvar og målmand sov. Udskiftningen af Mata og indskiftningen af Mikel er forståelig, for at vinde midtbanen igen og prøve at holde bolden i egen rækker, samt spare Mata. At Mikel så ikke fik den betydning som AVB håbede på er ikke så overraskende, manden har intet selvtillid og virker til at være ude af form, kombinere det med Meireles´s fejlafleveringer og Lampards usynlighed, så er det ikke så underligt at Wigan fik mere spil.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af NeddamxD
En mand jeg savnede var The Blue Kenyan. Holdet er bare noget andet med ham der
Skrevet af CFCHackney
Ramires er så ekstremt vigtig for vores hold, han SKAL være klar mod Spurs!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Priest
Så må Luiz også godt være klar... tror ikke jeg kan holde ud at se Bale mod Bosingwa
Skrevet af CFCHackney
Nej så går det da for alvor galt! Luiz er også blevet bedre på det sidste, hvis man lige ser bor fra Newcastle kampen altså. Men næsten hellere Ferreira i stedet for Bosingwa hvis Luiz ikke bliver klar!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Jeg vil seriøst overveje at skippe kampen, hvis Luiz ikke bliver klar. Det vil blive en værre kamp end den mod Arsenal, Tottenham har et bedre og hurtigere offensiv. Vi skal parkere bussen hvis vi skal have en chance. Og ser gerne en dyb dyb dyb dyb dyb dyb linie, hvor midtbanen er med Romeu og Mikel på defmidt og Ramires til at støtte kontraerne.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
så skal vi vidst heller ikke have større respekt for Tottenham! :) nu er de også uden Lennon, og ja vi skal stå dybt, men ingen grund til også at have Mikel med han er alligevel ikke i specielt god form for tiden, bedre med Romeu, Ramires og Lamps/Meireles imo. Men ja Luiz skal blive klar ellers må Alex kaldes ind, for Bosingwa bliver kørt over af bale og Ekotto!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Jeg sad lige og kom til at tænke på vores gamle talent Miroslav Stoch og hvordan Ancelotti kunne lade ham gå! Han imponerede jo i de få første holdskampe han fik for os, og han havde jo en fantastisk sæson i Holland med twente hvor de blev mestre. Jeg begriber ikke hvordan vi kunne lade ham skifte, og så for 4,5 mio. £! Jeg tror bestemt han kunne have været en del af førsteholdet nu, for den dreng havde virkelig talent. I det mindste har vi Piazon og Lalkovic som er lidt samme type som Stoch, men når man nu lige kommer til at tænke over det er det sgu ærgerligt!

Iøvrigt er Lukaku da rigtig kommet i målhumør for reserverne er det 5 mål i de sidste 4 kampe nu eller sådan noget?
Og det kan da heller ikke vare længe før vi har en konkurrent til Romeu/ JT i Nathan Chalobah, han laver da vilde fremskridt og i en alder af blot 16 er han allerede alt alt for god til ungdomsholdet, og jeg tror sgu også at han inden længe vil kede sig på reserve holdet, så det kunne være det snart var tid til en udlejning til Championship eller lign?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
De Fenerbahce-fans jeg har talt med, har ellers ikke været særlig imponeret over ham, og han har mest været indskifter end starter.

Mikel skal ikke ind uden Romeu på banen, men både Lampard og Meireles svigter Romeu i det defensive og mod Tottenham synes jeg Mikel og Romeu kombinationen vil være god mod VDV og Modric. Så lad os håbe at Ramires er klar(hvis Lampard eller meireles starter inde), for ellers kommer Romeu og forsvaret på overarbejde.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Mikel vil være alt for langsom mod Spurs, og eftersom vi nok skal spille kontrabold så må det være en der spiller på midtbanen som kan slå en ordentlig aflevering. Ramires er klar, heldigvis! Luiz er ikke klar så Bosingwa vs Bale!!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Coppell
John Terry charged over alleged racist Ferdinand comments

The allegations centre around a game at Loftus Road in October England captain John Terry will face charges of racism, the Crown Prosecution (CPS) has said.

Terry is alleged to have used racist language towards Queens Park Rangers´ Anton Ferdinand, during Chelsea´s 1-0 defeat at Loftus Road on 23 October.

The Chelsea captain was questioned under caution by police in November and a file on the matter was sent to the CPS at the beginning of December.

The 30-year-old has always denied making the racist comments.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0