Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Håber han er LFC-manager efter Dalglish.


Skal I ikke af med ham snart så?
-
Skrevet af Agit
Slaaaap nu af, jeg er også ved at blive syg i hovedet, af disse resultater, men det er ingen grund til, at vi skal fyre AVB. Hvad med Arsenal, de havde en storhedsperiode sammen med Henry og de andre store spillere, hvor de næsten vandt alt, også har de haft en periode hvor de ikke har vundet en skid, lige pt. går det godt for dem igen, og de har haft den samme manager i et stykke tid..
Sir AF, har også haft flere nedture, godt nok ligger han stadig på en 2. plads, men det nytter sgu ikke, at vi fyre trænere gang på gang på gang, måske skal vi bare vænne os til det i en periode ligesom med Arsenal og Liverpool fansene, vi kommer til at tabe kampe, vi kan ikke regne med at vinde hver eneste gang. I 2006 da vi købte stort ind, sammen med Mourinho, vandt vi næsten alt, det bare lige en periode. City kommer også ind i den periode på et tidspunkt. Man kan ikke købe sig til succes. Vi må bare blive ved med at støtte om vores træner, samt holdet, og håbe på det bedste..

Håber, at I forstod hvad jeg har skrevet. Er godt fuld. Nu hvor det er nytårsaften, er det en god undskyld at drikke nedturen væk, efter nederlaget hehe :-)
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Skal I ikke af med ham snart så?
Håber det passer ind i timingen. Men det ville da også være fint, hvis de lige blev et makkerpar et halvt år/hel sæson, og så kunne Kenny takke af. I vil jo ikke have ham(Villas-Boas) alligevel. Jeg vil godt.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Jelle_1991
Den var sjov med Torres..
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Skrækkelig kamp igår! jeg ved ikke helt hvor jeg selv står angående en fyring af Villas Boas, Men jeg mener at han misbruger vores ellers glimrende trup på det groveste. Hvis det her fortsætter resten af sæsonen uden tegn på fremgang, mener jeg ikke at vi skal satse på ham længere.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Skal vi tale krise?!
Two of China´s top football clubs will make huge offers to sign John Terry on loan, according to the New Year´s Day papers.
FOOTBALL Chelsea captain John Terry - 0
Related links

FA report: Suarez gave ´unreliable´ evidence
Managers: Fergie´s 70th birthday ´disaster´
Report: Rooney ´dropped over Boxing Day dinner´
Bet on Football - Get £25 Free

The paper reports that Shanghai Shenhua - who recently signed Nicolas Anelka - and Guangzhou Evergrande will both offer the England captain £200,000-a-week loan deals to tempt him away for a few months. The two sides apparently hope Terry will want the opportunity to get away from the media glare in England while he is being prosecuted over alleged racial abuse he is claimed to have aimed at QPR´s Anton Ferdinand.
.........................................
The Sunday Mirror also runs a Terry story on its back page, reporting that Chelsea will have the right to sack the defender should he be found guilty.
...................................................

sacked?! Hvis Chelsea fyre ham, er det vel bedst og satse på en hel ny generation af nye spiller? det kan vel næsten ikke blive værre?
Skrevet af Jelle_1991
Han bliver ikke fyret. Det er jeg 110% sikker på
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af Mugesh
@Agit

Netop det Obi Mikel skriver, så bruger AVB bare ikke truppen optimal, han har en forstilling og truppen har en anden.

Wenger er sgu en dårlig sammenligning, manden har jo haft økonomiske begrænsninger og satset på ungdommen, samt deres økonomi er blevet meget bedre under ham.

SAF er også en rigtig dårlig sammenligning, da han overtog havde klubben ikke vundet mesterskabet i 20år, og var vel indstillet på at ikke vinde mesterskabet inden for nærmeste fremtid.

Jeg tror ikke at der er nogen realistiske chelseafans som havde regnet med mesterskabet i år, men en top tre placering havde man vel forventet. Lige nu ser en CL-plads langt langt langt langt væk. Og lad være med at komme at sige vores trup er for gammel, halvdelen af vores trup er under 27år. Og truppen er både stærkere end Arsenal, Liverpool og Tottenhams. Vi har bare en dårligere manager.

Der er forskel på at være uheldige i nogle kampe og tabe flere kampe på samme måde, og AVB´s chelsea har tre kendetegn, elendig forsvar, teknik- og fantasiløs midtbane og alt offensiven skal komme fra de tre forreste.

Som skrevet før, så har AVB kun formået at få gang i Ramires. Sturridge har bare fortsat sin udvikling og det samme med Mata. Spillere som har alderen og talent er bare blevet dårligere. Mikel og Luiz burde være spillerne man burde bygget holdet op omkring, men begge spillere har virkelig floppet under AVB.

Guus må meget gerne komme tilbage fra sin ferie!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
ville da være idiotisk at fyre AVB! bare det at folk overhovedet kan tænke på fyring lige nu forstår jeg simpelthen ikke. Bak dog lidt op om ham i stedet!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Klejne
Man har også snart været igennem 6 trænere på godt 5 år, en næsten Inter´sk tendens. Det har de færreste klubber godt af. Og holdet leverer godt nok ikke nu, men fyringen af Carlo bør vel sætte en eventuel fyring af AVB i perspektiv. Tingene er om muligt mere triste end det var da det gik værst for Carlo. Ligesom fyringen af Grant var mystisk, når man ser på hvad afløseren, Scolari fik udrettet.

Jeg vil mene man bør give ham tid, meget mere tid. Hiddink er vist da også Anzhi-mand lige om lidt, er han ikke?

Edit: Plus, man gav 11 milloner euro for AVB, et helt absurd beløb, når man taler managere, og læg dertil løn i hvert fald indtil sommer, da han nok ikke overtage andet lige her og nu, hvis han bliver fyret.

Det er en så dårlig forretning, at det får Zlatan og Torres til at ligne mirakelkøb.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Mugesh
"ville da være idiotisk at fyre AVB! bare det at folk overhovedet kan tænke på fyring lige nu forstår jeg simpelthen ikke. Bak dog lidt op om ham i stedet!"

Hvis man ser på resultaterne, spillet, spillernes form og hans taktiske evner er det vel ikke så idiotisk?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Så smutter Anelka ti Kina. En spiller som jeg var meget glad for og gerne så slutte i Chelsea, men sådan skulle det ikke være.

http://www.bold.dk/snak/…start=11170

184 kampe og 59 mål er godkendt for en all-round-offensiv spiller, som han nu var for os.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Jelle_1991
Synes også det er tåbeligt at snakke om fyring. Det er spillerne der fejler.

Ja, tak for alt Anelka. En af mine personlige helte.

Forstod aldrig rigtig kritikken af ham, og synes den var fejlplaceret.
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af CFCHackney
Idiotisk eftersom vi bliver ved med at fyre trænere og vi var rigtig godt kørende indtil Wigan kampen. Han skal også have tid, og han er ung, og truppen skal forstærkes. Og der er da ikke nogen der kan komme og sige at han ikke er en god træner. Jeg synes det er idioti at snakke fyring allerede, vi har vel næsten flere point nu end vi havde på samme tid sidste år. Giv nu manden en chance, Guus må meget gerne holde sig langt væk!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Jamen det er da også pisse irriterende at der bliver fyret så mange trænere, og den overordnede ledelse har også hele ansvaret efter min mening. Men det er bare svært at fyre Abramovich.
HVIS AVB skal komme til at fungere som vores træner SKAL der ske en markant udskiftning i vores spillertrup. Midtbanen har slet ikke de påkrævede tekniske kvaliteter eller fysiske kvaliteter som jeg ser det og forsvaret ditto.
Jeg kan ikke se hvordan klubben skal nå sine mål uden minimum at kvalificere sig til CL næste sæson, og det virker ærlig talt en kende urealistisk, hvis der ikke sker noget drastisk.
Jeg er ikke sur på AVB, men skuffet over at ledelsen ikke fatter problemet i at ansætte en træner i en klub, som er sammensat af spillere til en markant anderledes filosofi. Fuck nu af helvede til med at vi skal spille som Barca. Fodbold kan også være underholdende, når det spilles på andre måder...
-
Skrevet af Forza Zola
Håber på at billedet vender idag, men synes at lade Anelka gå var 1. store fejltagelse. Vores to andre spidsangribere Torres/Drogba har intet leveret og så vælger man at lade en udemærket angriber smutte? Det ser nu desuden ud til, at han har tabt omklædningsrummet, da han nægtede at lade Anelka deltage til en julefrokost, hvorefter flere spillere mødtes med ham senere på en kinesisk restaurant.

Vi har brug for en større udskiftning af vores trup snarest, såfremt AVB skal være fremtidens træner i klubben. Spillere som Drogba, Lampard, Malouda er nødt til at blive bedt om at se sig efter en ny klub. Ellers ser jeg ingen mening i at beholde manden. Det lader heller ikke til, at de virker sønderligt begejstret eller villige til at yde det som det kræves når de rundt inde på banen.Lad dem der har lysten og viljen til at fighte røven ud af bukserne spille, resten kan rådne op.
come on Chelsea
Skrevet af CFCHackney
Jeg bliver snart meget nervøs for at vi køber eller lejer Krasic.. Han har intet at gøre i klubben! vi kan ligeså godt afprøve Lalkovic hvis Krasic ville være erstatningen for Anelka.
Gary Cahill handlen må dog meget gerne snart gå igennem.

Jeg håber i øvrigt at Hutchinson kan få lov til at starte mod Wolves kunne være spændende at se ham igen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Gianfranco
Enig med Forza, Drogba,Lampard og Malouda må gerne rejse. Kalou, Mikel og Bosingwa også. Krasic, nej tak.Cahill, ja tak. Vi skal have styrket midtbanen, og Mce skal udlejes, så vi kan se om han har potentiale til en storklub som Chelsea. Vi skal have en styrmand på midtbanen, ham der knytter næverne og går forrest når der skal fightes. Vi skal ikke spille som Barca, vi skal tilbage til de gamle dyder med lynhurtige kontraangreb, og ikke alt det trilleri og spillen på tværs. Direkte spil, tak.
AVB tror jeg ikke helt har fundet ud af den stil der spilles i PRL, der er ikke som i Spanien og Portugal hold der bare ligger sig ned mod de store, de fighter røven ud af bukserne. 2 nye til midtbanen, 1 til angrebet,1 til forsvaret. Problemet er januar er en svær tid med nyindkøb, priserne er høje og mange af de bedste spillere er låst i CHL. Vi må se hvad der sker.

Og held og lykke til Carlo i PSG, savner hans spillestil, husk vi har trods alt aldrig spillet bedre end i 2009/2010 sæsonen, underholdende, masser af mål, i min optik bedre end under Jose.
Skrevet af Gianfranco
Iføge en række medier er Krasic på vej til for 150 mio. AVB vil have ham. Jeg siger nej tak, lad os nu gå efter en spilfordeler.
annonce
0